چرا قضیه رو تروریستی می کنی برادر ؟
چیز خاصی نیست،شما نگران نباش.
چرا قضیه رو تروریستی می کنی برادر ؟
چیز خاصی نیست،شما نگران نباش.
خسته شدم از بس با 512 کیلوبیپس ، 60 کیلوبایت دانلودم شده![]()
Last edited by Captain; 04-10-2013 at 13:58.
بهت حق میدم ولی اگه با سرعت خیلی بالا کار کردی وقتی از دستش دادی تا یه مدت با این اینترنتا نمیتونی کار کنی و حالتو میگیره![]()
Last edited by farshad0123; 04-10-2013 at 14:40.
دقیقا! از عرش به فرش اومدنه
برعکسش بیشتر حال میده یعنی سرعتت 100 باشه یهو بری رو 400 !!! تجریه ثابت کرده اینطور مواقع حجم کاربر در یک چشم بهم زدن تموم میشه
2مگ محدود (adsl)
![]()
عجب پینگی
![]()
سرعت بالا رو که نباید روز ازش استفاده کنی روز باید با برنامه سرعتو محدود کنی سرعت بالا فقط برا شبانس و به نظر من اینترنتی که روزا سرعتش بالاس اصلا بدرد نمیخوره الان من روزا سرعتمو رو30محدود کردم خیلی هم سریع صفحه باز میشه و شارژ هم خیلی کمتر میخوره![]()
خوب سرعتو محدود کردن به چه دردی میخوره ؟؟خودتو رجر میدی !
اون صفحه ای که تو باز میکنی چه با 30 باز کنی چه با 500 آخرش یه حجمی میبره . این که حجمت تموم بشه یا نه به خودت بستگی داره که چیزی دانلود کنی یا نه , نه این که سرعتو بیاری پایین .
![]()
اگه سرعت دان بیاد پایین !! تو مدت زمان معلوم میتونی کمتر وبگردی کنی نسبت به قبل همین !!!
منظورش این بود![]()
من امتحان کردم وقتی سرعتمو باز بزارم با وبگردی عادی و بدون دانلود چندصفحه که باز کنم خیلی زیاد شارژ میخوره اما الان که رو 30محدودش کردم خیلی دیرتر شارژم تموم میشه مثلا قبلا سر دو هفته 2گیگ تموم میشد اما این ماه20مگ اضاف اومد افت سرعت صفحه باز کردن هم خیلی کمه و مثلا 2-3ثانیه دیرتر صفحه رو باز میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)