نصب کردم قبلی ها اجرا شدن ولی این کنترا007 که جدیدا گرفته بودم بازم اجرا نشد ...... چرا ؟؟؟
نصب کردم قبلی ها اجرا شدن ولی این کنترا007 که جدیدا گرفته بودم بازم اجرا نشد ...... چرا ؟؟؟
اینو نصب کن شاید درست بشه ولی من 7 دارم کنترا 007 رو هم دارم ها و بازی هم می کنم...
Windows6.1-KB974332-x86
کسی بلد نیست توی WorldBuilder.exe یه تانک یا سرباز رو مال خودش نه یا این که بدون راننده اش بکنه ؟؟؟؟؟؟
بچه ها او هواپیما های اهورا با چی میشه زد منظورم اون هواپیما های 2500 تومنی usa است.
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
WorldBuilder.exe
این دیگه چیه؟![]()
یه نرم افزاره که توی خود بازی جنرال هست توی پوشه ی بازی وبرای تعقیر مپ و.... به کار میرود
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
اهورا رو تا بمبش رونندازه نمیشه زدش
ولی چندتا راه هست
توی usa هلیکوپتر لیزری بساز و در حالت گارد نگه دار به احتمال 99 درصد اهورا رو میزنه .
با دفاعی های سوپر ویپن دفاع های لیزری هم 70 درصد اوقات میترکه .
دفاع سوپر میزنه ولی اهورای ایرفرس چیزیش نمیشه چون موشکو دفع میکنه بهترین راه ساختن جیپ های لیزر دار برای ژنرال های آمریکا و ساخت گتلینگ برای ژنرال های چین و ساخت ماشین کواد کانون برای جی ال آ ها هستش.البته اگه چین اینفینتری هستی بهترین کار اینه که سرباز معمولی بسازی چون هوا رو هم میزنند...
کسی نبود جواب بدهد
بچه ها یه ترفند تازه وقتی بازی شروع نشده وعکس جنرال میاد ومیخوای بری توی بازی 5بار کلید d رو بزنید حالا 5 لودر قبل از این که بازی شروع بشه دارید
جواب چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هیچ دفاعی نمیتونه اهورا بزنه امتحان کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)