با سلام
چطور میتونم BitDefender Total Security 2011 رو غیر فعال کنم؟
مثلا وقتی میخوام گوشیمو با جف فلش کنم ویروس میشناسه.
؟؟
با سلام
چطور میتونم BitDefender Total Security 2011 رو غیر فعال کنم؟
؟؟
خوب دوست عزیز شما آنتی ویروس رو از کنار ساعت اون پایین گوشه شمت راست اجراش کن و بعد برو توی تب Anti Virus و اون تیک reqal time protection رو بردار تا آنتی ویروس غیر فعال بشهچطور میتونم BitDefender Total Security 2011 رو غیر فعال کنم؟
برای بقیه بخش ها هم می تونی همین کار رو بکنی اگه بهت گیر الکی دادند .( البته این کار توصیه نمیشه چون امنیت سیستم به خطر می افته )
دوستان یک سوال داشتم توی یک سایتی دیدم BitDefender Total Security 2010 رو حدود 35000 ت میدن آیا به صرفه هست بگیرم یا حتما" 2011 که گرونتره بگیرم.
دوست عزیز به سایت خود bitdefender در ایران با آدرس برید قیمت ها رو گذاشته..دوستان یک سوال داشتم توی یک سایتی دیدم BitDefender Total Security 2010 رو حدود 35000 ت میدن آیا به صرفه هست بگیرم یا حتما" 2011 که گرونتره بگیرم.
.....در ضمن وقتی نسخه های جدید میاد دیگه نسخه های قدیمی رو نمی فروشند. ( خود سایت هنوز داره 2010 رو می فروشه !!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته نسخه های 2011 رو برای فروش اماده کرده ...)
الان تمام سایت ها و نمایندگی های معتبر نسخه های 2011 رو دارن و خرید نسخه های 2010 توضیه نمیشه ( آپ دیت زیاد...مشکل سریال نامبر ... ایرادادت برنامه...سازگار نبودند...و ... )
سلام
برای کامپیوتر سرور که روش server 2003 نصبه باید از کدوم ورژن استفاده کرد لطفا لینک بزارید
کی های بیت دیفندر مثل کاسپر راحت پیدا میشن
Last edited by hadi4507; 05-12-2010 at 11:39.
دوستان میشه لینک دانلود آخرین نسخه رو بزارید ؟ اینترنت سیکرتی
بعدشم نحوه کرک کردنش چه جوریه ؟
حجم دانلود برنامه ؟
و حجم آپدیت ؟
سرعت اسکن و میزان استفاده از رم رو نسبت به کمودو و کاسپر ؟
درود.
دوست عزیز.
حجم فایل 250مگ برای نسخه 32 بیتی و 292 مگ برای 64 بیتی.
حجم اپدیت فکرکنم 20مگ اولیه باشد.
سرعت اسکن متوسط ولی از کسپروکمودو کم تر است.
میزان استفاده از رم وسی پی یو و اثر گذاشتن روی سرعت سیستم اگر سیستم خوبی دارید مانند کسپراست.
دربالا امدن ویندوز به علت اینکه برنامه دارای قسمت های بیشتری نسبت به
ضدویروس های دیگر دارد یکم سیستم کند عمل میکنه ولی بعد از چند ثانیه سیستم به حالت
عادی برمیگردد.
اپدیت ها ذخیره نمیشوند.
لینک برنامه32 بیتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک 64بیتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک کرک.پسورد کرک .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک اپدیت افلاین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود اپدیت باتوجه به 32 یا 64 بیتی بودن نسخه فایل اپدیت را دانلود کنید.
موفق وپیروز باشید.
برای نسخه های سرور باید از نسخه های مخصوص BitDefender_Security_for_Windows_Servers_v3 استفاده کنید که با نسخه های خانگی فرق داره و مخصوص ویندوز سرور هستش........سلام
برای کامپیوتر سرور که روش server 2003 نصبه باید از کدوم ورژن استفاده کرد لطفا لینک بزارید
این محصول به تنهایی کارایی نداره و باید Console managment رو هم نصب کنید ......برای دانلود ها به اینجا برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ...........................
این صفحه همه محصولاتی را که بخوهید با آخرین نسخه ها در اختیار شما قرار می دهد ...
.................................................. ...........................................
دانلود نسخه های مخصوص سرور :
.................................................. .......................................
این نسخه ها چون باید همیشه و از طریق اینترنت آپ دیت بشن و سریالها چک می شن هیچ گونه کرکی ندارن و فقط باید از سریال اصل استفاده کنید ( که با تعداد نسخه های Client و نیز محصولات مورد استفاده هماهنگ هست و نمی تونید مثلا با یه سریال 20تایی Client از 30 تا Client استفاده کنید .)
تنها 30 روز برای تست شما می تونید این نسخه ها رو نصب کنید و از تمام امکاناتش استفاده کنید.........
برای خرید سریالها می تونید به یکی از نمایندگی های مجاز در ایران مراجعه کنید ...
یعنی بار اول 20 مگابایت آپدیت میخواد ؟؟؟ چقدر کم . مطمئن هستید ؟
بهد من نمیتونم از فایل های خودم برای یه سیستم دیگه استفاده کنم ؟![]()
درود.
دوست عزیز.
این برنامه اپدیت شده به تاریخ 3 نوامبر 2010است.پس باید بقیه اپدیت ها را بگیرد.
من از سایت ایران ستاپ که نگاه کردم نوشته بود که اپدیت های بیتدفندر را نمیشود ذخیره کرد.
حتی خودم هم که یک ماه از نسخه 2010 استفاده کردم نمیشد اپدیتا را ذخیره کرد.
شما برای اطمینان به سایت زیر مراجعه کنید.تا همه موارد را مشاهده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)