تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 291 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

متاسفانه بازي رو 1-0 باختيم!

اين تيم درست بشو نيست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا
    تیم بازم باخت؟
    ای یورگن خدا بگم چیکارت نکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه هيچكدوم هم از اينا نشون نداد بايد صبر كني شبكه 3 ساعت 3 نصف شب با گزارش جذاب جناب عليفر بازي رو ببيني
    البته جدا از شوخي براي كسب اطلاعات دقيق تر از نحوه پخش بازي هاي بايرن ميتوني به سايت اصلي هواداران بايرن (fcbayern.ir) مراجعه كني.
    اتفاقا دارم از همون جا میام...
    به خدا من حاضرم صبر کنم نصف شب گزارش بازی های بایرن رو از علیفر بشنوم ولی از بقیه نشنوم!!!
    لااقل بین طرفدارای آلمانی به چهره ی منفور تبدیل نشده!!!
    تا جاییکه یادمه همش تعریف کرده...خیلی مرده...
    عوضش تا دلت بخواد مثلا این خیابانی گزارش نکنه...وای چه شود!!!
    یادمه این بشر خیلی وقت پیش طرفدار دورتموند بود...
    این بایرن دیگه داره اعصابمو میریزه به هم...
    کلینزمن هم که دیگه...
    شیطونه میگه آواتورم رو عوض کنما...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بایرن اگه 10 تا فرگوسن 20 تا ونگر و .... بیاره بازم تا وقتیکه یه هافبک وسط درست و حسابی مثه بالاک نگیره وضع خوب نمیشه که نمیشه!!!!

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

52 مصدوم به خاطر يك بازي دسته دومي

اغتشاش و درگيري هواداران سن پائولي و روستوك

خبرگزاري فارس: در دسته دوم بوندس ليگا آلمان ميان تماشاگران دو تيم هانزاروستوك و سن پائولي درگيري ايجاد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يورو نيوز، پس از خاتمه اين مسابقه‌، هواداران دو تيم آلماني به زد و خورد پرداختند. گروهي از هواداران سنت پائولي و هانزاروستوك مجروح شده و روانه بيمارستان شدند.
    اين درگيري و مناقشه تنها به پايان مسابقه دو تيم اختصاص نداشت؛ بلكه از ابتداي بازي دو تيم در روز جمعه به وجود آمد.
    در اين گزارش عنوان شد كه در اثر اين برخوردها، 52 نفر از هواداران دو تيم مجروح شدند كه از اين تعداد 2 نفر از ناحيه چشم به شدت آسيب ديدند.
    در اين ديدار هانزاروستوك 3 بر صفر برنده شد. براي تيم فاتح دگريس دورن30، ستكوويچ 71 و 87 گلزني كردند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ادامه‌ي هفته‌ي ششم بوندسليگا
    دومين شكست بايرن مونيخ
    باخت خانگي بوخوم بدون "هاشميان"

هفته‌ي ششم رقابت‌هاي بوندسليگا با شكست خانگي بوخوم و بايرن‌مونيخ ادامه يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر شنبه و در ادامه رقابت‌هاي هفته ششم بوندسليگاي آلمان، بوخوم برابر بايرلوركوزن قرار گرفت و در نهايت برابر ميهمانش 3 بر 2 تن به شكست داد.

وحيد هاشميان مهاجم ايراني بوخوم به دليل آسيب ديدگي در فهرست بازيكنان بوخوم جاي نداشت.

بايرن‌مونيخ پس از شكست تحقيرآميز 5 بر 2 در هفته گذشته رقابت‌ها برابر وردربرمن، اين هفته نيز در خانه هانوفر با يك گل شكست خورد.

وردربرمن برابر هوفنهايم 5 بر 4 به پيروزي رسيد تا تماشاگران اين ديدار 9 گل را از دو تيم شاهد باشند.

هامبورگ هم با پيروزي بر مونشن‌گلادباخ 13 امتيازي شد و به صدر جدول رقابت‌هاي بوندسليگا راه يافت.

جمعه شب در شروع رقابت‌هاي هفته كلن توانسته بود يك بر صفر شالكه را شكست دهد.

اين هفته از رقابت‌ها عصر يكشنبه با ديدار اينتراخت فرانكفورت – آرمينيابيله‌فلد و كارلسروهه – ولفسبورگ به پايان مي‌رسد.

در جدول پس از هامبورگ 13 امتيازي لوركوزن و وردربرمن در مكان‌هاي دوم و سوم جاي دارند.

نتيجه ديدارها:

شنبه:

•هرتابرلين: صفر

انرگي كوتبوس: يك

يليچ (13)

•بورسيادورتموند: 3

هاينال (11)، سانتانا (20)،‌ فراي (73)

اشتوتگارت: صفر

•وردربرمن: 5

اوزيل (8، 81)،‌ پيزارو (16)، ديگو (21)، هونت (30)

هوفنهايم: 4

با (15)، صالحويچ (36)، ايبيسويچ (61)، كامپر(71)

•هامبورگ: يك

پتريچ (11)

مونشن‌گلادباخ: صفر

•هانوفر: يك

هوشتي (24)

بايرن‌مونيخ: صفر

•بوخوم‌: 2

سستاك (79)، كالاوغلو (81)

بايرلوركوزن: 3

ويدال (6)، رناتو (21)، هلمس (61)

جمعه:

•كلن: يك

محمد (44)

شالكه: صفر

برنامه‌ ديدارهاي يكشنبه:

اينتراخت فرانكفورت – آرمينيا بيله‌فلد

كارلسروهه – ولفسبورگ

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فوتبال باشگاه‌هاي آلمان بايرن مونيخ به رده نهم جدول سقوط كرد
    تيم بايرن مونيخ شنبه شب با شكست مقابل هانوفر به رده نهم جدول رده بندي رقابت‌هاي فوتبال قهرماني دسته اول باشگاه‌هاي آلمان سقوط كرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين ، در اين ديدار كه از هفته ششم اين مسابقه‌ها و در زمين تيم هانوفر برگزار شد بايرن مونيخ با يك گل نتيجه را واگذار كرد و به دومين شكست خود دراين پيكارها تن داد.

هوسزتي در دقيقه ‪۲۳‬تنها گل تيم هانوفر را وارد دروازه تيم بايرن مونيخ كرد.

در ديگر ديدارهاي مهم امشب، تيم وردربرمن با نتيجه پرگل ‪۵‬بر ‪۴‬از سد هافنهيم گذشت و هامبورگ تيم صدرنشين اين رقابت‌ها با يك گل برابر بروسيا مونشن گلادباخ به پيروزي رسيد.

در ساير بازي ها، تيم انرژي كاتبورس با نتيجه يك بر صفر تيم هرتابرلين را مغلوب كرد، بوخوم سه بر دو مقابل باير لوركوزن تن به شكست داد و بروسيا دورتموند با سه گل اشتوتگارت را پشت سر گذاشت .

درادامه ديدارهاي هفته ششم اين رقابتها، عصر فردا تيم‌هاي كارلسروهه با وولفسبورگ و اينتراخت فرانكفورت با آرمينيا بيله فلد به مصاف هم مي‌روند.

جدول رده بندي
    ‪- ۱‬هامبورگ ‪۱۳‬امتياز
    ‪- ۲‬باير لوركوزن ‪۱۲‬امتياز
    ‪- ۳‬وردربرمن ‪۱۱‬امتياز
    ‪- ۴‬شالكه ‪۱۱‬امتياز
    ‪- ۵‬بروسيا دورتموند ‪۱۱‬امتياز
    ‪- ۶‬هافنهيم ‪۱۰‬امتياز

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ریبری :حس عجیبی دارم

می‌خواهم همان "فرانک ریبری" گذشته شوم

هافبک فرانسوی تیم فوتبال بایرن مونیخ ضمن ابراز خوشحالی از بازگشت به میدان، تاکید کرد تلاش می کند هرچه سریع‌تر به همان بازیکن گذشته تبدیل شود.
    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای اسپورتس، فرانک ریبری چهارشنبه شب برای نخستین بار پس از رقابت‌های جام ملت‌های اروپا به همراه بایرن در مسابقات جام حذفی آلمان به میدان رفت.

وی در این باره گفت: از اینکه مصدومیتم را به پایان برده‌ام بسیار خوشحالم و حس عجیبی دارم. پیش از این هرگز مصدوم نشده بودم و تجربه بیرون ماندن از میدان را نداشتم.
    ریبری در ادامه گفت: تلاش می کنم هرچه سریع‌تر به همان "فرانک ریبری" گذشته تبدیل شوم.
    Last edited by mohamad23; 28-09-2008 at 08:04.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هاشمیان مصدوم شد

هاشميان تا دو هفته دور از مسابقات

وحید هاشمیان مهاجم ایرانی تیم فوتبال بوخوم بار دیگر در تمرینات این تیم دچار مصدومیت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت خبری هاشمیان، مهاجم تیم ملی کشورمان دوباره در تمرین مصدوم شده و تا دو هفته قادر نخواهد بود در میدان حاضر شود.

هاشمیان در این باره گفت: "این بار قصد دارم یک درمان کامل انجام دهم و خود را تقویت کرده تا با آمادگی کامل به میدان برگردم. متاسفانه به علت بازی های نزدیک پس از هر مصدومیتی که با آن مواجه شدم نتوانستم آسیب دیدگی ام را بدرستی درمان کنم که باعث تشدید آن شد. در حال حاضر استراحت به همراه فیزیوتراپی را انجام خواهم داد و تا بهبود کامل تمرین نمی کنم تا کاملاً سلامتی خود را به دست آورده و آماده بازگشت شوم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درخشش مدافع نوجوان دورتموند

سوبوتيچ لو را شيفته خود كرده است

اگر بازيكنى نخستين فصل حضور خود در ليگى مثل بوندس ليگا را با ۳ بار گلزنى در ۴ ديدار شروع كند به خصوص اگر نوجوان باشد، بدون شك توجه همه مخصوصا مربى تيم ملى اين كشور را به خود جلب مى كند. نون سوبوتيچ، مدافع نوجوان تيم بوروسيا دورتموند بازيكنى است كه با عملكرد خوب خود مورد تحسين يواخيم لو قرار گرفته است.

اين بازيكن ۱۹ ساله در ماه آگوست شروعى رويايى در بوندس ليگا داشت او گل سوم و پيروزى دورتموند مقابل بايرلوركوزن در هفته نخست از فصل جديد را به ثمر رساند و بازى را با نتيجه ۳ - 2 خاتمه داد. پس از آن در پايان ماه آگوست تيمش را در رويارويى با كوبتوس همراهى كرده و تك گل بازى را نيز به ثمر رساند. هفته گذشته نيز در حالى كه دورتموند نتيجه را ۳ - صفر به حريف خود شالكه واگذار كرده بود باز هم گلزنى كرده و تيمش را در رسيدن به تساوى ۳ - 3 در اين ديدار يارى كرد.
    سوبوتيچ با قرار گرفتن در مقابل اودينزه نخستين حضور خود در جام يوفا را نيز تجربه كرد. اين بازيكن كه پيش از اين با تيم ملى امريكا در ميادين بين المللى نيز حضور داشته است گفت: «حضور در جام يوفا براى من مثل يك رويا بود.»اين بازيكن نوجوان در راه رسيدن به بوندس ليگا راهى نامعمول و طولانى را پشت سر گذاشت. او در ماه ژوئن با قراردادى ۵ ساله به ارزش ۵/۳ ميليون يورو تيم دسته دومى ماينتز را به مقصد دورتموند ترك كرد.

سوبوتيچ در سال ۱۹۸۸ در بوسنى و هرزگوين متولد شد و خانواده اش در حالى كه او تنها ۵ سال داشت به دليل وقوع جنگ هاى داخلى در بوسنى از اين كشور فرار كرده و به آلمان پناهنده شدند و با پايان يافتن مهلت قانونى اقامتشان در سال ۱۹۹۹ به امريكا مهاجرت كرده سرانجام در فلوريدا مستقر شدند. استعداد او در اين ورزش زمانى كشف شد كه در پارك ها فوتبال بازى كردن را آغاز كرده و سپس با حضور در تيم دانشگاهى فلوريداى جنوبى از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ پيشرفت قابل توجهى كرد.
    او در تيم ملى زير ۱۷ سال و زير ۲۰ سال امريكا حضور داشته اما درخواست تبعيت آلمان را داده و فيفا هم براساس شايستگى او براى حضور در تيم ملى تصميم نهايى را مى گيرد.
    برطبق قوانين فيفا، سوبوتيچ در حال حاضر تنها مى تواند براى تيم ملى امريكا، بوسنى و هرزگوين يا كرواسى بازى كند اما فدراسيون فوتبال آلمان و همچنين يواخيم لو در فكر به خدمت گرفتن او در تيم ملى اين كشور هستند.
    هارالداشتنگر، مدير رسانه اى اين فدراسيون در مصاحبه با يك روزنامه آلمانى گفت: «فرض ما بر اين است كه او مى تواند براى تيم ملى كشورش بازى كند زيرا تا به حال در تيم ملى بزرگسالان امريكا حضور نداشته است.»

اما با وجود توجهات يواخيم لو به اين بازيكن، او خود مى گويد تمام حواسش را بر روى بازى اش در دورتموند متمركز كرده است: «مى دانم مربى تيم ملى آلمان علاقه خاصى به من دارد اما در اين مورد چيز زيادى براى گفتن ندارم. كسى كه پيشرفت سريعى دارد خيلى زود هم مى تواند با مانع سختى روبه رو شود. من هم فقط ۱۹ سال دارم و از اين اصل مستثنى نيستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •