تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 111 از 1635 اولاول ... 11611011071081091101111121131141151211612116111111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من دوربین Canon IXUS 90 IS را خریدم بعد از چند روز فهمیدم یک نقطه قرمز روی عکس ها توی یک موقعیت می اندازد بعد بردم پیش فروشنده چون تقریباً مثل نمایندگی بود

گفتند از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارد و تا چهار تا پیکسل سوخنه هم عادی است ولی با یه نرم افزار برایت درستش می کنیم برو شنبه بیا الان نرم افزار رو نداریم

یکدفعه رفتم مسئولش نبود دیگه وقت نشد برم.

دوستان حالا ممکنه درست بشه

در ضمن هنگام خرید گفتند رم 4GB پایین تر روقبول نمی کنه

به نظر من امکان نداره

حالا شما چه رم ی رو پیشنهاد می کنید

لطفاً قیمت رو هم بگید

متشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان . درمورد دوربین سونی w120 میخام اطلاعات بگیرم در مورد قیمت و کیفیت عکس و فیلم که با اون میشه گرفت . از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم که راهنماییم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه من به فیلم برداری و زوم بالا نیاز ندارم ولی اونقدر هم نمیخوام هزینه کنم
    حالا کدومو بگیرم؟ سونی h50
    نیکون p80
    مدل کانن هم تو این رنج هست؟ که نیمه حرفه ای باشه؟
    عكسهاي هر دو تقريبا نزديك به هم هستند h50 كمي از p80 قيمتش بيشتر است اگه برات مهم نيست h50 بگيرچون lcdبزرگتره ودرفيلم برداري زوم داريد
    ياحق

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کیفیت t500 در مقایسه با h50 چطوره؟
    آخه t500 آپشن بیشتری داره
    Last edited by danger9597; 29-01-2009 at 09:45.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلامي دوباره
    مثل اينكه هيچ كدوم از اعضاي اين فروم مارا قابل نمي دونن كه جواب ما را نمي دن يا شايد من بيش از حد عجولم
    بهر حال
    در خلال پستهاي قبليم اشاراتي داشتم به يه سري از دوربينهاي كه نمزد كردم كه يكي از اونها رو تهيه كنم اهل عكاسي حرفه اي نيستم با اين اوصاف اين دوربين S2000HD فوجي بد جوري دلم و گرفته چون هم لنز وايد داره هم زوم عالي هم فيلم برداري با كيفيت HD در سايت dpreview مقايسه سوپر زومها اونو جز متوسط به پايين اين رنج از دوربينها طبقه بندي كرده و جالب هم اينجاست كه عكساش كه به عنوان نمونه گذاشته انگار تو يه نور آبي غرق شدن اما در سايت Image resource عكساش از همه 7 دوربيني كه تو dpreview بررسي شدن بهتره مخصوصا" از لحاظ نويز.
    آقاي كاويان هم كه فرمودن جديدا" به اين سايت نميشه زياد اعتماد كرد حالا من موندم چكار كنم
    البته اينم بگم كه در سايتهاي ديگه مثل Trustdreviews اين دوربين نمره قابل قبولي گرفته
    حالا من چند تا سوال داشتم
    1- اصولا فوجي چه طور برندي است
    2- اينكه دوربين ساخت ژاپن باشه يا چين برروي كيفيت فيلم و عكسش تاثير مي ذاره يا نه
    3- نظرتون راجع به آهونگار چطوره چون از همه سايتهاي ديگه ارزونتر نوشته
    4- نظرتون در مورد اين دوربين به طور خاص چطوره
    5- اين طور كه شنيدم مي گن دوربينهاي فوجي مشكل CA دارن امكان داره اين دوربين هم اين مشكل و داشته باشه

باقي بقايتان
    با احترام لوفا
    نه دوست من ، بحث قابل دونستن یا ندونستن نیست .. مساله اینه که دوستانی که پاسخ سوالات رو میدن زمان محدودی رو می تونن صرف فوروم کنن ؛ خود من روزی فقط یه ساعت زمان می تونم بذارم که سوالات 2-3 بخش فوروم رو جواب بدم … بنابراین انتظار مثلا 24 ساعته واسه جواب ، عادیه … و ضمنا وقتی حجم سوالات زیاد میشه ، بهرحال تمایل به پاسخ دادن کم میشه و آدم ناخودآگاه میگه "بذار اون یکی سوال که جوابش یه خطیه رو جواب بدم ، یکی دیگه اینو پاسخ میده" (تجربه چندین سال حضوردر فورومه که عرض می کنم)

حالا من خلاصه جواب میدم در حد زمانم :

مدلی که مدنظرته (S2000HD) : درسته که تصویر HD و زوم بالا رو تبلیغ می کنه ، اما یه نگاه به قیمتش نشون میده که صرفا با توجه به قیمت (درنتیجه : کیفیتش) هستش که گزینه خوب و معقولی محسوب میشه (واسه اونی که هنوز نمی خواد سمت DSLR و لنز زوم جدا بره)... منظور اینکه زوم بالاش ، از نظر کیفیت در وضعیت عالی نیست (اما بهرحال قطعاً اصل جذابیتش بخاطر همین زوم بالاشه) ... بنابراین واسه یه حرفه ای، عالی نیست ، اما واسه یه نفر که علاقه منده که کم کم به سمت عکاسی جدی بره گزینه مناسبیه ...

در مورد مارک فوجی: صحبت کلی در مورد مارک ، از نظر من چندان درست نیست و بهتره که مدل به مدل مقایسه کنیم ... اما به نظر میاد که فوجی بین دو گزینه اول نباشه (مثلا اگه canon و نیکون رو در نظر بگیریم – عرض کردم "مثلا") ... ولی این دلیل نمیشه که یه مدلش خوب نباشه ، یا "واسه شما" خوب نباشه .

6. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببینین دوست عزیز فرمایشات جناب seymour در مورد کمبود زمان کاملا صحیح هستند.

در مورد دوربین های فوجی:
    ببینین شاید این نوع مثال زدن خیلی هم صحیح نباشه ولی چون خودم خیلی به ماشین و مسائل اون علاقه دارم و زمینه تحصیلی ام هم در همین زمینه هست از این مثال استفاده می کنم.
    شما در دنیای خودرو وقتی شرکت ها رو دسته بندی می کنین،بعضیا در بالاترین رده ها قرار دارن و وقتی در مورد محصولات اونها بحث میشه،هیچوقت گفته نمیشه که مثلا بی ام و در مقابل بنز شرکت ضعیفی است بلکه مثلا(و فقط مثلا) میگن کیفیت سری 6 بی ام و مدل امسالش(مثلا2008) در مقابل بنز slk همین سال خیلی ضعیف عمل می کنه.
    ولی وقتی در مورد شرکتی مثل هیوندا و مدلی مثل سوناتا بحث میشه،هیچوقت یک فردی که سوار یک بی ام و سری پنج شده یا بنز سی کلاس،اونارو با این سوناتا مقایسه نمیکنه.

خلاصه می کنم مطلب رو.الان در حال حاضر چند گروه مختلف عاشق عکاسی هستند که هر کدوم نسبت به علایق و سلایق خودشون یک شرکتی رو برتر از همه دیگه می دونن.
    یک عده کنون رو به خاطر موفقیت در دوربینای فیلمی و خاطره ای که از اونا دارن قبول دارن،این دسته رده های بعدی رو به ترتیب می چینن.
    یک عده دیگه نیکون رو به جهت قدرت بی حد خودش در تولید دوربینای SLR خیلی گرانقیمت و با کیفیت قبول دارن.
    گروه دیگه ای(و از جمله خود من)به مسائل تکنولوژیکی دوربین بیشتر اهمیت میدن و (بازم از جمله خود من) به آرم تجاری سونی و کیفیت بی نظیر لنز های کارل زایس تعصب خاصی دارن.خود سونی هم این تعصب رو شدیدا حفظ می کنه.با دوربینای با کیفیتی که تولید میکنه.
    گروهی هم دوباره به علت خاطرات خوش گذشته در دوربینای فیلمی به مارک المپیوس علاقه خاصی نشون میدن.
    همه این گروهها در ترتیب چیدن از بالا به پایین،از این دوربین ها استفاده میکنن و بعد از اینها نوبت به شرکت های دیگه ای از جمله کداک و اچ پی و فوجی می رسه.
    شرکت هایی هم مثل کونیکا مینولتا که میبینه کداک و فوجی به این شکل از عرش به فرش اومدن،یک زرنگی می کنه و خودشو می چسبونه به سونی و نتیجه می شه چیزی شبیه سونی سری آلفا(دقیقا عین همین مطلب در مورد کارخونه ی لامبورگینی و مدل مورسیه لگو اتفاق افتاد)
    اینطوری میشه که شرکت فوجی هم مجبور میشه به جای اینکه کار تبلیغات رو بسپره به خود دوربینهاش و کیفیت اونها،دست به کارهای خارق العاده از جمله فیلمبرداری اچ دی بزنه.
    دوربین خوب در هر سایتی و در هر ریویویی که هر شرکتی انجام میده،همیشه امتیاز برتر میاره و خودش خودشو تبلیغ می کنه ولی دوربین ضعیف تر مجبور میشه با همین کارهای خارق العاده،متخصصین رو مجبور کنه که بگن این دوربین یه چیزی داره که بقیه ندارن.
    Last edited by Senator_F; 29-01-2009 at 23:05.

8. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کیفیت t500 در مقایسه با h50 چطوره؟
    آخه t500 آپشن بیشتری داره
    سری t سونی سری آماتوری هستش و عکسبرداری توسط اون فقط به منظره یابی و فشردن دگمه خلاصه میشه.
    اصلا کیفیت اون سزی در مقابل سری های نیمه حرفه ای و حرفه ای رضایتبخش نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر اينكه لطف مي كنن و جواب مي دن ممنونم و به شما هم حق مي دم
    اين طور كه من از فرمايش شما عزيزان فهميدم اين مدل فوجي چندان مورد قبول نيست .
    امروز مطالب سايت dpreview رو ترجمه كردم ماحصلش اين شد كه اين هفت دوربين هيچ كدومشون بد به معني كلمه نيستن و تفاوتهاشون خيلي كمه
    بازم از اينكه لطف كردين جواب داديد ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینطوری میشه که شرکت فوجی هم مجبور میشه به جای اینکه کار تبلیغات رو بسپره به خود دوربینهاش و کیفیت اونها،دست به کارهای خارق العاده از جمله فیلمبرداری اچ دی بزنه.
    دوربین خوب در هر سایتی و در هر ریویویی که هر شرکتی انجام میده،همیشه امتیاز برتر میاره و خودش خودشو تبلیغ می کنه ولی دوربین ضعیف تر مجبور میشه با همین کارهای خارق العاده،متخصصین رو مجبور کنه که بگن این دوربین یه چیزی داره که بقیه ندارن.[/quote]

اين بخش از حرفاتون متوجه نشدم اين تعريف از فوجيه و تائيدي بر خوب بودن اون دوربين يا دليلي بر بد بودنش

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیگه خوب یا بد !!!!!!!!!!!
    من دارم h50 میخرم
    امیدوارم جواب عکس های خونگی رو بده و منو راضی کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •