تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 225 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام و متشکر از جواباتون.
    - گفتین که باس کمتر برای اورکلاکر ها مناسب تره ، چرا ؟آیا محدودیت ایجاد نمی کنه (یعنی با توجه به ساپرت کردن این مادربرد از 1333 هرتز میشه با چنین پردازنده ای به این فرکانس مسیر یا نزدیکش رسید؟)
    - اگر بخوام اورکلاک کنم ، برای رسیدن به فرکانس های بالا مثل 3.5 احتیاجی به تهیه ی خنک کننده قوی تر هستش؟
    - با توجه به این که برای کارهای معمولی مثل وب گردی و غیره به فرکانس بالایی نیاز ندارم آیا نرم افزاری وجود داره که بتونی مثلا اورکلاک کارت گرافیک پروفایل عوض کنی و سرعت پردازنده رو از درون محیط سیستم عامل تغییر بدی؟
    - خیلی شنیدم که اورکلاک عمر قطعات رو کم میکنه ، نظر شما در این باره چیه ؟
    - در آخر میشه مراجع فارسی/ انگلیسی برای اورکلاک قطعات سیستم معرفی کنید؟

از شما و دیگر دوستان واقعا متشکرم

- گفتین که باس کمتر برای اورکلاکر ها مناسب تره ، چرا ؟آیا محدودیت ایجاد نمی کنه (یعنی با توجه به ساپرت کردن این مادربرد از 1333 هرتز میشه با چنین پردازنده ای به این فرکانس مسیر یا نزدیکش رسید؟)
    چون وقتی fsb نامی یه پردازنده بالا باشه ، mp پردازنده کم میشه ، در این حالت چون ضریب mp تو این مدل cpu ها بیشتر از مقدار نامی نمیشه ، برای بالا بردن فرکانس پردازنده که هدف اصلی اورکلاک هست ، باید به fsb بالاتر متوسل شد ! زمانی هم که fsb از مقدار نامی تحمل چیپست مادربورد ( nb ) خارج بشه ، دیگه به هیچ وجه پایداری 100% برای سیستم امان پذیر نیست ! برای ثبت رکورد لحظه ای مشکلی نیست ، ولی برای اورکلاک طولانی مدت اصلآ مناسب نیست .

- اگر بخوام اورکلاک کنم ، برای رسیدن به فرکانس های بالا مثل 3.5 احتیاجی به تهیه ی خنک کننده قوی تر هستش؟
    با e2180 بله ! برای پایداری این فرکانس ( 3.5) حتمآ باید از خنک کننده آبی استفاده بشه . با بهترین خنک کننده های AIR میتونید ، حداثر تا 3.2GHZ حساب کنید ( 100% پایداری تضمین شده ) .

- با توجه به این که برای کارهای معمولی مثل وب گردی و غیره به فرکانس بالایی نیاز ندارم آیا نرم افزاری وجود داره که بتونی مثلا اورکلاک کارت گرافیک پروفایل عوض کنی و سرعت پردازنده رو از درون محیط سیستم عامل تغییر بدی؟
    نیازی به نرم افزار نیست ، تکنولوژی CIE در حالت بی باری با کاهش MP فرکانس پردازنده رو پایین میاره و توان مصرفی دما رو در حالت IDLE کاهش میده .

- خیلی شنیدم که اورکلاک عمر قطعات رو کم میکنه ، نظر شما در این باره چیه ؟
    در صورتی که کنترل شده ( از همه نظر ( فرکانس ، ولتاژ ) ) باشه ، خیر ! میتونه یک اه مقرون به صرفه برای افزایش کارایی باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

با سلام دوستان من بین

cpu intel cor2do 2.2 gig 4 mg

cpu intel cor2do 2.4 gig 4 mg

cpu intel cor2do 2.5 gig 6 mg

موندم که کدوم رو انتخاب کنم یعنی بحث پول زیادی خرج نکردنه . که بخاطر ارزون بودن به سمت اولی رفتم اما نمیدونم که آیا تفاوت چشم گیری در کارایشون هست یا نه اگه ممکنه یکم توضیح بدید (من فقط میخوام از بین این سه یکی رو بخرم نه مدلای دیگه آخه سیسیتمی که میخوام بخرم notebook ه نه pc توی بخش نوت بوک هم که چیزی از سی پی یو نمیدونن)

منتظر راهنماییاتونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام دوستان من بین

cpu intel cor2do 2.2 gig 4 mg

cpu intel cor2do 2.4 gig 4 mg

cpu intel cor2do 2.5 gig 6 mg

موندم که کدوم رو انتخاب کنم یعنی بحث پول زیادی خرج نکردنه . که بخاطر ارزون بودن به سمت اولی رفتم اما نمیدونم که آیا تفاوت چشم گیری در کارایشون هست یا نه اگه ممکنه یکم توضیح بدید (من فقط میخوام از بین این سه یکی رو بخرم نه مدلای دیگه آخه سیسیتمی که میخوام بخرم notebook ه نه pc توی بخش نوت بوک هم که چیزی از سی پی یو نمیدونن)

منتظر راهنماییاتونم.
    سلام دوست من
    پردازنده هایی که شما انتخاب کردید از دو معماری متفاوت هستند.

- ویژگی های دو پردازنده ی نخست که نوشته اید اینست:
    T7700 2.40 GHz 800 MHz 4 MB 65nm
    T7500 2.20 GHz 800 MHz 4 MB 65nm
    همانطور که ملاحظه می کنید هر دو از معماری 65نانومتری بوده و اسم رمز این نوع پردازنده ی همراه نیز Merom است.

- اما پردازنده ی سوم:
    T9300 2.50 GHz 800 MHz 6 MB 45nm
    از معماری پیشرفته تر و L2 Cache بالاتری برخوردار است که در انجام سریعتر پردازش ها تاثیر دارد ؛ ضمن آنکه بیشینه ی فرکانس کاری آن نیز بالاتر است ؛ این پردازنده متعلق به آخرین معماری اینتل موسوم به Penryn که 45نانومتریست بهره می برد.

T7700 با T7500 تفاوت چشمگیری در کارایی ندارند اما با T9300 تفاوت بیشتر می شود و از آنجا که در پردازنده های موبایل که در لپ تاپ ها استفاده می شود ، مصرف پایین انرژی( که موجب افزایش عمر باتری می شود) و تولید کمتر گرما در کنار کارایی بالا ، فاکتورهای کلیدی در انتخاب پردازنده هستند ، اگر بودجه ی شما اجازه می دهد ، در خرید T9300 درنگ نکنید.
    در غیر اینصورت انتخاب شما بین T7700 و T7500 چندان مشکل نخواهد بود.

اطلاعات بیشتر را از مراجع زیر بگیرید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

چون وقتی fsb نامی یه پردازنده بالا باشه ، mp پردازنده کم میشه ، در این حالت چون ضریب mp تو این مدل cpu ها بیشتر از مقدار نامی نمیشه ، برای بالا بردن فرکانس پردازنده که هدف اصلی اورکلاک هست ، باید به fsb بالاتر متوسل شد ! زمانی هم که fsb از مقدار نامی تحمل چیپست مادربورد ( nb ) خارج بشه ، دیگه به هیچ وجه پایداری 100% برای سیستم امان پذیر نیست ! برای ثبت رکورد لحظه ای مشکلی نیست ، ولی برای اورکلاک طولانی مدت اصلآ مناسب نیست .

با e2180 بله ! برای پایداری این فرکانس ( 3.5) حتمآ باید از خنک کننده آبی استفاده بشه . با بهترین خنک کننده های AIR میتونید ، حداثر تا 3.2GHZ حساب کنید ( 100% پایداری تضمین شده ) .

نیازی به نرم افزار نیست ، تکنولوژی CIE در حالت بی باری با کاهش MP فرکانس پردازنده رو پایین میاره و توان مصرفی دما رو در حالت IDLE کاهش میده .

در صورتی که کنترل شده ( از همه نظر ( فرکانس ، ولتاژ ) ) باشه ، خیر ! میتونه یک اه مقرون به صرفه برای افزایش کارایی باشه .
    --------------------------------
    من هیچ سر رشته ای توی اورکلاک ندارم ، می خوام ببینم با فن ستوک روی خود کارت تا چه حد می تونم پیش برم.
    در ضمن من نتونستم معنی mp و CIE رو به دست بیاورم . اگر میشود چند منبع خوب حالا چه فارسی چه انگلیسی (مشکلی ندارم) معرفی کنید.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

فکر کنم منظورتون از mp - Multiplier باشه (اگه اینجور باشه میشه ضریب پردازنده) درسته.شنیدم ضریب پردازنده فقط توی سری extreme ااینتل و پردازنده های black edition ای ام دی بازه. جالب شد خب حالا یعنی fsb مادربرد من 1333 هستش یعنی به طور تئوریک من توانایی رسیدن به چه فرکانسی رو دارم؟ mp پردازنده ای مثل 2180 چه قدره . پیچیدس تازه وقتی پردازنده اور میشه رمم اور میشه و هنوز ما تغییری در ولتاژ ها نداشتیم!
    من همینجوری سردرگمم ، منبعی راهنمایی چیزی لطف کنید.متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

سلام دوست من
    پردازنده هایی که شما انتخاب کردید از دو معماری متفاوت هستند.

- ویژگی های دو پردازنده ی نخست که نوشته اید اینست:
    T7700 2.40 GHz 800 MHz 4 MB 65nm
    T7500 2.20 GHz 800 MHz 4 MB 65nm
    همانطور که ملاحظه می کنید هر دو از معماری 65نانومتری بوده و اسم رمز این نوع پردازنده ی همراه نیز Merom است.

- اما پردازنده ی سوم:
    T9300 2.50 GHz 800 MHz 6 MB 45nm
    از معماری پیشرفته تر و L2 Cache بالاتری برخوردار است که در انجام سریعتر پردازش ها تاثیر دارد ؛ ضمن آنکه بیشینه ی فرکانس کاری آن نیز بالاتر است ؛ این پردازنده متعلق به آخرین معماری اینتل موسوم به Penryn که 45نانومتریست بهره می برد.

T7700 با T7500 تفاوت چشمگیری در کارایی ندارند اما با T9300 تفاوت بیشتر می شود و از آنجا که در پردازنده های موبایل که در لپ تاپ ها استفاده می شود ، مصرف پایین انرژی( که موجب افزایش عمر باتری می شود) و تولید کمتر گرما در کنار کارایی بالا ، فاکتورهای کلیدی در انتخاب پردازنده هستند ، اگر بودجه ی شما اجازه می دهد ، در خرید T9300 درنگ نکنید.
    در غیر اینصورت انتخاب شما بین T7700 و T7500 چندان مشکل نخواهد بود.

اطلاعات بیشتر را از مراجع زیر بگیرید:

کد:
    کد:
    yek dnya momnon.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

--------------------------------
    من هیچ سر رشته ای توی اورکلاک ندارم ، می خوام ببینم با فن ستوک روی خود کارت تا چه حد می تونم پیش برم.
    در ضمن من نتونستم معنی mp و CIE رو به دست بیاورم . اگر میشود چند منبع خوب حالا چه فارسی چه انگلیسی (مشکلی ندارم) معرفی کنید.
    mp يعني ضرب كننده كه در باس ضرب ميشه تا فركانس بدست بياد مثلا E2180 به اين صورت هست 200*10=2000 اما E6550 به اين صورت 333*7=2333 اگه مادربرد باس 1333 رو ساپورت كنه (333*4) با خيال راحتتري ميتوني 200 رو حتي تا 333 ببري بالا ولي تضميني نيست كه 333 رو چقدر بشه برد بالا.
    ‍CIE موقعي كه Cpu usage كم هست ميياد مولتي رو به حداقل و ولتاژ رو به حداقل كاهش ميده و موقعي كه Cpu usage زياد ميشه اينها رو زياد ميكنه. هدف اصلي اين كار صرفه جوئي در مصرف انرژي هست و هدف ثانويه افزايش عمر پردازنده.
    اما يه سئوال از جناب موسوي داشتم كه اينحالت واسه من هرچند كه تو ويستا فعاله تو XP فعال نيست و من از نرم افزارهاي جانبي مثل Crystalcpuid و يا RMclock استفاده ميكنم دليلش چيه؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

اما يه سئوال از جناب موسوي داشتم كه اينحالت واسه من هرچند كه تو ويستا فعاله تو XP فعال نيست و من از نرم افزارهاي جانبي مثل Crystalcpuid و يا RMclock استفاده ميكنم دليلش چيه؟
    اینا رو مشخص کن تا به نتیجه برسیم :

مادربورد شما گزینه CIE رو داره ؟

ویندوز xp شما sp چند هست ؟

تو ویندوز ویستا برو به این مسیر :

کد:
    تو این مرحله گزینه high performance رو انتخاب کن .

ببین باز هم تو بی باری mp در کمترین حالت خودش هست ؟

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینا رو مشخص کن تا به نتیجه برسیم :

مادربورد شما گزینه CIE رو داره ؟

ویندوز xp شما sp چند هست ؟

تو ویندوز ویستا برو به این مسیر :

کد:
    تو این مرحله گزینه high performance رو انتخاب کن .

ببین باز هم تو بی باری mp در کمترین حالت خودش هست ؟
    يه گزينه داره كه البته به اين اسم نيست وقتي غير فعاله كه امكان تغيير ولت و مولتي به هيچ وجه ممكن نيست و وقتي فعاله اين امكان به كمك نرم افزارهائي كه گفتم تو XP و بصورت خودكار تو ويستا ميسر هست. الان نميتونم ريست كنم اولين فرصت اسمش رو در مييارم.
    سرويس پك 3
    high performance تو ويستا ولت و مولتي رو تو ماكزيمم ميزاره.

نكته: بايوس دفالت اين امكان رو نداره و من از بايوس مد شده استفاده ميكنم

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

یکی از دوستان میخواد سیستمشو ارتقاء بده و تا 350 هزار تومن هم میتونه هزینه کنه .

میخواستم نظر شمارو هم بدونم .

البته فقط Cpu و مادربورد و رم و گرافیک . اگه خلاف قوانین بود پس لطقا فقط قیمت CPU رو لطف کنید .

ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •