داداش دانشگاه خراب نديدي به خواجه نصير ميگي خراب.......![]()
داداش دانشگاه خراب نديدي به خواجه نصير ميگي خراب.......![]()
برای ارشد رشته زبان ، من ماهان رو پیشنهاد میکنم . . کلا" تو رشته های علوم انسانی و علوم پایه یه سروگردن بالاتر از موسسات دیگه اس
کتابهای بانک تست تالیفی و 10 سال گذشته رو هم داره . کتابهای تست راهیان ارشد هم واسه تست زدن بد نیست
Last edited by xpix; 18-01-2013 at 11:33.
چرا اتفاقا، دانشگاه خراب دیدم. خواجه نصیر هم در همون سطحه، در سطح مزخرف ترین دانشگاه های ایران.
دوستان دفترچه آزاد چه تاریخی میاد؟ من اصلا در جریان کار نیستم .
دوستان میخوام بدونم تاریخ دقیق کنکور ارشد کی هست؟
مثلا تاریخ کنکور دقیق برق؟صبح هست یا بعد از ظهر و ...
بايد زنگ بزني از رئيس سازمان سنجش بپرسي
كسي نميدونه برادر من هر وقت كارتت اومد توش نوشته......منم خودم تو كف اينم كه بدونم كيه ولي فقط و فقط تو كارت نوشته...
ولي تا اونجا من متجربي فهميدم اينه كه اولا رشته هاي مهندسي همه تو يه روز هستن و دوما اين كه به احتمال 90 درصد چند رشته مهم اول فني مهندسي صبح هستن.
دوستان ثبت نام کنکور ارشد آژاد شروع شده؟
آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ در روزهای ۱۸ تا ۲۰ بهمن برگزار میشود
خبرگزاری فارس: آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۲ طی روزهای ۱۸، ۱۹ و ۲۰ بهمنماه در سراسر کشور برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آزمون کارشناسی ارشد سال 92 طی روزهای 18، 19 و 20 بهمنماه با شرکت 895 هزار و 100 داوطلب برگزار میشود.
آزمون کارشناسی ارشد سال 92 نسبت به سال گذشته با کاهش 35 هزار داوطلبی مواجه است.
بنابراین گزارش، ثبتنام برای آزمون کارشناسی ارشد سال 92 طی روزهای 9 تا 16 آبانماه سال جاری صورت گرفت که در مجموع 895 هزار و 100 داوطلب در این آزمون ثبتنام کردند.
این درحالی است که از مجموع متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 92 تعداد 89 هزار و 200 داوطلب متقاضی شرکت در کدرشته امتحانی دوم هستند.
*برگزاری آزمون در 139 کدرشته امتحانی
آزمون کارشناسی ارشد سال 92 در 139 کد رشته امتحانی برگزار میشود که 51 کد رشته مربوط به رشتههای علوم انسانی، 15 کد رشته مربوط به رشتههای علوم پایه، 29 کد رشته مربوط به رشتههای فنی و مهندسی، 25 کد رشته مربوط به رشتههای کشاورزی، 12 کد رشته مربوط به رشتههای هنر و 7 کد رشته مربوط به رشتههای دامپزشکی است.
گفتنی است، آزمون کارشناسی ارشد سال 92 در دو نوبت صبح و بعد از ظهر روزهای 18، 19 و 20 بهمنماه در سراسر کشور برگزار میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)