تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 124 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

داره خودمونی میشه Pooyan mm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    شمال ^

پيش فرض

یا اکانت گلد نداری یا با وجود گلد ،پوینت نداری.
    يعنى نميشه هيچ كارى كرد بدون گلد و پوينت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALTAIR*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام: من مودم adsl دارم و کابل شبکه رو از مودم به xbox وصل میکنم. تنظیمات داخل xbox رو هم به همون صورتی که در صفحه اول قید شده بود انجام دادم. اما وقتی test میزنم در مورد ip خطا میده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام: من مودم adsl دارم و کابل شبکه رو از مودم به xbox وصل میکنم. تنظیمات داخل xbox رو هم به همون صورتی که در صفحه اول قید شده بود انجام دادم. اما وقتی test میزنم در مورد ip خطا میده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    salam
    منم همینطوری وصل میشم به لایو
    وقتی لنو میزنم به 360 تنظیماتو خودش اتوماتیک میشناسه
    اتوماتیک گذاشتیش؟اینترنتت چیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALTAIR*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام: نه خودم تنظیماتش رو زدم. اینترنت 2020 مخابرات دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان دو تا سوال داشنم من وایمکس دارم نمیشه از طریق وایرلس وصل شم یا فقط باید لن و بزنم پشتش؟

دوم اینکه من کل بازی هام برنر مکس نبوده همشون عادی بودن و فقط یک دونه w13 برنر مکس 100 % دارم نمیدونم میترسم مایکروسافت از طریق سیو بازیهام و یا طریقه دیگه ای از اون بازی های کپی خبر دار شه؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان دو تا سوال داشنم من وایمکس دارم نمیشه از طریق وایرلس وصل شم یا فقط باید لن و بزنم پشتش؟

دوم اینکه من کل بازی هام برنر مکس نبوده همشون عادی بودن و فقط یک دونه w13 برنر مکس 100 % دارم نمیدونم میترسم مایکروسافت از طریق سیو بازیهام و یا طریقه دیگه ای از اون بازی های کپی خبر دار شه؟
    salam
    1-اگه کنسولت اسلیم هست هم با لن میتونی وصل شی هم با وایرلس-اگه کنسولت فت هست فقط با لن(البته اگه وایرلسشو خریده باشی هم میتونی با وایرلس وصل شی)
    2-بهتره استفاده نکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یعنی نرم لایـــــــو فقط یک دونه wwe13 برنر دارم xbox 360 slim 4gb دارم پس هارد ندارم نمیتونه از بازی هام بفهمه فقط میمونه سیو بازی هام اونا رو هم پاک کنم تا نفهمه به نظرتون یا نمیتونه از سیو ها بفهمه

داره خودمونی میشه ard1378's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Mo Beche Meshedom :P

پيش فرض

من نصفه فروم رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم ، من Xbox 360 Slim 250 GB دارم ، اگه به Xbox Live وصل شم مستقیم Ban میشم یا اگه با یک بازی کپی برم تو Xbox live ؟؟
    یک سوال دیگه ، من بازی W'13 برای Xbox 360 دارم Burner Max نیست اگه وصل شم و آپدیت هاشو download کنم بن می شم ؟؟ یا Downloadble Content های Tomb Raider
    لطفا جوابش رو بدید
    -------------------
    اگه تو یاهوو مسنجر بگین بهتره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من نصفه فروم رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم ، من Xbox 360 Slim 250 GB دارم ، اگه به Xbox Live وصل شم مستقیم Ban میشم یا اگه با یک بازی کپی برم تو Xbox live ؟؟
    یک سوال دیگه ، من بازی W'13 برای Xbox 360 دارم Burner Max نیست اگه وصل شم و آپدیت هاشو download کنم بن می شم ؟؟ یا Downloadble Content های Tomb Raider
    لطفا جوابش رو بدید
    -------------------
    اگه تو یاهوو مسنجر بگین بهتره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یه عالمه بازی غیر برنر مکس رو انلاین بازی کردم و اصلا هم بن نشدم چون کم بازی میکردم و مدام هرروز هم بازی نکردم ولی اتفاقه دیگه شناسایی تو یه لحظه است یه دفعه دیدی تا به انلاین وصل شدی بن شدی بعد تمام downloadable content ها پولی هستند به جز بعضی از اونها و فقط میتونی اپدیت بازی هارو دانلود کنی به جز اکانت گلد برا خرید DLC ها به microsoft point نیاز داری

در آغاز فعالیت PARSA XBL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام به دوستان
    من چند وقته اینترنت پارس آنلاین گرفتم ولی در Test connetion که میرم بین network , interet گیر میکنه
    و وقتی more info رو میزنم پیام MTU Error میده
    مشکل همه پارس آنلاینیا همینه
    مدل مدمم ASUS DSL-N10 هستش که یکی از بهترین مدماست
    من خودمم رفتم تحقیق کرد و گفتن اگر رو حالت Bridge بزری مدمو و به ایکس باکس وصل کنی درست میشه
    بعضی ها هم گفتن MTU مدمو بالا ببری حل میشه
    حالا از دوستان خواهش میکنم راهنماییکنن
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •