'گفتم شايدنديده باشيد !!!نوشته شده توسط the crazy nfs
![]()
پيشاپيش مخلصيم و.........................منتظر![]()
'گفتم شايدنديده باشيد !!!نوشته شده توسط the crazy nfs
![]()
پيشاپيش مخلصيم و.........................منتظر![]()
من بازي دسپرادوي 2 و پدر خوانده رو كه نصب كردم با همچين اروري مواجه شدم
cd/dvd emulation software has been detected.please all cd/dvd emulation software and re-start the game
لطفا بگين چه كار كنم با نرم افزار anti-blah و SafeDisk4Hide امتحان كردم جواب نداد
بچه ها منم توی دویل می کرای 3 مشکل دارم میشه کمک کنین .بازی اجرا میشه ولی محیط تاریکه و به جز چشمهای شیاطین هیچی دیده نمیشهنوشته شده توسط bbbbb
امید خان درود
شوخی میکنید؟ من برم اونجوری بازی رو اجرا کنم و دیوار نا مرئی ببینم؟ راه دیگه ای نداره؟![]()
می خواستم بدونم چطور می شه Multi Theft Auto: San Andreas رو بر روی شبکه ی محلی(Lan( بازی کرد. لطفا کمکم کنید.
سلام چند وقته امــــــــــــــــــيد جــــــــــــــــــــــــ ــــون نيومده جواب بده كسي ازش خبر داره؟نوشته شده توسط chovalier
چون اگه اون نباشه اين انجمن رو بايد كلا تعطيل كنند بره پي كارش![]()
![]()
![]()
اميد جانم كجايي.........::::::::::::.......... عزيزم كي مي آيي؟![]()
![]()
ايول عجب شعري شد ها !!!![]()
Last edited by chovalier; 18-07-2006 at 20:13.
شرمنده دوستان اگه احیانا دیر جواب میدم یه خورده مشکلات دارم و کمتر وقت میکنم آنلاین بشمنوشته شده توسط chovalier
شما این کار رو که میگم بکن
یه فولدر موقتی درست کن با هر نامی در هر کجایی
این فایل کرکی که دانلود کردی رو کپی کن اونجا و بعد داخل اون فولدر اکستراکش کن
احتمالا چند تا فایل به شما میده که یکیش اسمش FifaWC06.exe هست اون رو کپی کن توی محل نصب بازی
به همین راحتی بعد که بهت پیغام overwrite رو داد بزن که overwrite کنه یعنی yes رو بزن بعد بازی رو اجرا کن![]()
=====================
دوست عزیز موقعی که antiblah فعال باشه بازی دسپرادو اجرا نمیشه توی antiblah یه فایل هست با نام antiblah_en_off اون رو بزن و دوباره تست کننوشته شده توسط javadhosenzade
به این نکته هم توجه کن که نباید درایو مجازی دیگه ای روی سیستمت نصب باشه وگرنه همین پیغام رو میده
برای GF هم شما باید از DT4 به بالا و Safedisk4hide 1.1 استفاده کنی
اگر که باز هم مشکل داشتی توی اجرای هر دو بازی هر دو بازی کرک شده بگو تا کرک بازی رو برات بزارم![]()
=====================
مشخصات سیستمتون چیه ؟نوشته شده توسط avrinstar
=====================
یه راه دیگه هم دارهنوشته شده توسط nima_kiyaniyan
دست تو جیب کنی یه کارت گرافیک خفن بگیری![]()
موفق باشی من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه فک نکنم راه دیگه ای هم باشه![]()
با سلام
در بازي Command and ConquerTM Generals Zero Hour وقتي ميخواهم وارد بازي شوم پيغام ميدهد و مي نويسد سيستم شما ويروس دارد در حالي كه من سيستم را چندين بار با مك آفي چك كردم و ويروسي نبوده
امید خان
من همین 2 هفته پیش دست در جیب کردم 380 تومن در اوردم. دیگه نمیشه از این کارا کرد.اگر 2 هفته زودتر میگفتید این شرکت ایدیوس بی پدر مادر هست من 20 تومن دیگه هم از جیب بیرون میاوردم و یه 66 میخریدم.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا باید بشینم پین بال بازی کنم.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لطفا سريال بازيubersoldier شركت hrb موقعي كه مي خواي بري توي بازي يك جاي خاص ازت سريال ميخواد ولي سريالي يخده...ممنونم فقط سريعترو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)