خخخ... الخطُ جمع و جور؟ هکذا فاکد آپ
امروز میرم ببینیم وضعیت پارس و شاتل و پیشگامان و آسیا دزفول چجوریاس![]()
خخخ... الخطُ جمع و جور؟ هکذا فاکد آپ
امروز میرم ببینیم وضعیت پارس و شاتل و پیشگامان و آسیا دزفول چجوریاس![]()
محمد اگر نامحدود داری و میتونی --- تهیه کنی، بپخ بهم یه خبرایی دارم برات
البته از 1مگ به بالا داره کمش 35تومن![]()
خيلي سخته بتوني ببيني ولي نتوني جواب بدي!
سروش جان امضات توي حلقم،حال كردم خخخخخخخخخخخخخ!
من موزيك گذاشته بودم داشتم آروم مي رفتم اينكه داره 140 تا مي ره!
الان دو روزه مي خوام با ايرانسل يه پاسخ بدم به اين تاپيك متن رو مي نويسم كامل بعد ارسال رو مي زنم ارسال نميشه!
هرچي مي خوايد بگيريد فقط ايرانسل نگيريد! مخابرات نعمتي بود!
مي بينم كه تخليه كه نكرديد هيچ شروع كرديد فحش هاي خاك بر سري مي ديد به مخابرات :دي
سروش امار آسياتك رو بگير ببين مركز فردوسي پورت داره اگه رفتي ممنون
اينبار ديگه ارسال نشه سيمكارت رو مي برم ميندازمش توي سد دز!
چرا تاپتالک رو نمیگیری؟
حالا میرم ببینم کدومشون به صرفه تره، از همه عکس میذارم.![]()
محمد همراه اول چطور رايگان ميشه؟
درود بر شما. عجب افتضاحی شده این مخابرات تا هفته پیش ۵۱۲ نامحدودشو داشتم . الان فهمیدم که سرویس های حجمیشم ساعت رایگان نداره!!! دوستان برای دزفول کجارو پیشنهاد میکنید؟
پارس و شاتل گفتند حداقل تا ۳۰-۴۰ روز دیگه محدوده شماره ما پوشش نمیدن!!! آساتک هم که انگار افتضاحه. ممنون میشم بگید کدوم شرکت ها الان سرویس های نامحدود بهتری ارائه میدن و از کجا بگیریم. ممنون.
Last edited by ali-1991; 09-06-2014 at 19:36.
حتی اگه مخابرات خطمو pcm نکنه نمیتونم جایی ثبت نام کنم پارس انلاین که میگه پورت خالی نداریم و باید 1ساله بگیری که ثبت نامت کنیم(اینا دیگه دست هر چی کلاهبرداره از پشت بستن)-های وب هم که میگه پورت خالی نداریم-شاتل هم که معروفه به محدود کردن شبانه ولی تا الان فقط شاتل گفته ثبت نامت میکنیم![]()
فرشاد چرا مثل من 20 گیگ نمیگیری؟ 2مگش شبا رایگان خیلی خوب سرعت میده راحت 5 گیگ رو میگیری باهاش... ولی خوب یکم گرونه ولی 20 گیگ میرزه...
لامپ چی شد؟ پارس انلاین خطتو رانژه کرد؟
لامپ؟ نه بابا پورت نداشتن. این راصد چیه داستانش؟ تعریفی داره؟ کسی داشته؟ ۱مگ ترافیک ۱گیگ ماهانه ۳۹۸۰۰؟ چرا اینقد گرون؟ نامحدوداشو با سرعت بالاتر از سرعت اسمی میده؟
Last edited by ali-1991; 09-06-2014 at 20:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)