من که همه رو همینطوری چرخوندم بعد 1 ساعت تقربا درست شد بعد دیدم ای خدا یکی دیگه هست اما اونو راحت درست کردم در کل 1 ساعت الکی بچرخونی خیلی راحت رد میکنی P:
من که همه رو همینطوری چرخوندم بعد 1 ساعت تقربا درست شد بعد دیدم ای خدا یکی دیگه هست اما اونو راحت درست کردم در کل 1 ساعت الکی بچرخونی خیلی راحت رد میکنی P:
من هرچی چرخوندم سمت چپ اون 2تای بالایی(به جز اولیه)پر نمیشن
آخریه هم از پایین پر نمیشه
طبق راهنمایی هم نشد
بردیا جان! خوشبختانه دستکاری نشده و همه چی در حالت پیشفرض بود. دقیقا با همون توضیحاتی که دادم نتیجه میده. از این زاویه در عکسهایی که گذاشتم اون صحبتها رو انجام بده:
همه این دنده ها بر طبق عکس باید ابتدا اینجوری باشن بعد شروع به تغییردادنشون بکنم؟
Last edited by بردیا; 24-07-2009 at 23:25.
نه بابا... آخر کار اینطوریه!
سلام
جایی تو این تاپیک نحوه بدست اردن تروپی های این بازی رو نوشتین؟
اگه آره که بشینم 111 صفحه بگردم : د ی
این علامت تعجبات منو کشته هوس جون
حالا من هم یه چندتا علامت تعجب بزارم
طرف چپ رو تونستم درست بکنم،ولی شکل دنده ها به هیچ وجه مطابق با عکسی که گذاشتی نشدش!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: عکس سمت چپ
سمت راست من هم دنده ها به شکلی قرار گرفتن که اگر طبق راهنمایی عمل بکنم،به هیچ وجه طبق عکسی که شما گذاشتی در پایان درنمیادش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
محتوای مخفی: عکس سمت راست
قلقش دستم اومده ولی فعلا نتونستم مجراهای سمت راست رو جوری به هم وصل کنم که مخزن رو پر کنه
دوستان اول بازی که میگه 60 تا نور جمع کن....بعد از اینکه 60 تاشو جمع کردیم باید چه کار کرد؟؟؟؟
وقتی 60 تا جمع کردی باید برگردی به temple .
اگه اسمش درست یادم مونده باشه.
نقشه رو باز کن.همون پایین وسط نقشه 1 جایی هست. برو به اونجا
بعدش برو وسط یکی از دایره ها و یکی از قدرت ها رو فعال کن.
بچه ها پچ و يا كرك جديد اين بازي رو از كجا بيارم؟؟؟
يه جورايي مشكل داره با ويندوز من! فكر كنم بايد پچ جديد رو نصب كنم و كركشم جديد بريزم. ممنون از راهنمايي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)