بقیه شما هم با access مشکل دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه شما هم با access مشکل دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا دیگه از این طراحی بهتر !!!!!!!خدایی نسبت به 8 خیلی خیلی بهتر شده
نمیدونم چرا میگی شبیه نیست .
به نظر من ما انتظار بیش از حد داریم دیگه میخواین چی طراحی کنه!
![]()
ساکر از OPM که نمیدونم چی چیه نمره 9 از 10 رو گرفت
متن زیر:
Another positive review coming in for PES 2009, this time courtesy of OPM. They gave it a 9/10 and the general consensus, like most reviews that have filtered through, is that it’s what last year’s game should have been.
Things OPM loved:
-They were able to play free flowing football again, creating some lovely moves.
-Champions League Mode, and the satisfaction it brings when you win it with a smaller club.
-Fantastic Edit Mode
-Stadiums, in particular, Wembley.
They didn’t like the menus so much, but I don’t think people will mind considering that was the only thing that cropped up on their “OPM hates” section. (Also, am I the only one who doesn’t mind them? They’re a huge step up from PES 2008)
![]()
Last edited by google_boy07; 27-09-2008 at 18:28.
یعنی اون یه نمره ای که نداده کجای کارش مشکل داشت؟
آخه خیلی خشگله که بشه قشنگ درستش کرد><<
عزیز من opm یک سایت هست که هم قبل و هم پس از ریلیز بازی ها هم به بازی نمره میده.
یعنی pes2009 نمره ی قبل از ریلیزش در این سایت 9/10 بوده.
به نظر منم رونالدینیو رو خوب ساختن البته بهترم میشه ساخت چون پارسال یک ادیتور خارجی رونالدینو رو خیلی عالی ساخته بود
ولی موهاش به نظرم امسال یه جور دیگست تو واقعیت نه؟؟؟
به نظر من هیچ اشکالی طراحی نداره .........موهاشم اگه دقت کنی دقیقا مثل خودشه
طراحی ها از pes 2008 خیلی بهتر شده
خدایی باید به کونامی تو طراحی نمره 20 داد
نه منظورم موهای خود رونالدینیو تو واقعیته موهاش نسبت به پارسال عوض کرده چند شب پیش بازی AC milan تو ذخیره دیدمش که موهاش باز بود ویه جورایی انگار بافته بود البته هفته های پیش که اولین بازیاشو انجام داد موهاش باز و بافته شده بود ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)