تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 1045 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه متن دو ستونی باشه پاورقی هم دوستونی میشه. بعنی زیر هر ستون یه ستون پاورقی ایجاد میشه.
    سوال من اینه که امکان داره که زیر یه ستون متن دو ستون یا بیشتر پاورقی ایجاد کرد. مثل حالت زیر:

این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است.
    این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این یک متن نمونه است. این

1. مثال 2. مثال 3. مثال 4. مثال
    5. مثال 6. مثال 7. مثال 8. مثال

دوست عزيز ميشه اين كار رو انجام داد ولي اذيتتون ميكنه. به عنوان مثال همين مثال خودتون كه 8 تا پاورقي دارين و توي دو تا رديف و 4 تا ستون زدين رو توضيح ميدم
    براي اينكار شما توي صفحه مورد نظرتون پاورقي اول و دوم رو به صورت اتوماتيك ميزنيد(تا اينجا هيچ مشكلي نيست) بعد بقيه پاورقي ها رو در متن به صورت دستي شماره گذاري ميكنيد و انديس بالا ميدهيد و در پاورقي هم جلوي پاورقي اول چندتا فاصله ميزنيد ـ و يا از تب استفاده ميكنيد ـ و پاورقي سوم رو خودتون شماره گذاري ميكنيد و تايپ ميكنيد به همين ترتيب پاورقي چهارم رو جلوي پاورقي شماره دو تا آخر البته اگه متن يكي از پاورقيهاتون زياد باشه ممكنه توي چهارتا ستون نتونيد اين كار رو بكنيد و مجبور بشيد تعداد رديفها رو بيشتر كنين و ستونها رو كمتر. ولي تا زماني كه مجبور نيستيد دست به اين كار نزنيد چون با كوچكترين تغييرات شماره پاورقي و همچنين خود پاورقي در كل صفحات شما به هم خواهد ريخت. اميدوارم منظورم رو گرفته باشين.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببین فرض کن تو صفحه 5 متن یه لیست تایپ کردی یه لیست 5 شماره ای. در صفحه 15 هم یه لیست دیگه میخوای شروع کنی شماره اتوماتیکش 6 میاد. خوب من راست کلیک میکنم میگم از اول بشمره (لیست جدید). شماره میشه 1. همین طور ادامه میدم توی یه متن 500 صفحه ای شاید 70 تا لیست باشه که همه از اول شروع شدند. (از 1 تا 5 بعضی تا 7 بعضی تا 13 و....). وقتی داری فایلو صفحه بندی میکنی یه تغییر کوچیک میدی یه فرمت update میشه. بعد نگاه میکنی میبینی همه 70 تا لیستت شدن 1 لیست. از 1 تا چه می دونم 576 شماره خوردن.... بعد باید دونه دونه بری سر هر کدوم از لیستا و کلیک راست کنی و بگی از 1 بشمره هفتاد بار باید این کارو بکنی. تازه شانس بیاری که این طوری درست بشه. چون گاهی من 3 یا 4 استایل برای listnumber باید استفاده کنم. یکی مثلا سطح اولش 1 باشه سطح دومش الف یکی سطح اولش 1 باشه سطح دومش a و....
    دوست عزيز من يه پيشنهاد بهت ميدم براي هميشه از اين مشكل خلاص بشي
    پيشنهاد من اينه كه در ورد هرگزاز شماره زن اتوماتيك استفاده نكن. و به طور كلي نه تنها شماره زن بلكه بقيه موارد اتوماتيك ـ كه الان چيزي از اين موارد خاطرم نيست ـ جز در موارد خاص مثل پاورقي كه اتوماتيك آن كمك بزرگي به شما ميكند در بقيه موارد از اتوماتيك استفاده نكن. راحت ترين راه براي شما اين هست كه تمامي شماره‌هاتون رو يك بار از اول دستي بزنيد و براي هميشه راحت بشين. در ضمن از اين به بعد هم شماره‌هاتون رو دستي تايپ كنين چون واقعا ارزش داره.
    در ضمن اين مشكلي هم كه مطرح كردين اگه توضيحاتي كه دوستان دادن مشكلتون رو حل نكرد فكر ميكنم ايراد از استايلهاتون باشه كه احتمالا استايل متنتون با شماره‌هاي اتوماتيكتون يكي هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

دوستان سلام
    چند ماهي هست كه هر موقع دارم با برنامه ورد كار مي كنم و مي خواهم اون صفحه اي رو كه تايپ كردم چاپ كنم ، نرم افزار ورد قفل مي كنه. . در روز ممكنه چند بار اين اتفاق بيفته.
    ويندوز رو هم عوض كردم مشكل حل نشد.

لطفا كمك كنيد.
    با تشكر

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوست عزيز من يه پيشنهاد بهت ميدم براي هميشه از اين مشكل خلاص بشي
    پيشنهاد من اينه كه در ورد هرگزاز شماره زن اتوماتيك استفاده نكن. و به طور كلي نه تنها شماره زن بلكه بقيه موارد اتوماتيك ـ كه الان چيزي از اين موارد خاطرم نيست ـ جز در موارد خاص مثل پاورقي كه اتوماتيك آن كمك بزرگي به شما ميكند در بقيه موارد از اتوماتيك استفاده نكن. راحت ترين راه براي شما اين هست كه تمامي شماره‌هاتون رو يك بار از اول دستي بزنيد و براي هميشه راحت بشين. در ضمن از اين به بعد هم شماره‌هاتون رو دستي تايپ كنين چون واقعا ارزش داره.
    در ضمن اين مشكلي هم كه مطرح كردين اگه توضيحاتي كه دوستان دادن مشكلتون رو حل نكرد فكر ميكنم ايراد از استايلهاتون باشه كه احتمالا استايل متنتون با شماره‌هاي اتوماتيكتون يكي هست
    سلام به aliali85

به نظر من اين پيشنهاد خيلي خيلي اشتباه است

چون بهترين روش استفاده از شماره زني همان حالت اتوماتيك است

اگه شما 100 تا نكته نوشته باشي و شماره دستي زده باشي و بعد مثلا بفهمي كه اين نكته شماره 5 مال اينجا نيست و بايد پاك بشه اون وقت تا اخر عمرت بايد بشيني و شماره‌ها رو درست كني تا ترتيبش رعايت بشه يا حتي برعكس كه ممكنه بيشتر اتفاق بيفته مثلا 100 نكته وارد كردي اونم بصورت دستي شماره‌زني شده و بعد متوجه ميشي كه يه نكته بين 3 و 4 جا انداختي اون موقع است كه ميگي اي كاش بيل گيتس يه راه حلي براي اون گذاشته بود و .......

تازه اين مشكل ابتدايي اين مورده

استاندارد در شماره‌زني ها هميشه به زيبايي متن كمك ميكنه مثلا :

- مقدار فاصله شماره‌هاي موردنظر از حاشيه‌ها
    - مقدار فاصله متن موردنظر از شماره‌ها يا حاشيه‌ها
    - فونت يكسان شماره‌ها
    و .......

اومديم و شماره‌زني عددي گذاشتي اونم 200 تا ، بعد استادت گير داد و گفت بايد بصورت شماره زني نباشه و بايد فقط علامت باشه (مانند * يا - يا ......) اون موقع بشين تا پايان وقت پروژه‌ات بصورت دستي شماره ها رو پاك كن و بجاش دوباره دستي يكي يكي علامت وارد كن

و ...........

بازم بگم اندر مضرات شماره‌زني دستي و خوبي محسنات شماره‌زني اتوماتيك

دوست من شما اگه از يه كاري با ارزش و به دردبخور توي ورد يا .... خوشت نمياد دليل نداره پيشنهاد رد براي اون بدي . مطمئن باش شركت مايكروسافت توي برنامه ورد هرچند اشكالاتي كم و بيش باقي گذاشته توي اون برنامه ولي اونقدر هم كه فكر مي كني بي در و پيكر نيست كه اين موارد رو الكي گذاشته باشه

اتفاقا يكي از بهترين و كاملترين مواردي كه توي ورد وجود داره همين‌ قابليت شماره‌زني‌هاي اتوماتيك اوناست

فكر كنم اگه آدم راه حل مساله‌اي رو بلد نيست نبايد صورت مساله رو پاك كنه يا اونو به ديگران توصيه كنه

موفق باشي
    Last edited by wordist; 29-11-2007 at 08:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

دوستان سلام
    چند ماهي هست كه هر موقع دارم با برنامه ورد كار مي كنم و مي خواهم اون صفحه اي رو كه تايپ كردم چاپ كنم ، نرم افزار ورد قفل مي كنه. . در روز ممكنه چند بار اين اتفاق بيفته.

لطفا كمك كنيد.
    با تشكر

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستان سلام

لطفا كمك كنيد.
    با تشكر
    سلام

ايا وقتي قفل ميكنه پيغامي هم ميده ؟

نوع پرينترت چيه ؟

فقط هنگام پرينت قفل ميكنه يا نه ؟

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جواد جان اين فايل رو روي يك يا دو كامپيوتر ديگه امتحان كن اگر باز هم باز نشد بايد بگم كه ميكروسافت بعضي وقتها از خجالت ما ايرانيها اينجوري در مياد مخصوصا از خجالت شما كه ديگه بدجوري در اومده اون هم موقع باز كردن فايل. به احتمال نود و نه مميز نه درصد هيچ راهي براش وجود نداره مگر اينكه از بك آپهايي كه قبلا ازش گرفتي استفاده كني. حالا ميگي مال دو روز پيشه، خب ديگه اين مشكل از خودت بوده كه دير به دير ازش بك آپ ميگرفتي. به نظر من همين الان شروع كن روي بك آپ هات كار كن كه فردا خيلي ديره.
    در ضمن اين مشكل به خاطر آسيب ديدن فايل شما هست و پس از اينكه ورد نتونست اين مشكل رو به صورت اتومات درست كنه يه پيغام به شما ميده كه اين خطا رو براي ميكروسافت بفرستين.
    با سلام و تشكر از دوستان خوبم علي آقا، ورديست عزيز و آقا بيژن
    همونطور كه گفتيد، راه حلي نداشت. بالاخره مجبور شدم كارهاي دو روز گذشته رو تكرار كنم. يه كم زحمت داشت ولي ديگه انجام شد. چند بار ديگه هم، حين كار، همين مشكل دوباره به وجود اومد آخر هم نفهميدم علت چيه فقط فهميدم وقتي ترتيب صفحات به هم مي خوره اينجوري ميشه.

ولي چون هر نيم ساعت يه بار بكاپ مي گرفتم مشكل، جدي نمي شد.

خلاصه به عنوان يه تجربه شخصي به دوستان عزيز بگم كه هميشه از فايل هاي ارزشمند خودتون بكاپ بگيريد. هم روي كامپيوتر و هم گهگاه روي سي دي. از اين كه تعداد و حجم فايل ها زياد بشه، يا گزينه Save As رو زياد استفاده كنيد هم نترسيد. آخه بيخود نيست به فايل هاي ورد ميگن «سند». واقعاً ارزش داره و اگه يه بار يه فايل رو از دست بديد، حاضريد كلي هزينه كنيد تا اون فايل دوباره برگرده!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان سلام

لطفا كمك كنيد.
    با تشكر
    آيا فقط برنامه ورد اينجوريه يا برنامه هاي ديگه هم؟

اگه فقط توي ورده، اشكال از ورد هست. يه نسخه ديگه نصب كن. اگه توي همه برنامه ها هست، اشكال از چاپگر هست. روي يه سيستم ديگه امتحانش كن ببين درست كار مي كنه يا نه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان كساني نرم افزاري سراغ داره كه مشكل حروف ي و ك (و كلاً پوسته صفحه كليد فارسي) رو به طور خودكار اصلاح كنه و نيازي به تعويض فايل kbdfa به صورت دستي نداشته باشيم؟

با سپاس
    Last edited by javad2625; 29-11-2007 at 15:04.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با درود
    فایل تایپ شده در محیط ورود را میتوان به فایل زرنگار تبدیل کرد؟
    همچنین این نرم افزار چه ویژگی دارد که برای چاپ کتاب حتما باید از این نرم افزار بهره گرفت و فایل ورود رو قبول نمیکنند؟
    اصلا این سخنی که گفته شده درست هست یا خیر اگر فایل در ورد هم تایپ شده باشه میشه برای چاپ(کتاب) فرستاد؟
    دوست عزيز در جواب سؤال اول بايد بگم كه بله مي‌شود شما بايد از نرم افزارهاي مبدل مثل پروين استفاده كنيد.
    سؤال دومتون رو نميدونم در مورد چي سؤال كردين
    قسمت اول سؤال سومتون رو هم متوجه نشدم ولي در مورد فايلي كه در ورد تايپ شده زماني كه شما ميخواهيد اون رو براي چاپ بفرستيد فايل مورد نظرتون رو پي دي اف كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •