شما اگه demo رو بازي كني متوجه ميشي كه از همه بازي ها گرافيكش بالاتره ...
شما اگه demo رو بازي كني متوجه ميشي كه از همه بازي ها گرافيكش بالاتره ...
ای بابا.درسته که گرافیک خیلی مهمه اما چیزی که از همه مهم تره داستان و مراحل و در کل خود بازیه.
جالبه کشتی توی تریلر همونیه که توی re: dead aim بود
دوستان به نظر من بهتر بعد از این بی خیال بحثهایی بشین که همه میدونیم فایده نداره!!!نیمه پر لیوان را ببینید حداقل تا زمانی که یک بار بازی را از نزدیک امتحان کنید!!
انتقاد و این جور بحثها فعلا زیاد مهم نیست انتقاد برای بعد از ریلیز شدن بازی هست هر چند ضعفهایی میشه پیشبینی کرد ولی خوب!!!این بحثها حداکثر 1 درصد هم نظر طرفداران این سری را عوض نمیکنه و اشتیاقشون به بازی کردن را کاهش نمیده!!شاید بعضی مسائل بازی فنها را ازار بده ولی هیچ چیز نمیتونه جلوی حس Re یی انها را بگیره و چه بهتر با شور و هیجان به استقبال بازی برن!!و همه انتقادها را فعلا تا تست ان به فراموشی بسپارن!!من خودم اصلا رزیدینت اویل بازی نکردم ولی Re 5 صرف نظر از اینکه یک رزیدنت اویل خوب و کلاسیک نمیتونه باشه ولی میتوانم اطمینان بدم یک بازی قوی و کاملا با کلاس هست که میتونه کاملا روح بازیبازها را تسخیر کنه این چیزی که Resident Evil 5 خیلی زیاد داره!!!
من یکی از طرفداران پر و پا غرص این بازی بودم و همه ی نسخه هاشو بازی کردم.
ولی از 4 به بعد کلا رزیدنت عوض شد.
با اینکه نسخه ی 4 گرافیک توپی داشت ولی دیگه نباید 5 رو مثل قبلی بسازن و با همون شکل.
این سبک سوم شخص قسمت پنجم هیچ فرقی با چهارم نداره!!!!
حالا دیگه به بقیه کار ندارم ولی به نظر من همچین سبکی برای این بازی در این زمان و به این معروفی کار زیاد جالبی نبود.
گرافیک بدن هم زیاد طبیعی نیست اونطور که توی تریلر ها بود.
ولی من برای این بازی لحظه شماری می کنم چون کم تر بازی ای هست که به این شکل درست شده باشه!!!
اون سال فکر کنم اصلا بهترین بازی سال شد
ولی re4 بهترین و زیباترین گیمیه که به کل عمرم بازی کردم .
تنها انتقادی که به شماره ی 5 وارده نداشتن مشکل مهماته .
تو شماره 4 این قسمت که باید تو تیرهات صرفه جویی میکردی بازیو جذاب می کرد .
من هم مثل شما واسه این بازی لحظه شماری می کنم ...![]()
بلاخره هر چی باشه ظاهر و باطن همین هست و افسوس و ای کاش فایده ای نداره!!!من یکی از طرفداران پر و پا غرص این بازی بودم و همه ی نسخه هاشو بازی کردم.
ولی از 4 به بعد کلا رزیدنت عوض شد.
با اینکه نسخه ی 4 گرافیک توپی داشت ولی دیگه نباید 5 رو مثل قبلی بسازن و با همون شکل.
این سبک سوم شخص قسمت پنجم هیچ فرقی با چهارم نداره!!!!
حالا دیگه به بقیه کار ندارم ولی به نظر من همچین سبکی برای این بازی در این زمان و به این معروفی کار زیاد جالبی نبود.
گرافیک بدن هم زیاد طبیعی نیست اونطور که توی تریلر ها بود.
ولی من برای این بازی لحظه شماری می کنم چون کم تر بازی ای هست که به این شکل درست شده باشه!!!
هر چند قبول دارم نباید شماره 5 رو به شکل 4 میساختن و باید ایده های بهتر و خوبتر را در بازی جا میدادن!!ولی دیگه کاری هست که شده!!اما دوست من شما که طرفدار و عاشق این سری هستی ایا گفتن چنین جملاتی قبل از ریلیز ایا خوب هست!؟
شما با این فرضیات و با این نگاه میتونی از انجام بازی لذت ببری به هر حال چه بسا بادید مثبت به استقبال بازی برین و حداقل اینه که از حالت قبل به مراتب از بازی بیشتر لذت میبرید!!!
و یک چیز دیگه که شاید ترسی در بازی باشه!!!که با تجربه نسخه کامل میتوانید حسش کنید!!!
تنها مشکل احتمال اینکه بازی چون حالت دونفره داره وباید اون دختره باهات باشه مشکل پیدا میکرد که کاپکام گفته
در این قسمت هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت در کل همه منتظر این بازی هستن چون رزیدنت اویل یه چیزه دیگست
و از همه مهمتر این شماره داستان مربوط میشه به سرنوشت کراکترهای نسخه اول بازی که معلوم میشه چی به
سرشون میاد.
OPM در نقد خودش به بازی نمره ی کامل داد ! 5 از 5
بازی در 13 مارچ یعنی اسفند به بازار میاد
من می ترسم از بس بازی کنم هم ایکس باکسم بسوزه همم بازی تموم شه![]()
وااااااااااااااااای که خیلی حال میده حتی اگه نسخه ی 4 هم ( اصلا اینطوری نیست ) مرحله بهش اضافه می کردن باز هم من بازی می کردم.
فکر کنم وقتی از دانشگاه بیام دیگه یک راست میرم سر بازی!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)