يعنى نميشه هيچ كارى كرد بدون گلد و پوينت؟
يعنى نميشه هيچ كارى كرد بدون گلد و پوينت؟
سلام: من مودم adsl دارم و کابل شبکه رو از مودم به xbox وصل میکنم. تنظیمات داخل xbox رو هم به همون صورتی که در صفحه اول قید شده بود انجام دادم. اما وقتی test میزنم در مورد ip خطا میده. ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
salam
منم همینطوری وصل میشم به لایو
وقتی لنو میزنم به 360 تنظیماتو خودش اتوماتیک میشناسه
اتوماتیک گذاشتیش؟اینترنتت چیه؟؟
سلام: نه خودم تنظیماتش رو زدم. اینترنت 2020 مخابرات دارم
دوستان دو تا سوال داشنم من وایمکس دارم نمیشه از طریق وایرلس وصل شم یا فقط باید لن و بزنم پشتش؟
دوم اینکه من کل بازی هام برنر مکس نبوده همشون عادی بودن و فقط یک دونه w13 برنر مکس 100 % دارم نمیدونم میترسم مایکروسافت از طریق سیو بازیهام و یا طریقه دیگه ای از اون بازی های کپی خبر دار شه؟
salam
1-اگه کنسولت اسلیم هست هم با لن میتونی وصل شی هم با وایرلس-اگه کنسولت فت هست فقط با لن(البته اگه وایرلسشو خریده باشی هم میتونی با وایرلس وصل شی)
2-بهتره استفاده نکنی
یعنی نرم لایـــــــوفقط یک دونه wwe13 برنر دارم xbox 360 slim 4gb دارم پس هارد ندارم نمیتونه از بازی هام بفهمه فقط میمونه سیو بازی هام اونا رو هم پاک کنم تا نفهمه به نظرتون یا نمیتونه از سیو ها بفهمه
من نصفه فروم رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم ، من Xbox 360 Slim 250 GB دارم ، اگه به Xbox Live وصل شم مستقیم Ban میشم یا اگه با یک بازی کپی برم تو Xbox live ؟؟
یک سوال دیگه ، من بازی W'13 برای Xbox 360 دارم Burner Max نیست اگه وصل شم و آپدیت هاشو download کنم بن می شم ؟؟ یا Downloadble Content های Tomb Raider
لطفا جوابش رو بدید
-------------------
اگه تو یاهوو مسنجر بگین بهتره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه عالمه بازی غیر برنر مکس رو انلاین بازی کردم و اصلا هم بن نشدم چون کم بازی میکردم و مدام هرروز هم بازی نکردم ولی اتفاقه دیگه شناسایی تو یه لحظه است یه دفعه دیدی تا به انلاین وصل شدی بن شدی بعد تمام downloadable content ها پولی هستند به جز بعضی از اونها و فقط میتونی اپدیت بازی هارو دانلود کنی به جز اکانت گلد برا خرید DLC ها به microsoft point نیاز داری
سلام به دوستان
من چند وقته اینترنت پارس آنلاین گرفتم ولی در Test connetion که میرم بین network , interet گیر میکنه
و وقتی more info رو میزنم پیام MTU Error میده
مشکل همه پارس آنلاینیا همینه
مدل مدمم ASUS DSL-N10 هستش که یکی از بهترین مدماست
من خودمم رفتم تحقیق کرد و گفتن اگر رو حالت Bridge بزری مدمو و به ایکس باکس وصل کنی درست میشه
بعضی ها هم گفتن MTU مدمو بالا ببری حل میشه
حالا از دوستان خواهش میکنم راهنماییکنن
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)