تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 399 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

فرشيد جونم الهي قربونت برم مرسي از راهنماييت
    آخه اول كه شروع كنم به خوندن دروس عمومي تا زمان امتحان يادم ميره
    به نظر بهتره از ابتدا از دروس تخصصي شروع كنم،چه طوره؟راستي عزيزه دلم امتحان كنكور چه تاريخي برگزار ميشه؟
    اگه امكان داره ميشه منو راهنماي كني كه بايد حدود چه در صد هايي رو بزنم تا رشته خودم مكانيك قبول بشم؟
    اصلا انتخاب رشته هاش چه جوريه؟مثل كارشناسي پيوسته است؟رقابت زياده؟يا كه پذيرش اسونه؟
    واقعا ازت ممنونم دوستم
    خواهش میکنم
    نه اگه تخصصی بخونی خب فراموش میکنی در صورتی که تجربه نشون داده دروس عمومی رو فراموش نمیکنی در ضمن همه ی اینا رو دوباره دوره میکنی نه اینکه یه بار فقط....
    آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 88 که ثبت نامش 88/1/23 تا 88/1/29 هست امتحانش در تاریخ 1388/05/01 برگزار میشه .
    راجعبه درصدا هم دروس عمومی رو میتونی تا 90 بزنی و باید بزنی و دروس خصوصی هم باید سعی کنی بیشتر بزنی
    چون معلوم نمیکنه که ترازها و شرکت کننده ها چطورین ؟ ولی بتونی بالای 50 درصد تخصصی بزنی امکان قبولیت 80 درصه.
    انتخاب رشته هم که نداره ناپیوسته همون موقع ثبت نام رشتت رو انتخاب میکنی و تو دفترچه شماره 2 که بهت میدن شهراتو انتخاب میکنی رقابتم که همیشه زیاده و پذیرش سخت
    شما باید تلاش کنین
    خواستن توانستن است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز

من امسال دارم براي كارداني به كارشناسي كامپيوتر ميخونم ظرفيت كلي 500 تا يعني فقط تا رتبه 500 قبول ميشن ؟
    دقیقا همینطوره
    البته اونایی هم که سهمیه دارن میتونن قبول شن

داره خودمونی میشه kanan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

با سلام

گفتيم يه پست هم اينجا بديم
    حالا كنار بزاريم شوخي رو امروز جاسبي حرف ميزد گفت كارداني از سال بعد به طور حتم حذف خواهد شد و 1/3 ظرفيت دانشگاه آزاد دانشجويان كارداني هستش

راستي هواي اين دوستمون فرشيد جون را ساير دوستان داشته باشن پسر خوبيه و تو اينجا هم غوغا به پا كرده

4. این کاربر از kanan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahrokhjooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرشيد عزيزم ممنونم از راهنماييات
    انشا... در تمام مراحل زندگيت موفق و مويد باشي عزيزم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با سلام

گفتيم يه پست هم اينجا بديم
    حالا كنار بزاريم شوخي رو امروز جاسبي حرف ميزد گفت كارداني از سال بعد به طور حتم حذف خواهد شد و 1/3 ظرفيت دانشگاه آزاد دانشجويان كارداني هستش

راستي هواي اين دوستمون فرشيد جون را ساير دوستان داشته باشن پسر خوبيه و تو اينجا هم غوغا به پا كرده

سلام کنعان جون
    اگه کاردانی رو کنار بزاره پس یعنی فقط میخواد کارشناسی بگیره؟؟؟ و بالاتر؟؟

این دیگه بهتر غوغای شما نیست عزیزم

فرشيد عزيزم ممنونم از راهنماييات
    انشا... در تمام مراحل زندگيت موفق و مويد باشي عزيزم

خواهش میکنم
    وظیفمه
    همینطورم شما دوست عزیز

7. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

يعني چي جوش نيار ؟؟؟ مگه من چي گفتم ؟؟

من امسال (1387) تو امتحان كارشناسي ناپيوسته هر 3 دانشگاه (سراسري - آزاد - علمي كاربردي) شركت كردم و هر 3 دفترچه الان جلو چشممه ... براي بار سوم نگاه كردم .. گرافيك نيست

برادر عزيز من مطمئنم ( تو دفترچه كارشناسي ناپيوسته سال 1387 سراسري و آزاد رشته اي به نام گرافيك وجود نداره) .. نيست نيست

اگر دقت كنيد من در پست هاي قبلي گفتم شايد سالهاي قبل بوده و امسال نبوده ...

تو سايت سنجش چي نوشته ؟ نوشته هست ؟ نوشته رشته گرافيك تو كارشناسي ناپيوسته 1387 بوده ؟ لطف كن لينكشو بده نگاه كنم تا يه شكايت به سنجش بفرستم كه چرا دروغ نوشته وقتي تو دفترچه نبوده ؟؟

از دوستان اگه كسي امتحان كارشناسي ناپيوسته سراسري و يا آزاد داده بياد بگه كه نيست .. و اين دوستمون بفهمه كه من دروغ نگفتم
    ببخشید اما من اصلا قصد نداشتم که بگم شما دروغ میگین…. من الان متوجه شدم کاردانی به کارشناسی گرافیک رو توی دفترچه به اسم ارتباط تصویری یا هنرهای تجسمی میاد که فکر میکنم توی دفترچه کاردانی به کارشناسی سراسری به اسم ارتباط تصویری میاد که منظور همون گرافیکه…
    من تنها جایی که میشناختم واسه اینکه بیام سوالمو بپرسم اینجا بوود.. بازم میگم ممنون از وقتی که گذاشتین چون منم اشتباه متوجه شدم و فکر کردم توی دفترچه گرافیک هست..در صورتی که ارتباط تصویریه.…. ببخشید دوست عزیز اگه ناراحتتون کردم…

داره خودمونی میشه kanan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

با سلام
    آخ يادم رفت يه چيز هم اضافه كرد در مورد كارداني به كارشناسي گفت ما ميتونيم تا سال 1390 در بعضي از رشته ها كنكور كارداني به كازشناسي را جمع كنيم ولي نه همه رشته ها رو ولي تا سال 1395 در تلاش هستيم كنكور كارداني به كارشناسي رو كاملا حذف كنيم

10. 2 کاربر از kanan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

ببخشید اما من اصلا قصد نداشتم که بگم شما دروغ میگین…. من الان متوجه شدم کاردانی به کارشناسی گرافیک رو توی دفترچه به اسم ارتباط تصویری یا هنرهای تجسمی میاد که فکر میکنم توی دفترچه کاردانی به کارشناسی سراسری به اسم ارتباط تصویری میاد که منظور همون گرافیکه…
    من تنها جایی که میشناختم واسه اینکه بیام سوالمو بپرسم اینجا بوود.. بازم میگم ممنون از وقتی که گذاشتین چون منم اشتباه متوجه شدم و فکر کردم توی دفترچه گرافیک هست..در صورتی که ارتباط تصویریه.…. ببخشید دوست عزیز اگه ناراحتتون کردم…
    آهان پس اسمش ارتباط تصويري ..

نه عزيزم ناراحت نيستم ... من كوچيك شمام ... مشكلي نيست

حالا منم يك ذره عصبي شدم و يه چيزي نوشتم ... منم معذرت ميخوام

اميدوارم هميشه موفق باشيد .. بازم اگه سوالي بود در خدمتم .. انشاا.. كه تونسته باشم كمكي كرده باشم

پيروز باشيد

12. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

سلام و عرض ادب و احترام
    اقا نمیدونم تایپیک رو درست اومدم یا نه...
    من از راه فنی و حرفه ای ( هنرستان ) وارد دوره کاردانی پیوسته شدم و الان ترم سه میخونم میخواستم بدونم که کنکور کاردانی به کارشناسی 1 - کی برگزار میشه ( سراسری و ازاد ) 2 - اگه من کاردانی رو نتونم چهار ترمه تموم کنم ، میتونم اگه قبول بشم بازم برم؟ 3 - من مرداد 69 به دنیا اومدم چند بار میتونم کنکور کارشناسی بدم؟( قبل از سربازی ) 4 -با وجود اینکه من ترم سه هستم و هنوز تموم نشده اصلا میتونم کنکور رو بدم و اگه قبول شم میتونم برم؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

يه سوال خدمت اهل فن داشتم ، من الان ترم 4 كارداني هستم و 1 ترم ديگه مونده ( بهمن امسال ) من ميتونم تو اين كنكور شركت كنم ؟ اگر شركت ميكنم فقط بايد ورودي هاي بهمن رو انتخاب كنم اينطور نيست ؟ يعني زماني كه درسم تمام شده باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •