مرسي از اقا ارنولد و محسن جان بابت اين اطلاعات.
باخبر شدم كه پدر دوست عزيزمان بابك به رحتم خدارفت براي فرستادن پيغام تسليت روي كد امضا كليك كنيد.
مرسي از اقا ارنولد و محسن جان بابت اين اطلاعات.
باخبر شدم كه پدر دوست عزيزمان بابك به رحتم خدارفت براي فرستادن پيغام تسليت روي كد امضا كليك كنيد.
آقا رسول یعنی از هر 500 تا 4 تا همینطوری الکی نرمال بریک میشن اگه اینطوری باشه که خیلی بده
راستی چرا خری Psp که از جعبه کپی خور شده اشتباهه؟؟؟
فكر كنم منظور شما رو متوجه شده باشم شما منظورتون خريد هست نه خري به چند دليل اولين دليل اينكه ممكنه كنسول دسته دوم باشه واونا فقط قاب اون رو عوض ميكنن وبه جاي نو ميفروشن يكي ديگه اينكه psp هايي كه بريك ميشن توي خارج با يه مد چيپ درست ميشن وممكنه psp بريك شده باشه واونا يه مد چيپ بهش وصل كرده باشن (مد چيپ داخل psp نصب ميشه ومتسفانه توي ايران نميتونن نصب كنن وهيچي از اون سرشون نميشه) به همين دليل psp هميشه كپي خور هستش .
باسلام به همگی ...
فرم ویر psp من 3.1 است می خواستم ببینم این خوبه یا یکی دیگه روش بذارم؟
در ضمن Psp من که دیگه کپی خور شده برای استفاده مشکلی نداره ؟ یعنی احتمال یریک شدنش وجود داره؟
آهان سوالی دیگری هم داشتم ، جماعت psp باز بی زحمت چند تا بازی خوب از لحاظ گرافیکی واسه psp معرفی کنید.
راستی از اینفرکت دستگاه چه طور میشه استفاده کرد؟
Last edited by bache pooldar; 07-09-2007 at 13:20.
عليكم السلام بچه پول دار جان![]()
فرم وير دستگاه شما كه مطمئنا خوبهولي بازي هاي جديدي كه فقط با 3.52اجرا ميشن رو اجرا نميكنه پس اگه ميخايد بازيهاي جديد رو اجراكنيد بايد فرم وير 3.52 رو نصب كنيد.منظور شما درمورد مشكل نداشتن psp رو متوجه نميشم خوب اگه كپي خورشده ديگه ميتوني ازش استفاده كني ديگه مشكلي نيست و نبوده.احتمال بريك شدن دستگاه فقط درموقعي است كه شما به flash0 دستگاه وربري كه اين خود شامل چند بخش ميشه اول اينكه در موقع دانگريد و عوض كردن ورژن هست كه شما اگه همه كار هارو موبه مو انجام بدي احتمال برك شدن دستگاه خيلي خيلي خيلي كمه اما توجه داشته باشيد كه صفر نيست ومورد ديگر هم مربوط به برنامه هايي ميشه كه بايد توي فلش صفر دستكاه دستكاري كني كه من پيشنهاد ميكنم از اين نوع برنامه ها استفاده نكنيد اما برنامه هايي كه به فلش دستگاه كاري ندارند اصلا امكان بريك شدن psp وجود نداره.درمورد بازي هم كه من نظري نميدم چون نميدونم شما از چه بازي خوشتون مياد.از اينفرارر دستگاه هم فعلا فقط ميشه براي كنترل تلوزيون واين چيزا استفاده كرد (البته با برنامه هاي مخصوص)وهم ميشه براي انتقال فايل از يه psp به pspديگه يه برنامه هم هست كه براي انتقال فايل از موبايل به psp هست (وبرعكس) كه فعلا كامل نيست ودرست كار نميكنه پس فعلا خوب نيست كه ازاين برنامه استفاده كني فعلا برو با همون كنترل تلوزيون حال كن.
psp از 220 هست تا 300
ممنونم دوستان عزيز که راهنماييم کردين.برای استفاده از امکانات GPS فقط نیاز به دستگاهش هست...
من PSP رو نمی دونم اما خودم به وسیله گوشیم الآن گاه گداری (در ایران) ازش استفاده می کنم...
همونطور که دوستان گفتن اطلاعات ارسالی و دریافتی در سراسر دنیا بوسیله 24 تا ماهواره انجام میگیره...
اتفاقا به هوا هم نیاز داره (یعنی در واقع فضای باز)...
ممنونم دوست عزیز...!!!
ولی مطمئن هستين که با پی اس پی هم بدون نياز به سرويس ميشه استفاده کرد؟ قضيه پی اس پی کمی فرق ميکنه
قضيه پی اس پی کمی با مبايل فرق ميکنه.راستی اقا مازیار نماینگی سونی به طور مرتب psp ها رو از طرف خود سونی وارد میکنه و اینجا کپی خورش میکنن تقریبا میتونم بگم هفته ای یه با براشون میاد چون زود میفروشن
درباره GPS هم مثل این که شما اطلاعات کافی نداری برای استفاده از اون فقط باید گیرندشو داشته باشی
مبايل با انتن هايی که ازش پشتيبانی ميکنن ميتونه بگيره. اما پی اس پی فکر نکنم.
رسول جان کاملا با حرفات موافقم.
چند بار بگم دوستانی که اطلاع ندارن چيزی نگن.
گارانتی پی اس پی بعد از کپی خور شدن باطل ميشه. این صد بار.
از نمايندگی سونی خريدن اشتباه. هرکی ميخواد بره بخره.
پی اس پی با هرچيزی که شماها باهاش کار کردين فرق ميکنه. نميشه از رو اطلاعات بقيه دستگاه ها برای این هم نظر داد.
متوجه ميشين؟ فکر نکنم. رسول کاملا درست ميگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)