تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 905 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

دهانه شمع بايد مطابق با دستورالعمل كارخانه سازنده خودرو تنظيم بشه و در غير اين صورت باعث بالا رفتن مصرف سوخت و كم شدن شتاب و قدرت موتور ميشه.

200 هزار تومان؟ متوجه نشدم! تا الان كه من ميفروختم نهايتا 28 تومان بوده( البته براي مدلهاي مختلف خودرو فرق داره) ولي حدود همان 25 تا 30 در نظر بگيريد.احتمالا چون ديده شما خانم هستي فكر كرده از قيمتها خبر نداري و يا پرس و جو نخواهي كرد. اگر اينبار رفتين چيزي نگيد و ازش يك پيش فاكتور با توضيح كامل نوشته شده بخواهيد و بگيد براي خريد بايد به شركت بدم.( با مهر و امضاء) اونوقت با اين سندي كه داريد ميتوني به مجمع امور صنفي شكايت بكني.
    حق گرفتني است ، نه دادني..

همون طرف میخواست 10 برابر بهمون بدهامروز ماشین رو بردم یه تعمیرگاه دیگه فرستاد سوزن هاش رو خودم گرفتم هر کدوم 25 دوتاش خراب بود تقریبا میشه گفت مسدود شده بودن خیلی کم ازشون بنزین میومد با دستگاه چک کردالان هم از لرزش هم صدای موتور افتاده خیلی عالی شدهموتور یکنواخت کار میکنه.

2. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوبه..البته گويا بوسيله دستگاهي سوزنها رو ميشورن و باز ميكنن اما شايد عيوب ديگه اي هم داشتن كه نياز به عوض كردن بوده.
    در هر صورت توصيه ميكنم فيل تر بنزين را هم عوض كنين. قيمت اونهم تا امروز كه من ميفروشم 3000 تومان بيشتر نيست. اونهم ساخت تايوان و فلزي.

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

خوبه..البته گويا بوسيله دستگاهي سوزنها رو ميشورن و باز ميكنن اما شايد عيوب ديگه اي هم داشتن كه نياز به عوض كردن بوده.
    در هر صورت توصيه ميكنم فيل تر بنزين را هم عوض كنين. قيمت اونهم تا امروز كه من ميفروشم 3000 تومان بيشتر نيست. اونهم ساخت تايوان و فلزي.
    بله با اون دستگاها شست ولی بازم اشکال داشت با هم منظم بنزین منتقل نمیکردنفیلتر بنزین چوپوقی های روی شمع فیلر گیری تمیز کردن شمع ها تعویض روغن تعویض فیلتر هوا تنظیم زاویه چرخا همه انجام شدهحالا ببینم مصرف کم میشه یا نه جدیدا خیلی زیاد شدهحالا میخوا با این باک با دور موتور زیر 3.5 برم ببینم مصرف چطور میشه
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 29-10-2011 at 23:30.

6. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مطمئن هستم اگر ويراژ نري و دستي نكشي و دريفت نزني حتما مصرف مياد پايين!!!
    گاه گاهي تكميل كننده بنزين استفاده كنين چون لازمه.

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

جناب mahmood_t
    شما اول دقيق بگو سيستم سوخت رساني خودروي شما انژكتوري است يا كاربراتوري؟
    و چند تصوير واضح هم از موتور خودرو بگذار تا بهتر مشخص بشه چي به چيه.[/SIZE]

جناب SANR[/SIZE]
    کاربراتوری هستش .اینم عکس

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب.
    اينكه كاربراتوري هست و معلومه كه استپر نداره. پس در مورد مشكلاتي كه در يه موتور كاربراتوري ميتونه پيش بياد و باعث اين مشكل بشه صحبت ميكنيم.
    در درجه اول اينكه كاربراتور مدلهاي مختلف تويوتا از نوع ونتوري ثابت هست و پيچيده تر از كاربراتور ساده ي پيكان كه ونتوري متغير هست ، ساخته شده. و البته نوع ساساتي كه توي اين مدل كاربراتها عمل ميكنه( و اتوماتيك كار ميكنن) خيلي پيچيده است و بر اساس حرارت موتور و دماي هوا و آب داخل موتور و همچنين سيستم وكيوم موتور (مكش هوا توسط موتور) و گاهي هم الكتريكي و مگنتي كار ميكنن و مجموعه پيچيده اي از يك سيستم رو براي انجام كار ساسات بصورت اتومات بكار بردند( مثل ساسات پرايد كاربراتوري) اگر اين سيستم به هر دليلي نتونه كار خودش رو درست انجام بده در زمان روشن شدن موتور و كار كردن اون مشكلاتي به وجود مياد و ميتونه باعث مصرف بيش از اندازه سوخت و البته گاز خوردن بيش از اندازه موتور در حالت معمولي بشه..
    اما شما يك نكته مهمي رو گفتي و اينكه چه سرد يا گرم اين مشكل ريپ زدن هميشه هست. پس احتمال اينكه از سيستم ساسات باشه خيلي كمه چون گويا حرارت اوليه در اون مشكل تاثيري نداره و با ادامه كار موتور و گرم شدن خود موتور اون مشكل رفع ميشه.
    اون ريپ زدن رو بايد با چندتا تست بهتر تشخيص بديد كه از چي هست؟
    از برق شمعها؟ از سيستم سوخت رساني؟ يا شايد هم از تنظيمات سوپاپ؟
    مثلا اگر از سيستم سوخت باشه( كه من شك بيشتري بهش دارم) ميتونه مشكل از پمپ بنزين باشه كه احتمالا در حالت سرد دچار ايرادي ميشه كه در حالت گرم رفع ميشه.( البته اكثرا پمپ هاي بنزين خراب وقتي گرم ميشن از كار ميافتند)
    حالا شما يك آزمايش بكن:
    اينبار كه ماشين سرد بود و خواستي روشن بكني، لوله ورودي بنزين كه از پمپ بنزين به سمت كاربراتور ميره رو در بيار و اون رو داخل يك بطري نوشابه بزرگ خانواده بگير( يا بطري آب رادياتور 3 ليتري) و به كسي بگو تا استارت بزنه..
    زمان استارت خوب به مقدار پرتاب و شدت پاشش بنزين كه از لوله بيرون مياد دقت بكن و ببين چقدر هست؟ ميتوني يه كليپ ازش بگيري و نگه داري تا با آزمايش بعدي مقايسه كني.
    لوله رو جا بزن و ماشين رو روشن بكن و بصورت معمول ازش استفاده بكن..
    وقتي كه اون حالت ريپ زدن موتور از بين رفت اين آزمايش رو دوباره تكرار بكن و ببين آيا مقدار شدت پاشش سوخت و پرتاب اون با زمان سرد بودن تفاوتي كرده؟
    اگر فرق محسوسي داشت احتمالا پمپ بنزين ايراد داره و بايد تعويض بشه.
    اين يه آزمايش ساده هست كه ميتوني خودت انجام بدي و اگر از پمپ بود مشخص ميشه.
    Last edited by camaro lt; 30-10-2011 at 22:21.

11. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام
    من یه پراید 89 دارم وقتی که گازش میدم(تقریبا از سرعت 50 به بالا) ماشین می لرزه ولی تا پام از رو گاز بر میدارم دیگه نمیلرزه
    بردمش بالانس رو کار بازم درست نشد. میشه راهنماییم کنین؟

13. این کاربر از mohsen_b11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    من یه پراید 89 دارم وقتی که گازش میدم(تقریبا از سرعت 50 به بالا) ماشین می لرزه ولی تا پام از رو گاز بر میدارم دیگه نمیلرزه
    بردمش بالانس رو کار بازم درست نشد. میشه راهنماییم کنین؟
    هر چيزي كه بچرخه نياز به بالانس داره. در خودروها بيشترين مقدار تنش و فشار در چرخش به رينگ و تايرها مياد.
    بالانس رو كار تا حدي مشكل رو ميتونه رفع بكنه اما توصيه ميكنم بصورت كاملا جداگانه تايرها رو در بياريد و بالانس كنين..رينگها هم ممكنه بعد از بالانس باز هم تاب بردارند بخصوص در پرايد كه ذاتا رينگ جالب و محكمي نداره..
    يك مورد ديگه هم هست و اون احتمال لنگ و تاب داشتن پلوسهاي جلو هست. گاهي ممكنه يكي يا دوتا از پلوسها تاب داشته باشند و اين هم ميتونه عامل لرزش در سرعتهاي خاصي بشه و چون كسي به اونها شك نميكنه اونها رو چك نميكنن..و در بالانس روكار يا مجزاي تايرها هم مشخص نميشه.
    گاهي هم ممكنه سه شاخه پلوس خراب باشه و در سرعت مشخصي باز اين لرزش و تكان بوجود مياد...اين مورد بيشتر به نظرم ميتونه وجود داشته باشه چون گفتيد وقتي پا از روي گاز برميداريد لرزش از بين ميره يعني كه نيروي منتقل شده از موتور به پلوسها قطع ميشه و فشاري به اونها نمياد تا تنش بر اثر خرابي اين قطعه بروز كنه.
    در نهايت چرخهاي جلو و البته پلوسها( سر پلوس و ميل پلوس و سه شاخه پلوس و مشعلي ) هر دو سمت را به دقت چك كنين..پلوسها مثل همان ميل گاردان خودروهاي ديفرانسيال عقب هستند كه اگر تاب داشته باشن بدجوري لرزش بوجود ميارن.

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

رینگ و پیستون رو دادم عوض کنه،گفت که سر سیلندر لبه داره که اگه خرج اساسیش کنی،400 در میاد!!!
    نمی دونستم چیکار کنم،ولی بهش گفتم فقط رینگ و پیستون رو عوض کنه.200 تومن گفته خرجشه؛همین قیمته یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رینگ و پیستون رو دادم عوض کنه،گفت که سر سیلندر لبه داره که اگه خرج اساسیش کنی،400 در میاد!!!
    نمی دونستم چیکار کنم،ولی بهش گفتم فقط رینگ و پیستون رو عوض کنه.200 تومن گفته خرجشه؛همین قیمته یا نه؟
    اگر لبه زده كه بايد تراش بخوره و رينگ و پيستون سايز بالاتر بگذاريد.مگر اينكه اين لبه زدن سيلندر آنقدر كم و جزئي باشه كه قابل چشم پوشي به حساب بياد.
    اگر فقط رينگها رو عوض ميكنين ( و نه پيستونها) اين در كوتاه مدت جواب ميده اما در بلند مدت به احتمال قوي رينگ ميشكنه و باز روغن سوزي بوجود مياد و البته فرسايش بدتري هم به دنبال داره. بايد از موتوري كه به اين صورت تعمير شده زياد كار نكشين و فشار زيادي به اون وارد نكنين.. اگر توانايي مالي دارين بهتره كه كار رو يكباره و اساسي انجام بديد تا از دوباره كاري جلوگيري بشه. اينجوري هزينه هم كمتره.
    از مكانيك ريز و فاكتور هزينه ها و قطعات و مخارج رو بگيريد.
    اگر يك سري مخارج جانبي رو هم در نظر بگيريم( به اضافه تعويض ياتاقانها) حدودا همين 200 تومان بايد بشه.چيزهايي مثل واشرها، روغن موتور و فيلتر، كاسه نمدها، تسمه تايم و سفت كن، اورينگها ، واترپمپ ، چسب و چيزهايي از اين قبيل كه معمولا در يه تعمير كامل استفاده ميشه.

17. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •