دوست عزيز احتمالاً شما در Word اين مشكل را داريد براي اين موضوع شما بايد به قسمت Tools-Option-Complex Scripts برويد و در آنجا قسمت numeral را روي Context بگذاريد.
با تشكر
دوست عزيز احتمالاً شما در Word اين مشكل را داريد براي اين موضوع شما بايد به قسمت Tools-Option-Complex Scripts برويد و در آنجا قسمت numeral را روي Context بگذاريد.
با تشكر
90 fonts - Fancy Western
*.ttf | 3,2 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام هرکی فونت های جدید میر عماد را داره لطف کنه اینجا بزاره شنیدم چنتا فونت جدید فوق العاده قشنگ امده لطف کنید و در اینجا قرار دهید
ممنون
فونت زیرنویس شبکه Mbc2 (البته فارسیش) رو کسی داره
سال نو و ميلاد مسعودحضرت محمد مصطفي (ص) بر همه دوستان مبارک
عيدي دوم : 470 طرح از خطوط زيباي بسم الله
به صورت فونت TTF
کيفيت طرح ها : 40 درصد عالي و بقيه متوسط
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MOJIX; 01-04-2008 at 06:17.
همه فونت هاي برنامه ميرعماد در آخرين نسخه ارئه شدهسلام 1 سال گذشت کسی فونت های میر عماد رو نمیزاره
داش موجیکس شما یه کاری بکنید
راستي اين فونت ها بدون برنامه که کار نميکنن ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمشون چيه توي تايپ هم همين مشکل رو داريد ؟من همه این فونتا رو دانلود کردم و تو فونت کنترل پنل نصبش کردم ولی نمیدونم چرا وقتی بازش میکنم همش مربع نشون میده .
عزيز مگه چند مدل خط نستعليق داريم ؟ البته غير از خطوط پاکستاني !!با فتوشاپ كارت ويزيت درست كردم دنبال فونت هاي نستعليق خيلي خوب هستم فارسي ممنون ميشم بزارين
برنامه هاي ميرعماد و کلک مناسبند
يه نمونه ازش بذاريد حتما براتون آپلود ميکنمفونت زیرنویس شبکه Mbc2 (البته فارسیش) رو کسی داره
Amin جان و Mojix جان عزیز من خیلی دنبال فونت زیر گشتم اما پیداش نکردم اگه این فونت رو دارین لطفا لینک دانلودشو میذارین؟
![]()
سلام دست شما درد نکنه اما کاش یه جای دیگه اپ لود میکردی
کسی نیست جواب مارو بده؟
بابا اگه این فونتو ندارین لااقل اسمشو بگین خودم پیداش میکنم
تمام فونت های فارسی که صفحه اول معرفی کردینو دانلود کردم اما بازم پیداش نکردم امروز که تا ساعت 7 صبح بیدار بودم داشتم این فونت هارو دانلود می کردم اما توشون نبوددددددددددددد!!!!!!!!
لطفان کمک کنین من دنبال فونت زیر می گردم:
اگه میشه کمک کنین![]()
فونت فارسی نستعلیق کسی نداره؟ منظورم نستعلیق معمولی نیست! یه چیز متفاوت!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)