اتاق باحالی داره حالا چرا 2 تا سیستم؟؟!! فکر کنم اون یکی سیستمت مله احد دقیانوس باشه!
ردش کن بره برو یک گرافیک توپ بخر(اغفال)
چقدر اون سیم ها اتاقتو ضایه کرده راهی نیست درست بشن منم همین مشکل رو دارم!
![]()
اتاق باحالی داره حالا چرا 2 تا سیستم؟؟!! فکر کنم اون یکی سیستمت مله احد دقیانوس باشه!
ردش کن بره برو یک گرافیک توپ بخر(اغفال)
چقدر اون سیم ها اتاقتو ضایه کرده راهی نیست درست بشن منم همین مشکل رو دارم!
![]()
بگرد پیدا میشه : دی
راستی من اتاق ندارم تو انباری میخوابم عکس اتاقتو بزار ببینم اگه خوب بود بیام اونجا مستقر بشم : دی مشکلی نداری که ها ؟؟؟ مشکلم داشتی میتونی بری یه جای دیگه ...
اگه منظورت اتاق منه که اون سیستم دوم فقط ماله افلاینه یعنی همیشه روشنه داره دانلود میکنه همچین هم در پیت نیست cpu 2.8 full با 1gig ram ddr و گرافیکش هم gforce 5200 512m هست با 250 گیگ هارد با پاور 380 وات گرین
ولی من فقط برای افلاین ازش استفاده میکنم
سیستم اصلی هم که واسه خودش غولیهگرافیکش هم+ xfx 9800GTX هست .
Last edited by bijan666; 10-01-2009 at 15:39.
خوف بود
ولی این نقشه ایرانرو برداری ثواب دارهجاش رو کمد نیست!!در اون کمدو باز نمیکنی مگه؟؟؟
![]()
شما امر کن برف بباره!
به روی چشم از اتاقمان که هیچی از تمامی محله مان عسک میذاریم
به به دکوریه پس![]()
اه اینکه کیبورد منه , باهاش حال می کونیا
مانیتورتم که سریه لبخنده واقعا مانیتور عالیه بهترین مانیتور crtایه که داشتم و حتی دیدم مراقب باش به این راحتیا از دستش ندیا چیزی کمتر از lcd نداره تنها مانیتوریه که وقتی اومد از 170.000 ریسید به 145.000 تومن اما دیگه از این قیمت تکون نخورد و تا همین یکی دو سال پیش هم با وجود مانیتورهای جدیدتر و ارزون تر قیمتش تغییری نکرد
این آخر ها هم فقط حرفه ایها , اونهایی که جنس شناس بودن استفاده می کردن (گرافیک کارها)
موفق باشیی
من یه دونه داشتم از اون سریه اول نو نو دادمش 75 تومن رفتم 300 تومن دادم lcd 1960tr گرفتم ولی خداییش lcd یه چیز دیگس اصلا چشمامو اذیت نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)