تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 306 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

بفرمائید اینم اون لینکی که گفته بودین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظرم

دوست عزیز مشکل شما...

1. اولین مشکل شما که مربوط به Avira میشه اینه که شما کلا Avira Antivir را در Temp نصب کردید و مسیر نصبش رو یا خودتون و یا برنامه ای که میتونه جلوی نصب نرم افزار ها رو بگیره تغییر دادید. در کل داخل درایو C شما و در پوشه Program Files(X86) آنتی ویروس Avira نصب نشده. پس uninstall آنتی ویروس Avira را اجرا کنید تا از سیستمتون پاک بشه.

2. یشنهاد میکنم که تولبار Ask را از سیستم خودتون پاک کنید.

3. برنامه MalwareBytes Antimalware را از لینک زیر دانلود کنید. اون رو آپدیت کنید و بعد سیستمتون رو توسطش فول اسکن کنید.

کد:
    4. برنامه ی CCleaner را از لینک زیر دانلود کنید. در هنگام نصب تیک هر گزینه ای که مربوط به یاهو و تولبار یاهو بود بردارید اما بقیه را بزارید بمونه و Next را جهت ادامه نصب بزنید.

کد:
    بعد از نصب CCleaner را توسط آیکونی که روی دسکتاپ هست اجرا کنید و بدون اینکه سعی در دستکاری کردن در تنظیمات آن بکنید روی Run Cleaner کلیک کنید. سعی کنید قبل از اینکه Run Cleaner را کلیک کنید تمام برنامه ها مانند مرورگرهای اینترنتی, یاهو مسنجر و غیره را ببندید.

5. حالا داخل CCleaner سمت چپ روی Registry کلیک کنید و بعد Scan را بزنید و بعد به ترتیب این قسمت ها را کلیک کنید.

Fix selected issues

Yes برای بک آپ گرفتن از رجیستری.

Fix all selected Issues.

بعد از پاک کردن رجیستری ریستارت کنید.

6. حالا روی فایل Setup از آنتی ویروس Avira کلیک راست کنید و گزینه ی Run as Administrator را بزنید.

7. مراحل نصب را بدون تغییر دادن مسیر نصب انجام بدید. دقت کنید که مسیر نصب برنامه بصورت پیشفرض در سیستم شما باید C:\Program Files(x86)\ Avira باید باشه و نه C:\Users\Devil\AppData\Local\Temp

برای اینکه فایل های نصب برنامه به Temp نرند لطفا این دفعه WinRar را بیخیال شید و توسطش فایل ستاپ را اجرا نکنید. فقط 7 مرحله ای را که توضیح دادم انجام بدید و بس.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 26-03-2010 at 20:47.

2. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من از ورژن 9به 10 آپدیت کردم.تنظیمات جدید تری که نسبت به ورژن 9 نداره؟(نیاز به تنظیمات جدیدی نیست که تو ستینگ اعمال کنم؟)

یه سوال، واسه زمانی که رو سر سیستم نیستیم،از کجا میشه تنظیم کرد که وقتی guard یه ویروس پیدا کرد،چه رفتاری باهاش داشته باشه؟(دیلیت،تعمیر،یا قرنتینه کردن)
    تو تنظیمات،قسمت guard که رفتم،گزینه ی خاصی برای این مورد نداشت.
    نسخه Personal یا همان رایگان این تنظیمات را نداره.فقط برای اسکنش میشه همچین تنظیماتی را انتخاب کرد. اما اگر از نسخه های Premium یا Security Suite استفاده میکنید اول باید تیک قسمت Expert را در تنظیماتش بزنید تا تنظیمات پیشرفته برنامه بهتون نشون داده بشند.

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عزیزم من که نمیام Avira رو توی Temp نصب کنم!!!(فکر کنم اینا فایل هاییه که وقتی آویرا رو پاک کردم از بین نرفتن)حواسم نبود بگم Avira و قبل از این اسکن پاک کرده بودم
    مراحلی رو که گفته بودین انجام میدم ببینم چی میشه.
    بازم خیلی خیلی ممنون،شرمندم کردی عزیزم
    Last edited by Y@var; 26-03-2010 at 21:00.

6. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

نسخه Personal یا همان رایگان این تنظیمات را نداره.فقط برای اسکنش میشه همچین تنظیماتی را انتخاب کرد. اما اگر از نسخه های Premium یا Security Suite استفاده میکنید اول باید تیک قسمت Expert را در تنظیماتش بزنید تا تنظیمات پیشرفته برنامه بهتون نشون داده بشند.

ممنون مهران جان.
    من از ورژن Free استفاده میکنم.پس الان اگه یه ویروس رو اتوماتیک پیدا کنه، چه بلایی سر ویروس میاره؟
    از همون تنظیماتی که واسه اسکنر انجام دادیم استفاده میکنه؟

8. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

عزیزم من که نمیام Avira رو توی Temp نصب کنم!!!(فکر کنم اینا فایل هاییه که وقتی آویرا رو پاک کردم از بین نرفتن)حواسم نبود بگم Avira و قبل از این اسکن پاک کرده بودم
    مراحلی رو که گفته بودین انجام میدم ببینم چی میشه.
    بازم خیلی خیلی ممنون،شرمندم کردی عزیزم
    خواهش میکنم. به هر حال گزارشی که تهیه کردی اینو میگه.

حالا شما مراحل رو برو و بعد از نصب آنتی ویروس و آپدیت کردنش اگر باز هم مشکل داشتی یک گزارش از بعد از نصب تهیه کن و لینکش رو بزار تا دوباره بررسی بشه .
    گزارش مثل صفحه ی قبل رو میگم. توسط GIS.

10. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون مهران جان.
    من از ورژن Free استفاده میکنم.پس الان اگه یه ویروس رو اتوماتیک پیدا کنه، چه بلایی سر ویروس میاره؟
    از همون تنظیماتی که واسه اسکنر انجام دادیم استفاده میکنه؟

نسخه ی رایگان Avira درسته که تنظیمات اتوماتیک برای پاک کردن آلودگی ها رو نداره اما این دلیل نمیشه که از سیستم شما نمیتونه محافظت بکنه. وقتی آلودگی توسط Avira شناسایی بشه یک پیغام به شما نشون داده میشه که در اون پیغام گزینه هایی مانند Delete, Quarantine, Ignore و غیره وجود داره. قبل از اینکه این پیغام به شما نشون داده بشه فایل آلوده توسط Guard بلاک میشه. یعنی اگر به هر دلیلی اینترفیس یا GUI آنتی ویروس Avira کرش بشه و قابل رویت نباشه(به دلیل وجود آلودگی) فایل و یا فایل های آلوده در حالت بلاک باقی میمونند. پس اگر پیغام به شما نشون داده شد شما با انتخاب گزینه ای که میدونید برای شما مناسب تره میتونید فایل آلوده را پاک و یا قرنتطینه کنید.

جهت تست گارد و نحوه عملکرد آن میتونید تروجان زیر رو که Avira اون رو با نام TR/Swisyn.acfo میشناسه دانلود کنید. زمانی که دانلود تروجان تمام شد پیغام آلوده بودن فایل به شما نشون داده میشه و اون رو بلاک میکنه تا زمانی که شما تصمیم نهایی را در موردش بگیرید.

کد:

یک تروجان و ویروس و یا هر فایل آلوده ی دیگه ای که در سیستم وجود داشته باشه تا زمانی که اجرا نشه هیچ ضرری به سیستم شما نمیتونه برسونه. تنها موقعی خطرناکه که فایل آلوده مانند تروجان بالا بدون لایه ی دفاعی مانند آنتی ویروس, فایروال و یا برنامه های امنیتی دیگه اجرا بشه. اگر این تروجان و یا هر فایل آلوده ی دیگه ای بخواد در سیستم شما اجرا بشه باز هم توسط گارد آنتی ویروس اول بلاک میشه و بعد به شما پیغامی نشون داده میشه.

در ضمن بلاک کردن اولیه و پاک کردن فایل های آلوده قبل از اجرا شدن و فعال بودنشون توسط هر آنتی ویروسی خیلی راحته اما اگر تروجان بالا و یا نمونه های مشابه در زمان غیر فعال بودن آنتی ویروس اجرا بشه ممکنه بعد از اجرا شدن حتی نزاره که آنتی ویروس خودتون رو دوباره فعال کنید. پس سعی کنید که آنتی ویروس خودتون رو همیشه فعال و آپدیت شده نگه دارید و به گارد Avira هم اعتماد داشته باشید. اینطوری مشکلی براتون پیش نمیاد.
    Last edited by M E H R A N; 26-03-2010 at 21:43.

12. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازم فایده نداشت.
    ایندفعه نسخه 9 رو نصب کردم و آپدیت رو زدم.بعد از آپدیت گفت باید ریست کنی.منم ریست کردم ولی بازم تاریخ آپدیت درست نبود.
    اینم اون لینک بعد از نصب Avira 9 واون کارهایی که گفته بودین انجام بدم.
    کد:
    راستی این پیغام هم هر چند وقت یه بار پایین ویندوز نشون میده(من از وایرلس استفاده میکنم و اونم که نوشه آی پیه منه)..گفتم شاید یه ربطی به مشکلم داشته باشه.
    کد:
    منتظرم.واقعاً مرسی
    Last edited by Y@var; 26-03-2010 at 23:58.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مسلما مهران عزیز توضیحات کاملی خواهند داد اما اون عکس دومی که گذاشتین مربوط میشه به بلوک کردن آی پی ها که ربطی به مشکل شما نداره ... این پیغام برای من آزار دهندست و نمایشش رو غیر فعال کردم ضمن اینکه بعضی مواقع آی پی های لازم رو ( از جمله آی پی مربوط به تنظیمات مودم) رو بلاک می کرد که مجبور شدم دستی تنظیم کنم . در هر صورت اگر مثل من زیادی کنجکاو هستین می تونید اطلاعات دقیق آی پی های بلاک شده رو تویه این سایت پیدا کنید :

کد:

15. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

بازم فایده نداشت.
    ایندفعه نسخه 9 رو نصب کردم و آپدیت رو زدم.بعد از آپدیت گفت باید ریست کنی.منم ریست کردم ولی بازم تاریخ آپدیت درست نبود.
    اینم اون لینک بعد از نصب Avira 9 واون کارهایی که گفته بودین انجام بدم.
    کد:
    راستی این پیغام هم هر چند وقت یه بار پایین ویندوز نشون میده(من از وایرلس استفاده میکنم و اونم که نوشه آی پیه منه)..گفتم شاید یه ربطی به مشکلم داشته باشه.
    کد:
    منتظرم.واقعاً مرسی

دوست عزیز همانطور که محمد عزیز نیز توضیح دادن پیغام مربوط به بلاک شدن آی پی آدرس مربوط به مشکل آپدیت نشدن دیتابیس آنتی ویروس نمیشه.

من گزارش دوم شما رو نگاه کردم و دیدم که باز هم بعضی از فایل های نصب برنامه که قبلا هنگام نصب استخراج شده بودند در پوشه ی Temp شما وجود دارند. احتمالا حتی CCleaner هم نتونسته اونها رو پاک بکنه. بنابراین راهی که باقی میمونه پاک کردن دستی اونهاست.

کارهای زیر رو به ترتیب انجام بده تا ببینیم فرقی میکنه یا نه .

1. Avira را پاک کن( Uninstsall) و بعد سیستم رو ریستارت کن.

2. بعد از ریستارت شدن سیستم برو به مسیر زیر...

C:\Users\Devil\AppData\Local\Temp

و پوشه هایی به نام
    RarSFX0 و RarSFX1 و RarSFX2 و RarSFX3 را که مربوط به فایل های استخراج شده ی avira هستند را پاک کن.

در همین مسیری که هستی یعنی
    C:\Users\Devil\AppData\Local\Temp پوشه زیر را هم پیدا کن و پاک کن.

{86D4B82A-ABED-442A-BE86-96357B70F4FE}

بعد برو به مسیر
    C:\Users\Devil\AppData\Local\Temp\NERO1005614\unit _app_75 و فایل Toolbar.exe را هم پاک کن.

3. حالا برو به مسیر C:\Program Files و C:\Program Files x86 و اگر پوشه ای به اسم Avira وجود داشت پاکش کن.

4. برو به مسیر C:\ProgramDATA و پوشه ای به نام Avira را پاک کن.

5. بعد از پاک کردن تمام پوشه های بالا توسط CCleaner رجیستری سیستم رو اونطور که در پست قبلی توضیح دادم تمیز کن تا کلید های غیر فعال از سیستمت پاک بشن. Run Cleaner را هم جهت اطمینان بزنی بهتره.

6. فایل زیر را دانلود کن.

کد:
    فایل هایی رو که توش قرار دارند از zip استخراج کن. برای این کار روی فایل دانلود شده کلیک راست کن و extract to regitrycleaner_en را بزن.

بعد فایل RegCleaner که آیکون Avira روش هست رو اجرا کن و Scan for Keys را بزن و صبر کن تا اسکنش تموم بشه. بعد از تمام شدن اسکن تیک کنار Select All را بزن و بعد هم Delete را کلیک کن تا پاک بشند.

7. سیستم را ریستارت کن.

8. حالا هر نسخه ای از Avira را که دوست داری روی فایل ستاپش کلیک راست کن و Run as Administrator را بزن و مراحل نصب را انجام بده تا دوباره نصب بشه. بعد از نصب خودت بصورت دستی سیستم را ریستارت کن.

9. بعد از بالا اومدن سیستم آنتی ویروس را آپدیت کن ببین آپدیت میشه یا نه.یک بار با تنظمات پیشفرض آپدیت کن و یک بار هم برو توی تنظیمات آپدیتش و Do not use a p.r.o.x.y server را تیک بزن و دوباره آپدیت کن.

اگر آپدیت نشد برای آخرین راهی که به ذهن من میرسه و محمد عزیز نیز در صفحه قبل اعلام کردن آپدیت آنتی ویروس بصورت دستی است. برای آپدیت دستی و آفلاین شما باید فایل زیر را دانلود کنید. حجمش بعد از دانلود شدن باید 30,2 مگابایت باشه.

کد:
    بعد از دانلود کردن فایل آنتی ویروس را باز کنید. در منوی بالا Manual Update را از قسمت Update انتخاب کنید.

بعد در پنجره ی باز شده مسیری را که فایل vdf_fusebundle.zip را ذخیره کردی پیدا کن و فایل رو بهش معرفی کن.

امیدوارم مشکلت با کارهای بالا حل بشه. اگر حل نشد متاسفانه من دیگه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون مشکلی رو در سیستم شما نمیبینم. مشکل هایی که ممکن بود در آپدیت آویرا اختلال ایجاد کنه رو با پاک کردن اون پوشه ها و کلید های رجیستری بهتون گفتم.

بهر حال کمکی که از دستم بر میومد را براتون انجام دادم. البته اگر واقعا بخواهید که مشکل رو بر طرف کنید میتونید با پیگیری اون در انجمن Avira و مطرح کردنش, مشکل را با کمک مدیران اونجا حل کنید. شاید اونها راه حل های بهتری داشته باشند که شما را راهنمایی کنند.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 27-03-2010 at 03:32.

17. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

قبل توضيحات بالا برنامه Advanced Uninstaller PRO 10 رو دريافت کن و نصب کن...و محصول اويرا رو با اون پاک کن در طی مسير تمام تيک های خواسته شده رو بزن(Select all)
    ، بعد سيستم رو راه اندازی مجدد کن بعد دوباره محصول رو نصب کن...اگر هم محصول رو پاک کردی دوباره نصب کن، و با استفاده از Advanced Uninstaller PRO 10 پاکش کن

کد:
    پسورد فایل:
    کد:

19. این کاربر از Markus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •