نمیدونم چکار کنم فرض کنیم کارمندامون 52:15 اضافه کاری دارن نوشتن 52:15 کاری نداره ولی میخوام همه رو به ساعت تبدیل کنه یعنی دقیقه هارو تقسیم بر 60 کنه و با 52 جمع کنه از hour+(minute/60 رفتم جواب نداد چکار کنم مرسی
نمیدونم چکار کنم فرض کنیم کارمندامون 52:15 اضافه کاری دارن نوشتن 52:15 کاری نداره ولی میخوام همه رو به ساعت تبدیل کنه یعنی دقیقه هارو تقسیم بر 60 کنه و با 52 جمع کنه از hour+(minute/60 رفتم جواب نداد چکار کنم مرسی
اگه تاريخ رو در قسمت سال بصورت دو رقمي وارد كنيد اون اتفاق ميفته و با 19 كامل ميشه
در قسمتي هم كه اشاره كرديد كه حالت پيشنهادي تاريخ رو روي yyyy/m/d بذاريد و از اين پس هم نيازي نيست روي Text بذاريد
با اين حالت ميشه تاريخ شمسي رو هم وارد كرد و به همون حالت هم ثبت بشه
فرمت خانه ها اگر روي Date تنظيم شده باشه براحتي امكان جمع و تفريق اونا هست
فقط يه موردي مهم هست كه تاريخ منفي در اكسل معنا و مفهومي نداره و بصورت ############## نمايش داده ميشه
سلام
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
از اين كار چه نتيجه اي ميخواي بگيري؟
چون ممكنه بشه يه راه حل ديگه پيشنهاد كرد
مطلب را بيشتر باز كن
در هنگام تفريق پيغام خطا ميده value!#
علتش چي ميتونه باشه
فرمت خانه ها روي چيه ؟
دقيق !!؟؟
طبق فرمايشتون تو پست قبلي از طريق فرمت سل به date تغيير دادم قبلا تكست بود
![]()
Last edited by fnouri; 26-11-2008 at 16:43.
با سلام
يه تابع ديگه در مورد تاريخه ميخواستم بدونم كه ميشه از اين تابع تاريخ كه از وبلاگ
دانلود شه تو اكسل 2007 استفاده كرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد پيغام خطا چيكاركنم بازم موندم منتظرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشكر
سلام
فرض کنیم در سلول a1 از sheet4 می خواهیم لینک بدهیم برای نمایش یک نام که ممکن است این نام در سلول a1 از sheet1 یا sheet2 یا sheet3 قرار گرفته باشد.(فقط یکی از آنها دارای اطلاعات و دو تای دیگر خالی می باشد). فرمول موردنظر چگونه باید نوشته شود.
مرسی
میخوام این ساعت های بدت اومد رو ضربدر حقوق اضافه کاری هر ساعت کارمندا کنه و جمع حقوق اضافه کاری رو بده و نمیخوام خودم ساعت هارو ضرب و تقسیم کنم
بازم ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)