تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1109 از 1185 اولاول ... 10960910091059109911051106110711081109111011111112111311191159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,081 به 11,090 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    این عطر هارو تست کردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون طور که گفتین رایحه ای ترش داره. البته شیرینیِ گلی ای هم هست که در این ترشی غوطه وره. شیرینی ای بسیار نرم و ملایم و مهربان!
    در ابتدای اسپری بسیار رایحه ای نزدیک به لایت بلوی دی اند جی زنانه داره. از عطرهایی که تا به حال باعث سردردم شده. بله باهمون رایحه خنکش!
    فکر نمیکنم این عطر باداشتن رایحه لایت بلو بتونه برای من سردرد ایجاد کنه چون به مراتب ملایم تر وشیرین تر از اونه.
    هرچند استفاده کنندش که من نیستم
    اما مادرم هم که قرار بود مصرف کنندش باشه هیچ علاقه ای به لایت بلو نداره.
    این رایحه ی ترشِ لایت بلویی تا به آخرِ تغییر نت های عطر حضور کمرنگی داره اما در آخر تقریبا محو میشه وعطر حالتی شیرین تر به خودش میگیره. یک رایحه ی ترش وشیرین ، ملایم و کاملا زنانه. فکر میکنم بازهم حضور رایحه ی چای عامل اصلی رضایت من از این عطر بود. اگر رایحه لایت بلو رو همراه نداشت حتما میخریدمش.

توضیح خانم فرزین نیا:
    رايحه گل صد توماني.مختص طرفداران رايحه هاي ملايم،خنك،تند و شيرين. تركيب اين عطر به گونه اي حرفه اي است كه در نهايت رايحه اي متعادل ايجاد كرده و تندي و شيريني يكديگر را خنثي و ميانه مي كنند.عطري دخترانه و زيرك،اگرچه رمانتيك است اما هوشمند و دقيق است.

عطر برگ درخت چای ، لیمو و مشک و عنبر ،رایحه ای شیرین و تا حدی علف گون ایجاد می کنند. که در انتها با عطر چوب درخت سدر ، این رایحه قوی و ماندگار می شود.
    بویی کاملاً شیرین و خنک دارد. خوشمزه و خوش طعم است اما در کنار این ملایمت حالتی تیز و تا حد بسیار کمی صابونی از آن به مشام می رسد که پس از ماندگاری بیشتر بروز می کند.
    قیمت 100 میل حدود 155 هزار تومن

رایحه ای شیرین و کرم و پودر مانند.
    با اینکه در یکی از سایت ها این عطر خنک معرفی شده اما به نظرم کاملا چهار فصل ومعتدل، به همراه کمی تیزیه. اما در کل بوی سنگین و شیکی برای یک خانم میانسال داره. ترکیب بهار نارنج و رز در نت نخستین، غلظتِ شیرینی این عطر رو کمی بالا برده. البته وجود ترنج در کنار این دو ، شدت این شیرینی رو مقداری کاهش میده. تیزی عطر رفته رفته پس از اسپری و گذر از نت اولیه، کاهش پیدا میکنه و روایح گلی بیشتر خودنمایی میکنن. اما رایحه ی کرم و پودر همچنان پا برجاست. تا اینکه در آخر ما رایحه ای متضاد از تندی وملایمت خواهیم داشت. رایحه ای مرکب از مشک وچوب صندل به همراه ردپایی از نت های قبلی که سبب جذابیت عطره.

اگه اشتباه نکنم یکی از بهترین عطرهای دوست خوبمون اتقیا خانم هست
    عطری گرم و شیرین با رایحه ای خوراکی مانند که رایحه آناناس و ترکیب مشک و چوب صندل که در اکثر عطر های شیرین هست در اون قابل تشخیصه. البته رایحه ی یاس و نعنا هم در این عطر حضور دارن که در شیرینیِ عطرِ گل ها ومیوه های دیگه غرق شدن. نمیدونم از ترکیب چه موادی در این عطره که برای من بویی نزدیک به بوی نوشابه پرتغالی داره! و کمی هم نزدیک به رایحه ایفوریا از کالوین کلاین...

قیمت حدود 85 تا 90 هزار تومن

و در آخر عطری که خریدم:
    عطری بسیار بسیار خنک، میوه ای وگلی. در ابتدای اسپری رایحه ی میوه ها حضور دارن. مخصوصا سیب و بلوبری که باز مرکبات در این نت از غلظت شیرینی جلوگیری میکنن اما در مقابلِ خنکی این عطر هیچ چیز غالب نیست و تامدتی یخ بودن عطر به وضوح مشخصه.
    تااینکه نوبت به خود نمایی گل ها میرسه. اول یاس بنفش که در این نت با مگنولیا و برگ بنفشه ترکیب میشه و بعد رز
    که حضورش هر لحظه از آغاز عطر احساس میشد.
    انگار گل رز خواسته دینشو نسبت به حضور نامش در این عطر ادا کنه وبرای مدتی کاملا رایحه عطر رو به خودش اختصاص میده. تاجایی که حس میشه برای خودش یک نت جداگانس.
    و در نت آخرهم همان ترکیب مشک و چوب صندل به علاوه اقاقیای برزیلی که شیرینی ملایمی رو ایجاد میکنه.
    تقریبا مثل نت آخر لالیک له آمور اما بازهم ملایم تر...
    البته بوییدن این عطر صرفا از شیشه و بدون تست تنها شیرینی دارو مانندی رو به نمایش میگذاره که ذات واقعی عطر رو هرگز توصیف نمیکنه.

Last edited by shervin1996; 28-07-2015 at 10:57.

2. 6 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جای بسی خوشحالیست که دوستان معرفی عطر داشته باشند...
    مثلا به واسطه ی همین معرفیه شما من همین امروز این عطر رو تست کردم

بله بنظر من هم خیلی رایحه ی خوب و جالبی داره
    بیشترین نت هایی که حس کردم
    لیمو ترش به طور کامل از ابتدا تا انتهای کار حس میشه
    نعناع هندی و خس خس

به خوبی یاداور رایحه ی لانویت (ورژن تویلت) هست خصوصا در نت پایانی
    البته قطعا ملایم تر و بنظرم پخش بوی کمی داره

تشخیصتون کاملا درست بود اما نمیدونم دقت کردید یا نه لیمو ترش تو این عطر ترکیب خوبی داره و حس خوبی به آدم دست میده اونطور نیست که دل آدم رو بزنه
    Last edited by Gilopa; 09-04-2015 at 15:29.

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان عطر مردانه با ماندگاری و پخش بو بالا جهت فصل گرما چی پیشنهاد میکنید؟

لطفا عطر با رایحه لیمو - زر و یاس هم معرفی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام اسپری بدن چی بگیرم خوب باشه؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عطر مردانه با ماندگاری و پخش بو بالا جهت فصل گرما چی پیشنهاد میکنید؟

لطفا عطر با رایحه لیمو - زر و یاس هم معرفی کنید
    پیشنهاد من عطر مردانه و خنک با پخش بالا و بسیار ماندگار=اسنشالblu از سالواتوره فرگامو

عطر خنک خوب با بوی لیمو و مرکبات تغ هرمس ورژن جدید و خنکش منظورمه و همچنین آلور اسپرت از شنل

رایحه یاس مردانه حضور ذهن ندارم...
    +
    الان یادم اومد شما قبلا هم دنبال رایحه رز بودید درسته؟
    که من به شما چندتا عطر معرفی کردم که معروفترینش عطر تی رز بود!

8. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تشخیصتون کاملا درست بود اما نمیدونم دقت کردید یا نه لیمو ترش تو این عطر ترکیب خوبی داره و حس خوبی به آدم دست میده اونطور نیست که دل آدم رو بزنه
    بله گرامی کنترل شدست بوی لیمو و ترشی که داره مثلا اخیرا تغ رو تست کردم واقعا بوی ترش مرکباتش برای من ناخوشایند بود!
    ولی این عطری که اشاره کردید خیلی ملایمتر و بهتر بود

10. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پیشنهاد من عطر مردانه و خنک با پخش بالا و بسیار ماندگار=اسنشالblu از سالواتوره فرگامو

عطر خنک خوب با بوی لیمو و مرکبات تغ هرمس ورژن جدید و خنکش منظورمه و همچنین آلور اسپرت از شنل

رایحه یاس مردانه حضور ذهن ندارم...
    +
    الان یادم اومد شما قبلا هم دنبال رایحه رز بودید درسته؟
    که من به شما چندتا عطر معرفی کردم که معروفترینش عطر تی رز بود!

از اسپری اطلاع نداری؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    قبل ترها بهترین اسپری ها سری لاو بودند و بعد از اون اسمارت
    اگر هنوز اسمارت در بازار هست (چون اخیرا ندیدم و دنبالش هم نبودم) از سری اسمارت تهیه کنید
    توصیه اکید هم میکنم از سری اکو نخرید چون فوق العاده بی کیفیت هستند
    اسپری بدن(پودری) هم رکسانا خیلی خوب هست.

ولی از مارک های جدید زیاد در جریان نیستم فقط یک اسپری از body care خریدم که بـــــــد نیست ولی خیلی هم جای تعریف نداره!

13. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من از اسپری axe خیلی راضیم.مخصوصاً این مدل که بوی شکلاتی خیلی جالبی داره

توجه داشته باشید که این اسپریها (به نظر شخصی من) بیشتر نقش ضد عرق رو بازی میکنن و فقط در صورتی که مستقیم به پوست بخورن شاید چند ساعتی بوش بمونه
    ولی رو لباس اصلاً موندگاری ندارن و خیلی زود از بین میرن.

15. 5 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام این سه عطر رو تست کردم :

Pure Havane از برند Thierry Mugler :

این یک عطر معمولی نیست !
    عطری به شیرینی عسل و شکلات.
    رایحه ای گرم، سنگین و بسیار شیرین. ترکیبی از عسل ،تنباکو و وانیل که شیرینی این عطر رو توصیف ناپذیر میکنن.
    درابتدای اسپری ترکیب تنباکو با عسل پدیدآورنده رایحه ای خاص در این عطره. درمقابلِ شدت شیرینی عسل شیرینی تنباکو مقداری محو میشه و چاره ای جز نشون دادن ذات گیاهی خودش نداره که با این حضور گیاهوارش از شدت شیرینی عسل مقداری کاسته میشه اما نمیشه گفت تنباکو شیرینی خودش رو به نمایش نمیذاره و نمیشه نقش مهم تنباکو رو دراین عطر نادیده گرفت. شیرینی تنباکو با خود نمایی های لحظه ای حتی بر شیرینی عسل غالب میشه.
    سپس بااز راه رسیدن وانیل این شیرنی روبه غلظت میذاره که باز عطرساز ماهر نعنای هندی و کاکائو رو برای تقلیل این غلظت احضار میکنه.
    حالا این ترکیب وانیل با نت اوله که لحظه به لحظه شیرینی عطر رو بالا میبره. کاکائو هم با رایحه تلخ وشیرینش از طرفی به شیرینی رایحه دامن میزنه و ازطرفی رایحه رو روبه تلخی میبره و تلاش نعنا حتی بارایحه ی قوی گیاهیش برای خنثی کردن این شیرینی ها ناچیز به نظر میرسه اما اگر نعنا حضور نداشت احتمالا غلظت و سنگینی عطر به شدت بالا میرفت.
    هرچند بعد از مدتی حضور عسل کمرنگ میشه اما همچنان با اقتدار رایحه های دیگررو به همراه تنباکو تحت سلطه دارن. البته درهمین حین، رایحه کاکائو شدت گرفته و به یکی از اصلی ترین روایح قابل استشمام در عطر تبدیل میشه.
    شیرینی کذایی همچنان پابرجاست بدون هیچ کم وکاستی. تا اینکه به نت آخر که لادن،عنبر وبوته جاویه میرسن.
    تمام روایح این عطر حالا تحت تسلط رایحه ی محوی از عسل وتنباکو جمعن. به خصوص کاکائو که حالا حرف اول رومیزنه، درکنار رایحه ی وانیل که تشخیصش بسیار آسان و رایحش به وضوح مشخصه .
    وعطر روبه پایان داره...
    اما پایانی رو به تلخی! تلخی ای داروگون و ماندگار که لذت تجربه ی این عطر رو دوچندان میکنه. چون این تلخی، هنوز از زیرسایه سنگین وقدرتمند شیرینی نت های قبل خارج نشده و ایجاد این تضاد ماهرانه میان تلخی و شیرینی بی شک یکی از مهمترین عوامل بی نظیر بودن این عطر در نظرم شد. حتی عطر بعد ازاین هم حرفی برای گفتن داره! با گذشت مدتی طولانی و ثابت شدن نت پایه میتونید یکی از کاکائویی ترین روایح عمرتون رو با ترکیب خفیفی از تلخی وشیرینی تجربه کنید.
    این عطر اصالت اِی من بودنش رو کاملا حفظ کرده و به قول خانم فرزین نیا:
    Pure Havane رایحه اصلی جد خود ، انجل را در قلب نهان کرده است ...
    باتست این چهارمین عطر از برند تری ماگلر پی به این بردم که خشن ترین روایح و شیشه های عطر مخصوص این خانه عطر سازیه که به نظرم با ساختار شکنی بزرگی در دنیای لطیف عطرها و حتی در دنیای فشن و لباس خاص بودن و تک سلیقه طلب بودنِ خودش رو از ابتدای حضورش تا به حال اعلام کرده. این خشونت حتی در لوگوی این برند کاملا پیداس.

قیمت 100 میل حدود 290 هزار تومن

2 Hypnose از برند Lancome :

عطری گرم وشیرین که باترکیب رایحه هل ، نعنا و مرکبات آغاز میشه . حضور مرکبات و نعناع سنگیی هل رو خنثی کردن و این ترکیب باعث به وجود آمدن شیرینی خاصی در این عطر شده. پس از مدتی نوبت به اسطوخودوس میرسه که قرارگرفتنش در کنار نت مرکباتی، یادآور عطر لاگوست چلنجه. همچنین وجود رایحه هل در هیپنوز و زنجبیل در لاگوست که فضای تقریبا مشابهی دارن در مخلوط با رایحه مرکبات و اسطوخودوس موجود دراین دو عطر شباهتشون رو تاحدودی افزایش میده.( البته بماند که لاگوست چلنج رایحه ی خنک تری نسبت به هیپنوز داره.) همچنین این عطر برای من یادآور عطر باربری بریت نیز هست که ترکیب مشابهی از نت های لاگوست وهیپنوز درش موجوده موادی مثل مرکبات هل ، زنجبیل ونعناع هندی.
    ودر پایان طبق معمولِ بیشتر عطرها، رایحه ی مشک، سپس عنبر و نعنای هندی با حضور کمرنگ هل ومرکبات (که این دو ذره ذره و بسیار آرام وجودشون در این نت آخر محو میشه) شیرینی و تلخی ای به جا میذاره که گاهی دوستش دارم وگاهی برام زنندس.

قیمت 70 میل حدود 220 تا 250 هزار تومن

3. Dunhill Fresh از برند Alfred Dunhill :

رایحه ای نسبتا شیرین که نمیشه تلخ بودن اون رو انکار کرد وهمچنین خنک، اما سنگین.
    البته این سنگینی بیشتر مختص نت اولیه این عطره.
    منظورم از سنگینی عدم لطافت و ظرافت این عطر نسبت به دیگر خنک هاست. همونطور که قبلا هم گفتم سنگینی ای ناشی از اقتدار و مردانه بودن این عطر.
    شیکی و تک بودن رایحه دانهیل فرش در بین سایر عطرهای خنک بدیهیه و این کار رو در رده های بالای گروه عطرهای آکواتیک قرار میده.
    پس از گذر مدتی و عبور از نت گیاهی، این عطر با ورود به نت گلی، رایحه ای شاداب و ملایم به خود میگیره اما با این وجود هنوز ابهت خودش رو ازدست نمیده و به مهربانی دیگر عطر های خنک و ملایم نیست بدون اینکه حتی ذره ای تندی از اون احساس بشه.
    عاشق نت آخر این عطرم. یک رایحه ی چوبی شیرین که ازترکیب 6 ماده معطر شامل
    خس خس ، عنبر ، کومارین ، نعناع هندی و... ایجاد شده. بسیار رایحه ای روح بخش و مفرح داره.
    بودن در کنار این جنتل من مقتدر و موقر پس از مدتی طولانی، ملایمت و مهربانی اون رو برای شما به ارمغان میاره.

بیس رایحه این عطر نزدیک به آکوا فارنهایته اما تلخی اون کار بیشتره. شاید این شباهت به دلیل ترکیب ریحان، نعناع وخس خس در این دوعطره.

قیمت 100 میل حدود 130 تا 140 هزار تومن
    ببخشید پست طولانی شد با عطر های خوبی طرف بودم

Last edited by shervin1996; 10-04-2015 at 17:49.

17. 11 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •