تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 239 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

لطف کنید عکسا رو با کیفیت پایین تر بزارید و یا فقط همون قسمتی رو که مشکل دارید ببریید و بزارید تا صفحه انقدر سنگین نشه. (میتونید فقط لینک عکس رو هم بزارید)

2. 2 کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام به دوستان میخواستم بدونم اگه update program رو غیر فعال کنم کلیدهایی که برای فعال سازی نصب کردم بلاک نمیشن؟یا ربطی نداره؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام به دوستان میخواستم بدونم اگه update program رو غیر فعال کنم کلیدهایی که برای فعال سازی نصب کردم بلاک نمیشن؟یا ربطی نداره؟
    با تشکر
    چرا بلاک میشن ، update program برای کرک ها کاربرد داره نه لایسنس ها.

موفق باشید

5. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MnX_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من دیگه از کرک هایی که در اینترنت پخش میشه و بعد از چند مدت از کار می افتند خسته شدم و مجبورم هر چند مدت یکبار باید درگیر کرک کردن باشم
    تصمیم گرفتم یک آنتی ویروس اورجینال خریداری کنم از 2 نفر دوستانی که تمایل به همکاری در خرید آنتی ویروس اوست هستند در این تاپیک اعلام نمایند تا بتوانیم یک آنتی ویروس اورجینال در سیستم داشته باشیم
    یک پکیج یک ساله برای 3 سیستم می تونیم بخریم که قیمتش 75000 تومان می باشد که البته طبق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پس هر نفری 25000 تومان

کسانی که شرکت های دیگر سراغ دارند یا کسانی که کارت های اعتباری مانند مستر و ویزا دارند تا از خود شرکت اوست خریداری کنیم همینجا اعلام کنند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من دیگه از کرک هایی که در اینترنت پخش میشه و بعد از چند مدت از کار می افتند خسته شدم و مجبورم هر چند مدت یکبار باید درگیر کرک کردن باشم
    تصمیم گرفتم یک آنتی ویروس اورجینال خریداری کنم از 2 نفر دوستانی که تمایل به همکاری در خرید آنتی ویروس اوست هستند در این تاپیک اعلام نمایند تا بتوانیم یک آنتی ویروس اورجینال در سیستم داشته باشیم
    یک پکیج یک ساله برای 3 سیستم می تونیم بخریم که قیمتش 75000 تومان می باشد که البته طبق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پس هر نفری 25000 تومان

کسانی که شرکت های دیگر سراغ دارند یا کسانی که کارت های اعتباری مانند مستر و ویزا دارند تا از خود شرکت اوست خریداری کنیم همینجا اعلام کنند
    من معمولا به خریداران آنتی ویروس یک پیشنهاد میدم ( خارج از بحث خرید)

پیشنهاد برای شما:

آنتی ویروس Avast با نسخه پولی از لحاظ قدرت آنتی ویروس یکی هست و هیچ تفاوتی نداره فقط فایروال اضافی داره.

فایروال avast جزو فایروال های کاملا ضعیف محسوب میشه.

پیشنهاد: نصب نسخه آنتی ویروس avast (که رایگان هم هست) + یک فایروال رایگان.

بهترین فایروال پرواکتیو یعنی comodo رایگان هست. فایروال محبوب outpost هم نسخه رایگان داره که واقعا عملکرد خوبی داره.

این شکلی که من بهت الان گفتم هم خرجی نکردید و هم یک نرم افزار حرفه ای تری و قدرت بیشتر نصب کردید و هم بعدا میتونی ترکیب امنیتی سیستم رو عوض کنی اگه خوشت نیومد.

8. 13 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

انتی ویروس بسیار خوبیه مخصوصا بخش safe zone اون

داره خودمونی میشه lovely20111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

من معمولا به خریداران آنتی ویروس یک پیشنهاد میدم ( خارج از بحث خرید)

پیشنهاد برای شما:

آنتی ویروس Avast با نسخه پولی از لحاظ قدرت آنتی ویروس یکی هست و هیچ تفاوتی نداره فقط فایروال اضافی داره.

فایروال avast جزو فایروال های کاملا ضعیف محسوب میشه.

پیشنهاد: نصب نسخه آنتی ویروس avast (که رایگان هم هست) + یک فایروال رایگان.

بهترین فایروال پرواکتیو یعنی comodo رایگان هست. فایروال محبوب outpost هم نسخه رایگان داره که واقعا عملکرد خوبی داره.

این شکلی که من بهت الان گفتم هم خرجی نکردید و هم یک نرم افزار حرفه ای تری و قدرت بیشتر نصب کردید و هم بعدا میتونی ترکیب امنیتی سیستم رو عوض کنی اگه خوشت نیومد.
    این آنتی ویروس اوست که میگید رایگانه یعنی کرک هم احتیاج نداره و به راحتی و بدون نیاز به کرک و سریال آپدیت میشه؟ میشه لینک دانلود هردوتاش رو اینجا بذارید؟(آنتی ویروس رایگان اوست و فایر وال کومودو)

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

این آنتی ویروس اوست که میگید رایگانه یعنی کرک هم احتیاج نداره و به راحتی و بدون نیاز به کرک و سریال آپدیت میشه؟ میشه لینک دانلود هردوتاش رو اینجا بذارید؟(آنتی ویروس رایگان اوست و فایر وال کومودو)
    اینجا تاپیک سوالات و بحث هست ، انجمن برای درخواست دانلود جداست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن خود سایت ها با لینک مستقیم ارائه کردند و میتونید از خود سایت Avast یا comodo دانلود کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام به دوستان چرا آواست اسکنش اینجوریه؟مثلا یه فیلم رو یه عالمه طول میده تا اسکن کنه ولی بقیه آنتی ها اینطور نیستن.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام به دوستان چرا آواست اسکنش اینجوریه؟مثلا یه فیلم رو یه عالمه طول میده تا اسکن کنه ولی بقیه آنتی ها اینطور نیستن.

14. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •