تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 127 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لان فریموری که روی گوشی های که الان توی بازاره و فارسی هست چیه؟و چقدر شارش نگه می داره؟

داره خودمونی میشه matin_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Gonbad_e Qabus

پيش فرض

لان فریموری که روی گوشی های که الان توی بازاره و فارسی هست چیه؟و چقدر شارش نگه می داره؟
    با فریمور F480JPHG3 هست و نصبت به بقیه قریمورها بیشتر شارژ نگه میداره.

3. این کاربر از matin_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان لطفا یه کم توضیح بدین که فایلهای jad رو چه طوری میشه درست کرد و دیگه اینکه چه طوری میشه wap رو تنظیم کرد و دانلود کرد از اینترنت،چون من تا حالا با گوشی وارد اینترنت نشدم و آیا با ایرانسل باید این کار را کرد یا با همراه اول؟ لطف کنید کامل توضیح دهید. با سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Gonbad_e Qabus

پيش فرض

دوستان لطفا یه کم توضیح بدین که فایلهای jad رو چه طوری میشه درست کرد و دیگه اینکه چه طوری میشه wap رو تنظیم کرد و دانلود کرد از اینترنت،چون من تا حالا با گوشی وارد اینترنت نشدم و آیا با ایرانسل باید این کار را کرد یا با همراه اول؟ لطف کنید کامل توضیح دهید. با سپاس فراوان
    فایل های jad رو با نرم افزار jad maker میشه ساخت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای وصل شدن به نت هم این تنظیمات رو وارد کنین :
    set name:Irancell-GPRS1
    Access name:mtnirancell
    Auth type:None
    Protocol:HTTP
    Home URL:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو تهران با هردوشون میشه وصل شد.ولی تو شهرهای دیگه فقط با ایرانسل میتونی وصل بشی.

6. این کاربر از matin_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Gonbad_e Qabus

پيش فرض

دوستان اونروز فریمور F480TDVHJ2 رو نصب کردم وقتی نصبش تموم شد گوشی ریست داد دیگه روشن نشد!تو بوت هم نمیرفت! فرستادمش گارانتی 1هفته ای فرستادن.یوقت نصبش نکنین که گوشیتون میترکه!

8. 9 کاربر از matin_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام...............لطفا یه کمک حسابی به من کنید ..............
    امروز فایلهای فارسی کننده f480 را دانلود و بر روی گوشی فلش کردم............گوشی فارسی شد ولی مشکلی دارم .......اول اینکه عکس که میگیرم بعد از سیو کردن مات میشه..........در حالیکه روی فریمور اصلیش اینطوری نبود...........
    دوم اینکه به نظرم سرعت گوشی اومده پایین..........آیا همینطوره یا من به نظرم میاد؟.............

سوم اینکه کسی میتونه فریمور اصلی گوشی رو برام بذاره..........سه حرف آخرش به نظرم xxe یا exx بود ...........خیلی ممنون از تمام دوستان............لطفا کمکم کنید..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام به همگی..........یه سوال اساسی دارم.....لطفا کمک کنید............در بین این همه فریمور برای f480 به نظر شماهایی که روی گوشیتون این فریمورها را ریختین........کدوم فریمور از لحاظ تاچ قویتر بود..........چون من فریمور فارسی رو ریختم به نظرم سرعت گوشی اومده پایین F480JPHG3

ورژن اصلی گوشیم f480xxhe7 بود و به نظرم میاد اون سرعتش بیشتر بود در لمس کردن............آیا درست میگم ؟

میشه راهنماییم کنید..........

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Gonbad_e Qabus

پيش فرض

سلام به همگی..........یه سوال اساسی دارم.....لطفا کمک کنید............در بین این همه فریمور برای f480 به نظر شماهایی که روی گوشیتون این فریمورها را ریختین........کدوم فریمور از لحاظ تاچ قویتر بود..........چون من فریمور فارسی رو ریختم به نظرم سرعت گوشی اومده پایین F480JPHG3

ورژن اصلی گوشیم f480xxhe7 بود و به نظرم میاد اون سرعتش بیشتر بود در لمس کردن............آیا درست میگم ؟

میشه راهنماییم کنید..........
    فریمور ها رو تاچ گوشی تاثیری ندارن.ولی به سرعت چرا تاثیر داره.به نظز من بهترین فریمور همون فریمور اصلیشه(F480JPHG3)!بقیه فریمور ها زود شارژ خالی میکنن... البته فریمور F480JPHK1 هم خوبه Answering Machine داره

12. 2 کاربر از matin_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.دوستان من یه جا 480 هوگو بوس دیدم خیلی خوشکل بود میداد 300.به نظر شما می ارزه به خاطر شکل و تمش گارانتیم نداشت.معمولیش 265 بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.........کسی هست که بتونه لینک دانلود فریمور f480xxhe7 رو به من بده.........هر چی گشتم پیدا نکردم.........به شدت لازم دارم..........ممنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •