تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 356 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3559

نام تاپيک: ای هوشمند کلمه را حدس بزن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    destroyed IRAN

پيش فرض

سلام و دورود و عرض ادب خدمت جنابعالي و خانواده ي محترم
    گمانم نگاهتان به تاپيك بسيار مجمل و مختصر بوده ،بطوريكه اگر دقت كافي را مبذول ميداشتيد آنچنان هم بنده در اين تاپيك مسدع اوقات شريف نشده ام .
    و اين قليل توسلات هم به خاطر گل روي همشيره ي گرانقدرمان كه تاپيك را بنا نموده است.

اصولا خيلي مودبم بطوريكه ابوي محترم از دستمان كلافه شده و برايمان كلاسهاي آموزشي در زمينه آموزش مكالمه كوچه و بازاري فراهم نموده است.

ممنان كه اينقدر صريح بيان ميفرماييد.
    باز هم ممنان كه پيشنهادات ارزنده ي خود را از بنده دريغ نميفرماييد

باور بفرماييد بنده هم همين دغدغه را داشتيم و به همين منظور چندين بار به اداره پست مراجعه نمودم كه در زمنيه حفظ مناجات نامه تلاش دوچنداني مبذول دارم كه متاسفانه تلاشم منجر به شكست شد بطوريكه با پيگيريهاي متعدد به آن اداره ي محترم فقط آنچه عايد بنده ميشد نامه بود و از مناجات خبري نبود.

روزي دوبار را بنا به دستور پزشك معالجمان سر ميزنيم و گرنه اگر به خودمان باشد هفته اي دوبار هم سر نخواهيم زد
    باور بفرماييد بنده همچنين جسارتي نكرده ام و نخواهم كرد
    و به همين منظور از كلمات ثقيل و آسان استفاده ميكنم تا بزرگوارن دچار اذيت و آزار نشوند خداي ناكرده

ممنان كه بنده را قابل دانستيد بنده را از دعاي خير خود محروم نفرمايد خدا را چه ديده ايد شايد به زودي ما هم رفتيم و نائب الزياره دوستان و حضرتعالي بوديم
    و من الله توفيق

ببینم تو همینی هستی که عکست این بغله ؟ یعنی این عکس خودته ؟

اصلا ً بهت نمیاد اینجوری صحبت کنی .. . خیلی جالبه ... جلل خالق .اینا همه کارای خداست ...
    چطور به فرمول اینطور صحبت کردن رسیدی ؟ من خیلی دوست دارم این مدلیشو .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینم تو همینی هستی که عکست این بغله ؟ یعنی این عکس خودته ؟

اصلا ً بهت نمیاد اینجوری صحبت کنی .. . خیلی جالبه ... جلل خالق .اینا همه کارای خداست ...
    چطور به فرمول اینطور صحبت کردن رسیدی ؟ من خیلی دوست دارم این مدلیشو .
    ضمن سلام مجدد و عزت و احترام خدمت جنابعالی و دست اندارکاران این تاپیک محترم
    ضمن درخواست توفیقات دو چندان برای حضرتعالی از درگاه خداوند منان بایستی خدمتتان عارض باشم که بلی تصویری که مشاهد میکنید بنده ی حقیر و کمترین هستم که توفیق خدمت در محضر گرانقدر و برخورداری از الطاف بی شائبه تان را بدرقه راه خویش میبینم.
    راستش را بخواهید از خداوند عزوجل که پنهان نیست از محضر شما هم پنهان نباشد که بارها اطرفیان این موضوع را به بنده خاطر نشان فرموده اند و انگشت حیرت به دهان گرفته و با عبارتی نظیر:
    جل الخالق
    تو دیگر کیستی
    و غیره و ذالک به بنده ابزار لطف نموده اند و در همین رابطه بنده موضوع را از والده مکرمه استفتاء کردم و حضرت اولیا مخدره مادر بزرگوارمان این چنین بیان داشتندی:
    و هنگامی که تو را بار دار بودم خشکسالی عجیبی شدندی و من از بیم صدمه دیدن نوزاد راهی کوهستان گردیدندی و روزگارانی را در آن مکان گزار نمودیم تا اینکه همزمان با طلوع خورشید در بیستم جمادی الثانی یکهزار سیصدو شصت ودو چشم به جهان هستی بگشودی
    در آن زمان از شیر مادر ارتضاق نمودی و از تخم کفتر هم بعنوان مکمل غذایی در هر وعده کسب فیض میکردندی.
    و این بود که در همان دوران طفولیت به چندین زبان قادر به تکلم بودستی
    حال شما هم اگر خواهان این گونه تکلم نمودن هستید توصیه ما به جنابعالی مصرف روزی سه عدد تخم کفتر دم چتری بعد از هر وعده ی غذایی میباشد.
    باشد که بزودی دارای بیانی فصیح گردید
    و من الله توفیق

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

خسته میشه!! سخته هم میشه!!!
    گ ن ر ک د
    کرگدن
    ا ا ب ز ل ک

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالزاک

و ا س د ک ت ی

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

بالزاک
    این دیگه چیه؟؟؟!!!
    بابا یه چیز معنی دار بنویس ، حداقل معنیش رو بنویس!!!!
    یه چیزی سر هم میکنی میذاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    destroyed IRAN

پيش فرض

ضمن سلام مجدد و عزت و احترام خدمت جنابعالی و دست اندارکاران این تاپیک محترم
    ضمن درخواست توفیقات دو چندان برای حضرتعالی از درگاه خداوند منان بایستی خدمتتان عارض باشم که بلی تصویری که مشاهد میکنید بنده ی حقیر و کمترین هستم که توفیق خدمت در محضر گرانقدر و برخورداری از الطاف بی شائبه تان را بدرقه راه خویش میبینم.
    راستش را بخواهید از خداوند عزوجل که پنهان نیست از محضر شما هم پنهان نباشد که بارها اطرفیان این موضوع را به بنده خاطر نشان فرموده اند و انگشت حیرت به دهان گرفته و با عبارتی نظیر:
    جل الخالق
    تو دیگر کیستی
    و غیره و ذالک به بنده ابزار لطف نموده اند و در همین رابطه بنده موضوع را از والده مکرمه استفتاء کردم و حضرت اولیا مخدره مادر بزرگوارمان این چنین بیان داشتندی:
    و هنگامی که تو را بار دار بودم خشکسالی عجیبی شدندی و من از بیم صدمه دیدن نوزاد راهی کوهستان گردیدندی و روزگارانی را در آن مکان گزار نمودیم تا اینکه همزمان با طلوع خورشید در بیستم جمادی الثانی یکهزار سیصدو شصت ودو چشم به جهان هستی بگشودی
    در آن زمان از شیر مادر ارتضاق نمودی و از تخم کفتر هم بعنوان مکمل غذایی در هر وعده کسب فیض میکردندی.
    و این بود که در همان دوران طفولیت به چندین زبان قادر به تکلم بودستی
    حال شما هم اگر خواهان این گونه تکلم نمودن هستید توصیه ما به جنابعالی مصرف روزی سه عدد تخم کفتر دم چتری بعد از هر وعده ی غذایی میباشد.
    باشد که بزودی دارای بیانی فصیح گردید
    و من الله توفیق

اینکه دقیقا ً بعد از پست های من جواب میدی نشون دهنده ی اینه که این تاپیک رو خیلی دوست داری و روزی دوبار که هیچی روزی دوازده بار به اون سر میزنی .
    بگذریم ، میشه راهنمایی کنی که آیا این جملات رو بداهه میگی یا اینکه ... ؟
    آیا مطالعات ادبی زیاد باعث شده این جور صحبت کردنو یاد بگیری یا چیز دیگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

apollon خان لطف کن و یه راهنمایی کن .

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

اینکه دقیقا ً بعد از پست های من جواب میدی نشون دهنده ی اینه که این تاپیک رو خیلی دوست داری و روزی دوبار که هیچی روزی دوازده بار به اون سر میزنی .
    بگذریم ، میشه راهنمایی کنی که آیا این جملات رو بداهه میگی یا اینکه ... ؟
    آیا مطالعات ادبی زیاد باعث شده این جور صحبت کردنو یاد بگیری یا چیز دیگه ؟

فکر کنم این سوالا رو تو پروفایلشون هم بتونی بپرسی ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم این سوالا رو تو پروفایلشون هم بتونی بپرسی ...
    بلي
    فرمايش همشيره ي گراميمان بسيار مورد پسند واقع گرديد بطوريكه نبايد در پياده رو با موتور سيكلت آمدو شد كرد.
    فقط در يك جمله كه ختم كلام باشد ميگوييم :
    به تجويز ما در مورد تخم كفتر دم چتري اعتماد كنيد آنگاه خواهيد ديد كه نيازي به كيف و كتاب و غيره ذالك نميباشد .
    و من الله توفيق

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

د پ ر م ی ر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •