تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 216 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2153

نام تاپيک: کلوپ 6220

اگه نباشه جاش خالی می مونه salamaqmehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

سلام به شما دوست عزيز
    اين ضمانت به چه صورتي هست ؟ بصورت كارته ، بصورت برچسبه ، ... يا مربوط به خود نوكياست يا شركتي كه گوشي رو گارانتي كرده .
    اصلا" توي گوشيهاي بدون گارانتي هم وجود داره (بفرض اينكه باطري تعويض نشده باشه)
    من بايد چه نكاتي رو در زمينه ضمانت شارژ باطري در نظر بگيرم .
    ممنون
    دوست من باطری نوکیا روش یه برچسب هلوگرام داره که من تاحالا تقلبیش رو ندیدم و اون هم گارانتی نداره .شما باید باطریتونو درست شارژ کنید تا خراب نشه وروز بروز بهتر بشه....
    گارانتی های متفرقه گوشی هم نگیرید بهتره چون گارانتی پدر ومادر داره براتون 100تومن آب میخوره.

2. این کاربر از salamaqmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من دوباره با یه چند تایی سوال آمدم
    اول اینکه چجوری میشه گالری رو مرتب کرد, هر چی عکس با دوربین گرفتم و هر چی عکس تو کارت حافظه ریختم همه رو دیمی باهم نشون میده
    دوم اینکه، چجوری میشه بدون نرم افزار رو گوشی به جای گرفتن دو کلید برای باز کردن قفل پسورد گذاشتگ
    سوم اینکه بعضی از بچه های اینجا میگن سیمبین این گوشی ویروس نمیگیره ولی من از بعضی گوشی فروشا پرسیدم گفتن همه سیمبینا تو بلوتوث و اینترنت ویروس میگیرن و انتی ویروس نیاز دارن, میشه یکم روشنم کنید؟
    ببخشید کلی حرف زدم

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اول اینکه چجوری میشه گالری رو مرتب کرد, هر چی عکس با دوربین گرفتم و هر چی عکس تو کارت حافظه ریختم همه رو دیمی باهم نشون میده
    دوم اینکه، چجوری میشه بدون نرم افزار رو گوشی به جای گرفتن دو کلید برای باز کردن قفل پسورد گذاشتگ
    سوم اینکه بعضی از بچه های اینجا میگن سیمبین این گوشی ویروس نمیگیره ولی من از بعضی گوشی فروشا پرسیدم گفتن همه سیمبینا تو بلوتوث و اینترنت ویروس میگیرن و انتی ویروس نیاز دارن, میشه یکم روشنم کنید؟
    ببخشید کلی حرف زدم
    سلام دوست عزیز
    در مورد سوال اول که هیچ راهی نداره مدلش همینجوری هست
    سوال دوم شما میتونی از لوک کد استفاده کنی اون دکمه خاموش رو یه دونه بزنی تو اون لیست هست رمز پیشفرض هم 12345 هست
    ویروس برای ویرایش سوم نبود که البته من تو یه سایت خوندم یه ویروس توپول امده برامون
    البته یه چیز دیگه هم بگم اینه که ویروس برای این رو این گوشی نمیاد که باید برای گوشی خریداری شده باشه پس قضیه برای گوشی هک شده فرق میکنه شما انتی ویروس رو بنصب رو گوشیت باشه بد نیست

5. این کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

سوم اینکه بعضی از بچه های اینجا میگن سیمبین این گوشی ویروس نمیگیره
    تو گالری آپشن رو بزن گزینه view by روانتخاب کن حالا اگه با سایز یاtitle انتخاب کنی ،معمولا" عکس های گوشی بالای لیست قرار میگیره.
    من نشنیدم این سیمبین ویروس بگیره ، البته گوشی شما مثل یه فلش میمونه که میتونه ناقل هر ویروسی مثل اتوران و... باشه ولی رو عملکرد گوشی تاثیری نمیذارن.

7. این کاربر از salamaqmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو گالری آپشن رو بزن گزینه view by روانتخاب کن حالا اگه با سایز یاtitle انتخاب کنی ،معمولا" عکس های گوشی بالای لیست قرار میگیره.
    من نشنیدم این سیمبین ویروس بگیره ، البته گوشی شما مثل یه فلش میمونه که میتونه ناقل هر ویروسی مثل اتوران و... باشه ولی رو عملکرد گوشی تاثیری نمیذارن.
    چرا دوست من یه ویروس برای این سری سیمبین امده اسمش رو یادم نیست ولی ویروس بی پدر مادری هست
    عمل کردش هم انجوری هست که شماره های رو گوشی رو با gprs میدزده بعد برای اون شماره ها اس ام اس ناجور میفرسته من اینو تو موبایلستان خوندم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا اگه بخوام آنتی ویروس روش نصب کنم چی پیشنهاد میدید که راحت آپدیتم بشه؟
    رو سیستمم 32 nod دارم خیلی خوبه، برا مبایلشم دارم، نصب کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستش من نه حال و حوصله هک کردن گوشی رو دارم و نه ساین, البته بلدم نیستم(وقتشم ندارم)
    اگه میشه یه نرم افزار باحال بدون این دنگ و فنگا بهم معرفی کنید که بشه باهاش اکثر فرمتای صوتی و تصویری رو خوند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

چرا دوست من یه ویروس برای این سری سیمبین امده اسمش رو یادم نیست ولی ویروس بی پدر مادری هست
    عمل کردش هم انجوری هست که شماره های رو گوشی رو با gprs میدزده بعد برای اون شماره ها اس ام اس ناجور میفرسته من اینو تو موبایلستان خوندم
    اینترنت گوشی من وصل نیست ولی اینی که شما میگید که خیلی باحاله
    برم gprs رووصل کنم
    راستی هزینه ارسال با کیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

راستش من نه حال و حوصله هک کردن گوشی رو دارم و نه ساین, البته بلدم نیستم(وقتشم ندارم)
    هک گوشی با هلو کمتر از3 دقیقه طول میکشه .اونوقت هر نرم افزاری رو بدون محدودیت نصب میکنید.
    جدا" وقت خالی برا 3دقیقه ندارین

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینترنت گوشی من وصل نیست ولی اینی که شما میگید که خیلی باحاله
    برم gprs رووصل کنم
    راستی هزینه ارسال با کیه ؟
    ببخشید چی با حاله
    به نظر شما باحاله که از گوشی شما فحش و عکس مستحجن برای کسایی که شمارشون تو گوشیتون هست فرستاده بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •