سلام
قصد خرید baglama دارم .لطفا راهنمایی کنید.چه نوع هایی موجوده و ...
سلام
قصد خرید baglama دارم .لطفا راهنمایی کنید.چه نوع هایی موجوده و ...
Please help!![]()
سلام دوستان
من 2 سالی هست که گیتار الکتریک میزنم ... بیشتر هم علاقه به کاور کردن دارم ....با گیتار پرو زیاد کار میکنم بیشتر کارهای متالیکا رو و پینک فلوید و چند تای دیگه هم میزنم اما کلاس نرفتم یعنی دنبالش رفتم ولی استاد خوب پیدا نمیکنم کسی که بتونه همه فو تو فنشو یادم بده ......
کسی که اسپید بلد باشه حرفه ای باشه....جایی رو یا کسی رو میشناسید شما؟
ممنون میشم بهم معرفی کنید ! واقعا احتیاج به راهنمایی یک حرفه ای دارم
نه دوست عزیز.
کاملا بستگی به نوع نگهداری شما داره . همچین مسائلی در حالت عادی هیچ وقت رخ نمیده .
چی باعث میشه دسته ی گیتار تاب برداره ؟ میشه در مورد نگهداری صحیحش یه کم توضیح بدید ... ؟
در حالت عادی این موضوع پیش نمیاد .
اول از همه دقت کنید موقع خرید که ساز کاملا سالم باشه . گیتارو از کاسه ی تهش بگیرید جلو صورتتون طوری که تمام سیمای دسته رو توی یه سطح ببینید . در این حالت میتونید ببینید تاب داره یا نه . اگه سیما تو یه سطح نبودن هم دسته تاب داره .
یه نکته دیگه اینکه تمام باره ها رو امتحان کنید و مثلا 4تا4تا برید جلو . اگه گز داد تاب داره . البته یه سری گرا با رگلاژ درست میشه منظور من گز بی کیفیت و اذیت کنندس .
مهمترین عاملی که باعث تاب برداشتن میشه آب و هواس . رطوبت زیاد ضرر داره . جلو باد و هوای سرد و کولر گذاشتن ضرر داره . نور آفتاب ضرر داره . تغییر آب و هوا روش ضرر داره (مثلا زمستون توی خونه ی گرم باشه بعد یهو ببریدش بیرون)
مسائل تکنیکی سبب تاب اوردن نمیشن مگر اینکه دست یه آدم شدیدا ناشی باشه![]()
سلام دوستان
من یه مدت کوتاهی قبلا گیتار کار کردم حالا میخوام دوباره شروع کنم ولی اینبار به دلایلی نمیخوام کلاس برم
خواستم ببینم شما کتابی , خودآموزی چیزی میشناسید که خیلی ساده و مختصر آموزش داده باشه , جای نت ها رو بگه و خلاصه از این جور چیز ها ؟
ممنون![]()
سلام دوستان...
اگه کسی اینجا در مورد سنتور اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه...
میخواستم بدونم یه سنتور خوب که ساز مشق نباشه و اصلی باشه تا چقد گیر میاد؟؟؟
ساده هم باشه از این بزک شده ها نباشه چه میدونم طرح مینیاتور و سفارشی و دو مهر و اینا نباشه..
در حد حرفه ای هم نمیخوام یه چیز معمولی و معقولی باشه..
رفقا کسی نیست به ما کمک کنه ؟
دوستان من يه مدته رفتم تو كف سينتي سايزر.مارك و مدل و قيمت كسي تو بساطش هست؟به اين خاطر سينتي سايزر رو به كيبورد و پيانو ترجيح ميدم چون تو سبك الكترونيك كار ميكنه.و اينكه ايا لازمه قبلش كيبورد ياد بگيريم يا ميتونيم مستقيم بريم سراغ اين ساز؟؟؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)