تشكر bizimt جان ..
شما چه نرم افزاري رو صلاح ميدونيد واسه دانلود استفاده كنم ؟
Getright استفاده كردم به درد نخور بود بعد IDM نصب كردم اونم اذيت كرد الان هم كه DAP نصب كردم بازم مشكل هست
موفق باشيد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تشكر bizimt جان ..
شما چه نرم افزاري رو صلاح ميدونيد واسه دانلود استفاده كنم ؟
Getright استفاده كردم به درد نخور بود بعد IDM نصب كردم اونم اذيت كرد الان هم كه DAP نصب كردم بازم مشكل هست
موفق باشيد
من از بیشتر برنامه ها استفاده کردم .
از dap زیاد خوشم نیومد. اما کار باهاش راحته.
اما Getright خودش برنامه خوبی هست و من هم به شخصه فیلمهایم را با این برنامه دان می کنم.
اما از همه برنامه های رایج و کاربر پسند idm بهترین مورد هست ، این برنامه با پروتکل های شبکه ای به خوبی کار می کنه. ؟ شما از بهترین به پایین ترین امدید.
علت نازضاییتان را نمی دانم چی بوده ولی اگه idm با اون امکاناتش اگر نتونسته مشکلتان را حل کنه من یکم نمی دونم چی بگم.
شاید dap رو بخاطر پخش موزیک و فیلم در حال دانلود می پسندید.
Getright زياد اررور ميداد موقع دانلود كه پاكش كردم
IDM خيلي خوب بود و يه مدت ازش استفاده كردم ولي بعدها وقتي باهاش دانلود ميكردم سرعت دانلود رو صفر نشون ميداد و همون جوري ميموند تا اينكه با همارا تماس گرفتم و آقاي الماسيان گفتن كه يه فايل رو از Download.com دانلود كن كه من هم همين كار رو كردم و سرعت دانلودم صفر بود در حالي كه ايشون گفتن مانيتورينگ كردن و من دارم با سرعت 19 الي 21 دانلود ميكنم كه مجبور شدم اونو پاك كنم و DAP نصب كنم و الان هم باهاش مشكل دارم مثلا وقتي 80 درصد رو رد ميشه سرعت دانلود شديدا افت ميكنه و همچنين وقتي ميرسه به 99 يكي دو دقيقه همون جوري ميمونه تا 100 بشه و همچنين نميشه باهاش از 4shared دانلود كرد و ...
DAP رو از رو ناچاري نصب كردم نه به خاطر پخش موزيك و فيلمش
حالا شما دوست عزيز چه پيشنهادي داريد ؟
![]()
:
آقای الماسیان ؟
خوب من فکر کنم سیستم شما مشکلاتی براش پیش میاد.
این چیزها که گفتین معمولا هر زمان برنامه را آپدیت کنیم پیش میاد و یا زمانیکه سیستم ویروسی و تروجانی میشه.
ولی بزودی با dap هم همه این مشکلات را خواهید داشت من قول میدم.
برنامه - گیم و ... زیاد تو سیستمی که با اینترنت کار داره نصب نفرمایید. ویندوزهای ما کپی هستند ، به قدر کافی در حال اورجینال مشکل داره چه برسه به کپی.
تشكر bizimt جان
من Avira AntiVir Premium دارم رو سيستمم و هميشه آپديت نگهش ميدارم و همچنين SUPERAntiSpyware هم دارم و اونم هميشه آپديته و Firewall ويندوزم هم هميشه فعاله
گيم و اينا هم اصلا ندارم رو سيستمم ...
ويندوزم رو هم 2 هفته ميشه كه ريختم
بله DAP هم يه همچين مشكلاتي واسم بوجود آورد من پاكش كردم و مجددا IDM نصب كردم ، فعلا كه داره كار ميكنه و هيچ ايرادي نداره
يه سوال داشتم :
من نميتونم از سايت 4shared.com هيچ فايلي رو دانلود كنم .... براي نمونه فايل زير :
وقتي دانلود به حدود 15% رسيد اررور ميده و قطع ميشه با Flashget و Dap و Idm هر سه تا امتحان كردم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با IDM قطع نميشه ولي سرعت دانلود ميشه صفر و همون جوري ساعتها ميمونه
آيا به IP من يا هماراسيستم ارتباط داره كه اجازه دانلود داده نميشه ؟ اگه نه مشكل كجاست ؟؟؟
كوچيك شما : Vahid_203
![]()
تو رو خدا یکی کمکم کنه دیگه دارم کلافه میشه::
من میخام adsl64 نامحدود بگیرم حال میخام راهنمایی کنید که از کدوم شرکت بگیرم هم ارزونتره و هم پرسرعت ::
فوریه خواهش میکنم کمک کنید..........
![]()
![]()
:
شما اولین موردی هستید که این مشکل رو دارید .
تنها دلیل اینکه نمیشه از یک سایت دانلود کرد ، بلاک شدن ip هست .
اینکه تا 15 درصد میاد قضیه بلاک رد میشه.
اگر کار با این سایت مهم هست ، باید مشکلت رو با همارا تلفنی گزارش بدی.
شما ip تان را الان و شب برام بفرست تا من یک تستهایی کنم.
حالا فایل بالا را می تونید از این ادرسها هم بگیرید :
دانلود از سرور 1 :دانلود از سرور 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود از سرور 3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببین اگر هدف از 64 همون سرعتی که داره مد نظرت باشه :
همارا از نظر هزینه کمتر هست .
تفاوت قیمت با شاتل 3500 تومان.
تشکرات و بای.
Last edited by BIZIMT; 20-09-2008 at 16:07.
سرعت دانلودش چقدره ؟؟ هزینه ماهیانه چقدره ؟
حسین جون، علیزشاه جون، و بیزیمت جون؛
این برنامه ای که دادید (AnalogX Netstat Live) ، گندش دراومد.
همیشه، مقدرای از پهنای باند رو اشغال میکنه.
مثلا من هنگامی که از سایت رپیدشیر میدانلودم، (البته با اکانت) سرعتم روی 62 متغیر هست.
ولی هنگامی که این برنامه در حال اجرا هست، سرعت از 57 بالاتر نمیره.
جالب تر اینجاست که وقتی که همزمان با اینکه دانلود انجام میشه، از برنامه خارج بشیم، سرعت میپره روی 62.
یعنی این برنامه برای سرعت 512 کیلوبیت، چیزی حدود 50 کیلوبیت (5 کیلوبایت در ثانیه) رو Protect میکنه.
-----------------------------------
راستی! علیزشاه جون، یه تست بذار با Recommeded server . میخوام ببینم وضعیت شاتل چطوری هست.
در ضمن، بیزیمت جان، این پینگ بالای همارا، کشته من رو. یه چیز دیگه هم میخواستم بگم که به صورت پیغام خصوصی میفرستم برات.
با تشکر
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 20-09-2008 at 15:53.
سرعت دانلود در بهترین شرایط 8 .
هزینه 15 تومان با عوارض و ابونه + 10 تومن که راه انداز اولیه هست.
شاتل : 19 تومان با عوارض و ... + 15 تومن راه اندازی اولیه.
خوب عزیزم این برنامه پشت صحنه پک هایی رو جهت تست ارسال و دریافت میکنه . یک برنامه تست هست که کلیه بسته های دانلودی و اپلودی شما را بررسی میکنه از مبدا تا مقصد. و بهترین حالت همون سرعت رو میگم ، خودش درج میکنه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)