تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 111 از 2403 اولاول ... 11611011071081091101111121131141151211612116111111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا پارس آنلاین داره بدجور حال میده ..
    از اول مهر تا حالا سرعت دانلودم از 50 پایینتر نمیاد الان چند روزیه که دیگه حداقل سرعت بنده 100کیلوبیت بر ثانیست ..
    تا الان بالاترین سرعت من اینه که در عکس میبینید یعنی 223 البته بالاتر هم میره که من اینو شکارش کردم

یاد آور بشم من اکانتم 128 هستش که در حالت معمولی باید سرعتم نهایت 25 کیلوبیت بر ثانیه باشه

باورت بشه رفیق. این بخاطر اینکه کاهش قیمت اندیشه رو کم اهمیت جلوه بدن. ولی خب تقریبا همه میدونن سرعت پارس فقط تو مراکز 722 و 5 بالاست. اگه پارس تو بقیه مراکز هم سرعتش رو ببره بالا چه بهتر چون اندیشه هم میبره بالا. اوقت همه کلا بیشتر حال می کنیم. مگه نه

2. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باورت بشه رفیق. این بخاطر اینکه کاهش قیمت اندیشه رو کم اهمیت جلوه بدن. ولی خب تقریبا همه میدونن سرعت پارس فقط تو مراکز 722 و 5 بالاست. اگه پارس تو بقیه مراکز هم سرعتش رو ببره بالا چه بهتر چون اندیشه هم میبره بالا. اوقت همه کلا بیشتر حال می کنیم. مگه نه
    بله خب همیشه سود واقعی رقابت بین شرکت ها رو مشتری ها میبرن
    کاش بیشتر از 2 تا ISP مطرح داشتیم..

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آره خواب اینجوری واقعا همه حال میکنیم با این سرعت ..البته من اومدم یه حساب سر انگشتی کردم اندیشهبازقیمتش رو پایین بیاره تازه میشه مثل پارسـ انلاین .. تو سرویسایی که دوستمون در صفحه قبل نوشته 128 با 5 گیگ ترافیک ماهیانه داده شده .. در حالی که واسه من 20 گیگ در ماه هستش ..

اصلا من بدون دانلود فیلم و موزیک اینترنت برام ارزشی نداره

اندیشه سبز باید فکر اینشم بکنه که حجم دانلوداش با قیمتاش نمیخونه ..وگرنه به هیچ جا نمیرسه

همه مثل بچه گلساریها پولدار نیستند که بتونند این قیمتای سرسام آور رو تجمل کنند .. آخرش نفهمیدم این قیمتهای مسخره اندیشه بر چه اساسیه .. خواب مشکل مالی دارند مجبورشون نکردند که برند تو کار نت

5. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

راستی یادم رفت فکر کنم پارس انلاین داره با شاتل رقابت میکنه نه اندیشه سبز چون شاتل با وعده وعیدهای زیادی داره ثبت نام میکنه برای سرویساش .. البته فعلا مثل اینکه با پارتی میتونی ثبت نام کنی تو رشت .
    راستی یادمون نره که تو زمستون چون تعداد مشتریها مثلا در مرکز شهدا از 8 نفر به 4 نفر نزول پیدا میکنه باعث میشه که رو 4 نفر شیر بشه و سرعت بالا بره ... زیاد ذوق نکنیم چون کافیه فقط 2 نفر دیگه به هر مرکز اضافه بشه سرعت دوباره گند میشه .. فعلا هم که مطمئنم به خاطر ظاتل دارند این کارارو میکنند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببخشید میشه لطف کنین بگین 128 با 20 گیگ ترافیک رو چقدر پرداخت می کنین؟

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    Last edited by behnam.sabet; 13-10-2009 at 02:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام فکر کنم پینگ بالای 600 خیلی زیاده مخصوصا وقتی میخوای آنلاین بازی کنی تا حالا به مشکل بر نخوردی

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آره خواب اینجوری واقعا همه حال میکنیم با این سرعت ..البته من اومدم یه حساب سر انگشتی کردم اندیشهبازقیمتش رو پایین بیاره تازه میشه مثل پارسـ انلاین .. تو سرویسایی که دوستمون در صفحه قبل نوشته 128 با 5 گیگ ترافیک ماهیانه داده شده .. در حالی که واسه من 20 گیگ در ماه هستش ..

اصلا من بدون دانلود فیلم و موزیک اینترنت برام ارزشی نداره

اندیشه سبز باید فکر اینشم بکنه که حجم دانلوداش با قیمتاش نمیخونه ..وگرنه به هیچ جا نمیرسه

همه مثل بچه گلساریها پولدار نیستند که بتونند این قیمتای سرسام آور رو تجمل کنند .. آخرش نفهمیدم این قیمتهای مسخره اندیشه بر چه اساسیه .. خواب مشکل مالی دارند مجبورشون نکردند که برند تو کار نت
    من متوجه نمیشم اقا بهنام و "gilopa" که حالا شما چرا اینقدر ناراحتید که اندیشه قیمتشو تغییر داده. اینکه یک نفر هر 5 دقیقه یک بار تست سرعت میزاره و یا یک نفر این قدر عصبی راجع به یک سرویس دهنده دیگه مطلب می نویسه برام جالبه. اندیشه قیمت و اورده پایین! این بده؟ این که ما با قیمت پایینتر بخریم شما رو ناراحت میکنه؟ ضمنا شما چه جوری فهمیدی که پارس داره با شاتل رقابت می کنه؟ یعنی مدیر عاملشون بهت زنگ زد گفت ما داریم با هم رقابت می کنیم؟
    ما بر عکس شما خوشحالیم. این که پارس سرعت رو برده بالا هم خیلی خوبه چون اگه اون ببره بقیه هم می برن. سخت نگیر رفیق بیا ببینیم این وسط چه خیری به ما میرسه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خودم پارس دارم.ولی ته دلم با اندیشه هست.فعلا که سرعت پارس بد نیست. ولی اگه بخواد گرون کنه دیگه میرم سراغ اندیشه.
    اینم تست سرعت:
    [

[][

مرکز 5 پارک دانشجو

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من متوجه نمیشم اقا بهنام و "gilopa" که حالا شما چرا اینقدر ناراحتید که اندیشه قیمتشو تغییر داده. اینکه یک نفر هر 5 دقیقه یک بار تست سرعت میزاره و یا یک نفر این قدر عصبی راجع به یک سرویس دهنده دیگه مطلب می نویسه برام جالبه. اندیشه قیمت و اورده پایین! این بده؟ این که ما با قیمت پایینتر بخریم شما رو ناراحت میکنه؟ ضمنا شما چه جوری فهمیدی که پارس داره با شاتل رقابت می کنه؟ یعنی مدیر عاملشون بهت زنگ زد گفت ما داریم با هم رقابت می کنیم؟
    ما بر عکس شما خوشحالیم. این که پارس سرعت رو برده بالا هم خیلی خوبه چون اگه اون ببره بقیه هم می برن. سخت نگیر رفیق بیا ببینیم این وسط چه خیری به ما میرسه.
    دوست عزیز بحث سر خوشحالی و این حرفا نیست شما متوجه نشدی منطورم اینه که با اینکه قیمت رو پایین آورده بازم به حد نصاب قانونی نمیرسه .. و باز همچنان قیمتش بالاست . موضوع اینه که اصلا چرا باید انقدر قیمتهاشون بالا باشه ؟ مگه چه سرویسی ارائه میدند که انقدر تفاوت داره ..

اینکه میگم با شاتل رقابت مکیکنه دلیلش اینه که تا الان پارس آنلاین از این کارا نمیکرد .. و چون دقیقا از اول مهر اگه اشتباه نکنم ثبت نام شاتل تو رشت آغاز شد سرعت پارس بالا رفت مشکوک میزنه و رو این حساب میگم میخواد با شاتل رقابت کنه

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •