ولی من هرکار میکنم این ارور رو میده
یادم هست چند وقت پیشها هم همین ارور رو میداد .این آپدیتهایی Super Datsرایگان هست ؟ یا فقط برای کاربران Nai هستش ؟
ولی من هرکار میکنم این ارور رو میده
یادم هست چند وقت پیشها هم همین ارور رو میداد .این آپدیتهایی Super Datsرایگان هست ؟ یا فقط برای کاربران Nai هستش ؟
ایم مشکل از ----- و یا IP های ایرانه . من هم همین مشکل رو داشتم با ------ برو حل میشه .
موفق باشی
منظورت اینه که با ف*یلتر ش*کن برم ؟ چون اون چیزی رو که نوشتی فروم بصورت خط چین نشون میده نگاه کن .مثل اینکه مسئولین سایت اون لغتی رو که بکار بردی ف*یلتر کردن بخاطر همین هم من با ستاره نوشتم.
در ثانی اگه بخوام مثلا با u91 برم که resume بهم نمیده .
نظرت چیه؟
من الان با Ip ایران به راحتی دارم دانلود میکنم پس هیچ ربطی به Ip ایران نداره (IP من ثابت و معتبره)
البته برخی ISP ها این مشکل مشاهده میشه که خب این مسئله بر میگرده به ISP مزبور و روند کاریش
شما اگه دیال آپ داری با کارت شبکه دیگه امتحان کن در غیر اینصورت همان روش بالا رو دنبال کن
Symc درست میگه من تست کردم و با ف*یلتر شکن دانلود میکنه پس مشکل با IP یا پر*اکسی هستش من از سرویس های Pars Online استفاده میکنم .
Last edited by ghahremanimehdi; 07-09-2008 at 06:54.
5385
size : 72 mb
اینهم برای اونهایی که مشکل دانلود از سایت مک آفی دارن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نسخه 5383 :
هر دو با قابلیت رسیومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
McAfee VirusScan Enterprise 8.7i RC
اينهم نسخه جديد اين محصول.فقط دوستاني كه در ايران زندگي ميكنند بدون استفاده از پ ر و ك س ي قادر به دانلود نخواهند بود(بخاطر تحريم).
لايسنس اين نسخه تا تاريخ November 30, 2008 بدون مشكلي كار خواهد كرد(نسخه بتا).
اين نسخه Windows Server 2008 را نيز ساپورت ميكند.
حجم:54MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5388
size : 73 mb
راستی این آپدیتها مورد استقبال قرار میگیره یا بیخود پست میزنم؟!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان آیا آموزشی برای بهترین تنظیمات مک کافی ارائه شده؟؟؟ در اینصورت از کجا میتونم دریافت کنم؟؟
ممنونم
سلام به همگی
من مک آفی نصب کردم.می خواستم پاکش کنم ولی هر کاری میکنم بازم nod 32 واسه نصب میگه مک آفی هنوز هست.حتی توی searchفایلهام هم اثری از مک آفی نمونده.البته چند تا فایل توی رجیستری مونده که پاک نمیشه.اسم فایلها:device,image,mc
لطفا راهنمایی کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)