علی جان منم اولش عادت داشتم با جهت های دسته بازی کنم. ولی از وقتی که مجبور شدم با آنالوگاخه تو فیفا با جهت های خود دسته خیلی بازی راحتر تا با اون گردالی ها
بازی کنم, یواش یواش بهش عادت کردم. الان هم متوجه شدم که آنالوگ خیلی بهتره.
علی جان منم اولش عادت داشتم با جهت های دسته بازی کنم. ولی از وقتی که مجبور شدم با آنالوگاخه تو فیفا با جهت های خود دسته خیلی بازی راحتر تا با اون گردالی ها
بازی کنم, یواش یواش بهش عادت کردم. الان هم متوجه شدم که آنالوگ خیلی بهتره.
ولی راست میگه بنده خدا.منم با این که زیاد بازی نمیکنم Pes رو با جهت ها بازی میکنم.یعنی تو فیفا برای عوض کردن کلید ها آپشن نذاشتن؟پس با جهت ها چیکار میکنه؟
دوستان من یه سوال دیگه داشتم.
می خواستم بدونم وقتی یه بازی تموم میشه ، چه جوری باید Uninsatl کرد اون بازی رو ؟
از توی Game -> Game Data اسم بازی رو پیدا و از منوش Delete رو انتخاب کن.
دوستان یه سوال در مورد mgs4 دارم
تو act4 اونجایی که با یه نفر فکر کنم به نام vamp مبارزه میکنی و هی بعد از مردن زنده میشه
چیکار باید کرد؟؟؟؟؟
و یه سوال دیگه pes2008 رو میشه با جهت ها بازی کرد یا اونم مثل فیفا باید انالوگ بازی کرد؟؟؟؟
Last edited by ali_j98; 03-09-2008 at 12:29.
اول کامل جونشو بزن،بعد سرنگ رو از منوی آیتم انتخاب کن،بعد موقعی که بلند شد از پشت بگیرش و مثلث رو بزن
قبلا ها PES رو میشد با جهت ها بازی کرد.احتمالا هنوز هم میشه!تو gamefaqs.com سرچ کن و یه walkthrough دانلود کن تو اکثرشون کنترل های بازی رو نوشته.
ممنون از پشت چطوری بگیرمش چون هر کاری کردم نشد
اصلا من بهش میخورم پرت میشم
نه د،اول کامل جونشو بزن،بعد که افتاد،برو پشتش صبر کن تا بلند شه.اونوقت حدود 2-3 ثانیه تلو تلو میخوره که همون موقع باید با R1 از پشت بگیریش.
اقا من میخوام ps3بخرم میخواستم ببینم این دستگاه مثل 360 که مشکل حادی نداره چون من 360داشتم سوخت دیگه هم درست نشد . خیلی از خریدش پشیمون شدم حالا میخواستم ببینم این مثل اون نشه .
Last edited by star Walker; 04-09-2008 at 13:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)