من که فک کنم ی نوع ویروس به نام NewFolder باشه.
با nodo اینام حل نمیشه .
روش رو خودمم دقیقاً نمی دونم ولی نیم سوز فک نکنم.![]()
من که فک کنم ی نوع ویروس به نام NewFolder باشه.
با nodo اینام حل نمیشه .
روش رو خودمم دقیقاً نمی دونم ولی نیم سوز فک نکنم.![]()
با سلام
من یک فلش Adata 32 گیگ به تازگی خریده ام و فایل هایی که کپی کرده ام به درستی اجرا نمی شوند (مشکل دارند)
میشه راهنمایی کنید چه باید بکنم
با تشکر
با سلام خسته نباشید:
من یک فلاش Transcend 16 GJFV85 دارم.امروز در حال کپی کردن اظلاعات از یک فلش دیگه روی فلشم بودم که با قطع شدن ناگهاننی اون فلش فلش مموری منم قطع شد و بعد از اون به هر سیستمی که وصلش میکنم خطای usb device not recognized لطفا کمک کنید .آیا راهی برای درست کردنش هست؟ممنون
twinmos Mobile Disk F1
شرکتTwinMOS با قرار دادن یک تیغه شناسایی اثر انگشت در این محصول یک ویژگی فوق العاده برای دیسکهای همراه خلق کرده است. در Mobile Disk F1شرکتTwinMOS همانند دیگر محصولات مشابه در بازار از تکنولوژیUSB 2.0استفاده شده است که این امر باعث استفاده سریع و بی دردسر کاربران می شود و استفاده کنندگان این محصول می توانند در اولین اتصالF1 به کامپیوتر خود به راحتی و مطمئن از آن استفاده نمایند، چرا که ویژگی دیگر این محصول ، عدم نیاز به منبع تغذیه جانبی می باشد که لذت استفاده از آن هرجا که کامپیوتری وجود دارد مهیاست.
یکی دیگر از قابلیتهای منحصر به فردF1 ثبت و بازیابی خودکارweb accountهاوpassword های آنها در تمام صفحات وب است. یعنی یک کاربرF1 می تواند تمامUserID وPassword های ورود به سایتهای مختلف اینترنتی خود را در این محصول ثبت کند. حال هر بار که مجدداً وارد این سایتها شود ، عمایات شناسایی وی راF1 بطور کاملاً امن و خودکار انجام می دهد. با بهره گیری از این تکنیک دیگر هیچ کاربری نیاز ندارد کهUserID وPassword های خود را به خاطر بسپارد ،F1فرمانبردار شماست و تمام این اطلاعات مهم را برای شما کاملاً محفوظ نگه میدارد و بهمحض قطع کردن ارتباط F1با کامپیوتر ، کلیه اطلاعات سایتموردنظرتان به همراهUserIDوPasswordهای آن، کامپیوتر را به مقصدی امن تر(Mobile Disk F1) باقابلیت حمل آسان به هر دستگاه دیگری ، ترک می کنند.
رمزگذاري ورمزبرداري (Encryption & Decryption) یکی دیگر از خصایصF1 است. این خصیصه به کاربران این اجازه را می دهد که فایل ها و فولدرهاي مهم خود را با استفاده از رمزي كه با جرات مي توان گفت تا كنون هيچ كس دردنيا قادر به شكستن آن نبوده است (اثر انگشت) ، رمزگذاري كرده و اجازه استفاده ازآنها را تنها با ارائه اثر انگشت معتبر صادر نمايد .علاوه بر اين F1 با در نظرگرفتن یک بخش فوق امنیتی (security partition) که تنها با شناساییاثر انگشت معتبر دسترسی به آن میسر است ،اطلاعات سري شما را در محلي جدا ازاطلاعات معمولي نگهداری مي كند.
به هر حالF1 آنقدرتوانمند و قدرتمند است که به راحتی و سریع بین بخش فوق امنیتی و بخش عادی نگهداریاطلاعات حرکت کرده و پاسخگوی سریع به نیازهای یک کاربر باشد. البته لازم است بدانیمکه ذخیره سازی اطلاعات در بخش فوق امنیتیF1تنها با شناسایی اثر انگشت کاربر مجاز امکان پذیر است. پس کاربر هیچ نیازی نیست که نگران رخنه کردنافراد نا شناس به اطلاعات خود باشد. وقتي شما يك F1 مي خريد ، در ابتدا ظرفيت F1 شما به دو قسمت مساوي تقسيم شده است و اگر درMy Computer روي Removable كليك راستكرده و Properties را جهت مشاهده ظرفيت F1 خود بزنيد ، تنها نيمي از ظرفيت به شمانشان داده مي شود،چرا كه نيم ديگر آن جهت استفاده بخش فوق امن در نظر گرفته شده است
لابد حالا مي پرسيد چطور مي توان ظرفيت اين دو بخش ( Secure & Public Partition) را تغيير داد ؟ جواب شما استفاده از برنامه Partition Resizer است.
تامین امنیت اطلاعات شخصی و سازمانی با بالاترین سطح امنیت جهان (اثر انگشت)
قابلیت ثبت 10 اثر انگشت
امکان جداسازی اطلاعات عادی و محرمانه تنها با شناسایی اثر انگشت
قابلیت تغییر حجم بخش فوق امن و معمولی با شناسایی اثر انگشت
قابلیت قفل کردن هر نوع فایل و فولدر و بازخوانی آنها فقط با اثر انگشتهای تعریف شده
پشتیبانی از تکنیک EZ-Login جهت ذخیره آدرسهای دلخواه web برای همراه داشتن همیشگی آنها
ذخیره و بازیابی خودکار تمام username و password های مصرفی در صفحات وب با شناسایی اثر انگشت
نصب و استفاده کلیه امکانات بدون نیاز به CD
Last edited by amd>intel; 12-10-2009 at 13:12.
دوستان ميخوام يه فلش پرسرعت بخرم چي پيشنهاد ميكنين؟؟؟
patriot خوبه يا sandisk؟؟؟
سلام دوست عزیز
من حدود یه سالی هست که سونی 4gig دارم که ازش خیلی راضی هستم
سرعتش هم خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دو پست رو بخون با دقت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من فلش رو وقتی از پورت جلوی کیس به سیستم وصل میکنم بعد از 1 دقیقه پیغام زیر رو میده و فلش نمیاد
چیکار کنم که بتونم از USB جلوی کیس برای فلش استفاده کنم؟
سلام من یک فلش کینگستون 8 گیگ دارم ولی نمیوانم نرم افزار روش کپی کنم بعد از کپی میلینم پوشه ها خالیند آیا عیب فلش کینگستونه یا اینکه نرم افزار نباید کپی کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)