تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1109 از 1211 اولاول ... 109609100910591099110511061107110811091110111111121113111911591209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,081 به 11,090 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من 19 سالمه ، الان توی بارسلونا بازی میکنم
    سال قبلش توی منچستر یونایتد!
    همون سال اول هم بعد از راسینگ ، نیم فصل دوم توی والنسیا بازی میکردم!
    ولی بازیکنای دیگه تیم فوق العاده خنگن و من به تنهایی جور یه تیم رو میکشم!
    خب پس مشخصه یاور نرم افزار افزایش قدرت رو استاد کردی
    منظور من در حالت نرمال بود چون خودم کاری با این نرم افزارها ندارم
    با تشکر از مهرداد عزیز بابت راهنمایی هاش...

کلا اگه یک شماره ای خالی باشه می شه اون رو گرفت ولی اگه خالی نباشه اصلا به هیچ وجه نمیدنش... البته حدس می زنم منظورت مزاح بود و گرنه خودت این رو می دونی

مهرداد جان ما از سوی کونامی دو نوع آپدیت داریم یکی اپدیت عنوان هس که به صورت پچ های 1.01 1.02 1.03 تا حالا عرضه شده و نصب آخرین پچ همیشه کفایت می کنه چون آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه گرچه تغییراتی که در نتیجه نصب این پچ ها ایجاد میشه اصلا به چشم نمیاد ولی به هر حال نصب اونها همیشه برای یک PES باز حرفه ای توصیه میشه چون وقتی یه آپدیت میاد براش کرک جدید میاد براش کیت سرور جدید میاد اکثر ابزار های ویرایش بر اساس اون آپدیت و کرک ارائه میشهو ...

آپدیت دیگه همون DLC هست که جهت تغییرات در تیم ها اسامی تیم ها اضافه شدن توپ کفش و ... و آپدیت ترانسفر ها ارائه میشه آخرینش همین 1.06 هست. من لینک آخرین پچ و DLC رو توی پست 9000 قرار دادم

ممنون بابت توضیحات مفیدت مهرداد جان ولی لازمه که عرض کنم برای آپدیت بازی فقط به دانلود 3 چیز نیاز هست

پچ 1.03
    کرک 1.03
    DLC 1.06

نیازی به نصب پچ ها یا DLC های قدیمی تر نیست
    ممنونم آرمین جان
    راستش من دیشب خیلی دنبال این مطالب گشتم و یکی یکی تستشون کردم
    دلیل اینکه گفتم یکی یکی نصب کنید برای کسانیه که تو کار ویرایش هستند
    تو سایت پی ای اس پچ دات کام توضیح داده بود که برای کسانی که تو کار حرفه ای ویرایش هستند انجام تک تک کارها مهمه یعنی میخوان بدونن هر پچی برای چه کاری با تمام جزئیات واسه همین گفتم که یه توضیح کاملی باشه
    در مورد شماره تو بالم که آره شوخی کردم اما خداوکیلی به نظرت وقتی تو یه تیمی چند فصل میمونی برات کسل کننده نمیشه ؟!
    یه چیز دیگه هم میخواستم ازت بپرسم چون تو بال بیشتر از من تجربه داری اینه که واقعا میشه تمام اون تروفی یا همون جوایز شخصی و باشگاهی و ملی رو تو کریرت بگیری ؟
    من با یکی صحبت می کردم خارجی بود می گفت اصلا نمیشه
    البته همونطور که میدونی ما هم مثل خودت حرفه ای و بدون هیچ گونه نرم افزار کمکی بازی می کنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه بابا ، نرم افزار افزایش قدرت سیری چنده؟
    تا حالا پچ و ... هم نصب نکردم
    فقط DLC رو آپدیت میکنم
    من در حالت Regular بازی می کنم
    یه بار رفتم تاپ پلیر بازی کردم ، از بس بازیکنای خودی خنگ بودن رها نمودم ، رفتم روی Regular
    الانم آقای گل و پاس گل توی هر 3 جام هستم
    دیگه باید برم پروفشنال
    فکر کنم تنها حالتی که قدرت بازیکنای خودی با حریف تقریبا یکیه ، همین Regular باشه

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض بازم شانس باهام یار نیست

من DLC رو از پست 9000 دانلود کردم و همونطوری که اونجا توضیه داده شده بود اونو تو درایو C کیپ کردم...ولی بازم بازی اپدیت نمیشه...قبل از قرار دادن اون باید برنامه نصب کنم؟؟؟؟خواهشآ یکم در مورد طرز استفاده ی DLC توضیه بدین...باید قبل از اون کیت سرور رو نصب کنم؟؟؟؟؟دارم گیج میشم...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام میتونی برام سیو یکی از bal هاتو که توی یک تیم قوی باشه رو برام بذاری ؟

ممنونم آرمین جان
    راستش من دیشب خیلی دنبال این مطالب گشتم و یکی یکی تستشون کردم
    دلیل اینکه گفتم یکی یکی نصب کنید برای کسانیه که تو کار ویرایش هستند
    تو سایت پی ای اس پچ دات کام توضیح داده بود که برای کسانی که تو کار حرفه ای ویرایش هستند انجام تک تک کارها مهمه یعنی میخوان بدونن هر پچی برای چه کاری با تمام جزئیات واسه همین گفتم که یه توضیح کاملی باشه
    در مورد شماره تو بالم که آره شوخی کردم اما خداوکیلی به نظرت وقتی تو یه تیمی چند فصل میمونی برات کسل کننده نمیشه ؟!
    یه چیز دیگه هم میخواستم ازت بپرسم چون تو بال بیشتر از من تجربه داری اینه که واقعا میشه تمام اون تروفی یا همون جوایز شخصی و باشگاهی و ملی رو تو کریرت بگیری ؟
    من با یکی صحبت می کردم خارجی بود می گفت اصلا نمیشه
    البته همونطور که میدونی ما هم مثل خودت حرفه ای و بدون هیچ گونه نرم افزار کمکی بازی می کنیم
    بله متوجه هستم و دیدم که برای پچ ها توضیحات داده بودی واسه همینم گفتم که کارت عالی بود

بله این اولین بار هست که 2 سال پیاپی برای یک تیم بازی می کنم من همیشه آخر فصل تیمم رو عوض می کنم الانم به چند دلیل موندم توی بارسا:
    1- جالب بود که این شانس رو بدست آوردم که شماره یک یه تیم رو بپوشم
    2- فرقی نمی کرد به کدوم تیم برم چون فقط بازی می کنم تا یه 20 25 گل دیگه بزنم تا تعداد گل های باشگاهیم رو به 1000 برسونم الان 970 اینا تعداد گل های زده ام هست توی این 13 - 14 سال
    3- اگه به 1000 برسه دیگه می خوام Rest بزنم بازی ها رو و آخر فصل اعلام بازنشستگی کنم. قصد دارم این بازیکنم رو توی مستر لیگ استفاده کنم بدون اینکه دست بزنم بهش. و ادیت کنم

همه افتخارات رو میشه بدست آورد بخصوص اگه درجه سختی رو روی آماتور یا regular بذاری به سادگی آب خوردن می تونی این کار رو انجام بدی
    با عکسی که پایین قرار دادم دقیقا روال کارم رو توضیح می دم
    دوستمون مهدی درست میگه شما اگه توی لالیگا بال رو شروع کنی 3 تا تیم به شما پیشنهاد میدن لاکرونیا هست ریسنگ کلاب هست یکیشم فک کنم اتلتیک بیلبائو باشه همیشه همینطوره تیم دیگه ای پیشنهاد نمیده توی نیم فصل هم احتمال اینکه تیمی مثل والنسیا پیشنهاد بده زیاده ولی بارسا و رئال پیشنهاد نمیدن بهت توی 17 سال ولی مهدی میگه که نیم فصل به والنسیا رفته و این یعنی سکوی پرتاب به یک تیم بزرگ منم توی فصل سوم به منچستر یونایتد رفتم:

نه بابا ، نرم افزار افزایش قدرت سیری چنده؟
    تا حالا پچ و ... هم نصب نکردم
    فقط DLC رو آپدیت میکنم
    من در حالت Regular بازی می کنم
    یه بار رفتم تاپ پلیر بازی کردم ، از بس بازیکنای خودی خنگ بودن رها نمودم ، رفتم روی Regular
    الانم آقای گل و پاس گل توی هر 3 جام هستم
    دیگه باید برم پروفشنال
    فکر کنم تنها حالتی که قدرت بازیکنای خودی با حریف تقریبا یکیه ، همین Regular باشه
    بله متاسفانه این یکی از معایب BAL هست که حالت عادلانه اینه که شما روی Regular بازی کنی از Regular پایین تر که حریف خیلی ضعیف تر از هم تیمی های ما میشه بطوری که اصلا هیچ کاری نمی تونه انجام بده از طرفی توی این درجه سختی ها دروازبانان حریف وحشتناک خنگ می شن و از Regular بالا تر بازیکنان هم تیمی ما اصلا هیچ کاری انجام نمی دن و ما مجبور می شیم هم دفاع کنیم هم حمله کنیم و این یکم بازی رو از اون حالت واقع گرایانه اش خارج می کنه که ما بخواهیم هم دفاع کنیم هم گل بزنیم و ... کلا BAL با شرایط فعلی روی Regular توصیه میشه تا بتونید یه ذره با اعصاب راحت بازی کنید

خوب اما می خواستم در جواب مهرداد عزیز این توضیحات رو بدم واسه وحید هم خوبه چند وقت پیش ازم خواسته بود در مورد بال یه توضیحات بدم که من فرصت گیرم نمی اومد که حالا می تونه به دردش بخوره:

همونطور که گفتم این سری آخری که بال رو من شروع کردم عهد بستم که کوچکترین دخالتی نکنم توی روند اون و از هیچ ابزار یا ترینری استفاده نکنم می خواستم ببینم چه طور می تونم پیشرفت کنم برای همین 2 فصل اول رو روی آماتور بازی کردم تا بتونم از همون ابتدا شروع به کسب افتخارات یا تروفی های موجود بکنم. ملیت اسپانیایی برداشتم و وارد جهان فوتبال شدم و پست نوک حمله رو برای خودم انتخاب کردم

این تغییرات قدرت هام در عرض 14 سال حضور در میادین فوتبال

اینم نمودار رشد

تکنیک هایی که توی این مدت یاد گرفتم همونطور که می بینید برای یک تکنیک دیگه جا دارم که ممکن بود به خاطر 95 شدن یکی از پارامتر های دفاع یا ریسپانس اون رو هم یاد بگیرم

و اما پست هایی که به خاطر بازی کردن 270 دقیقه در هر کدوم اونها رو یاد گرفتم.

اینم شناسنامه

اینم از تیم هایی که براشون بازی کردم

توی پست بعدی مقاله ای از بیوگرافیم رو توی بال می نویسم....

5. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنونم آرمین جان
    با توجه به توضیحات تو من فهمیدم مشکل من کجاست
    من از اولش دارم روی Top Player میرم اوایل وحشتناک سخت و کسل کننده بود اما همینکه گل میزدم تمام خستگی از تنم درمیومد
    واقعا اگه روی regular بازی کنم خیلی بهتر میشه و میتونم راحت تر کار کنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب من سال اول رو با لاکرونیا شروع کردم و چون درجه سختی روی آماتور بود کار سختی برای گل زنی و دادن پاس های گل نداشتم بنابراین تونستم هم عنوان اقای گلی و هم بهترین پاسور رو توی جام و لیگ کسب کنم و این تضمین بهترین بازیکن شدنم هم بود تمامی افتخارات موجود در اسپانیا کسب شد غیر از قهرمانی چون لاکرونیا سوم شد پس یک افتخار کسب نشده توی اسپانیا باقی موند ولی چون می دونستم در آینده باز هم با قدرت بر میگردم به اسپانیا منتظر پیشنهاد یک تیم بزرگ غیر اسپانیایی موندم که بهترینش مال PSV بود پس من به این تیم رفتم و همراه با این تیم تمامی افتخارات موجود در هلند اعم از آقای گلی در کاپ حذفی و لیگ و بهترین پاسوری و فتح کاپ و لیگ به جمع کلکسیون افتخاراتم اضافه شد در این تیم من تونستم شانس حضور در یورو لیگ رو هم بدست بیارم و موفق شدم کلیه افتخارات یورو لیگ رو کسب کنم. سومین فصل به منچستر یونایتد رفتم و افتخارات انگلیس رو جارو کردم همراه با افتخارات مربوط به چمپیونز لیگ در پایان فصل با خوش شانسی به تیم ایتالیایی پیوستم چون در انتهای فصل تمام تیم ها از کشور های انگلیسی هلندی و اسپانیایی بودند و لاتزیو بهترین گزینه برای من بود که بتونم به لیگ جدید برم بنابراین با این تیم افتخارات ایتالیا هم جارو شد. پایان فصل پیشنهاد ها شروع شد ولی من فقط منتظر یک چیز بودم منتظر پیشنهاد یک تیم فرانسوی (تنها لیگی که تجربه نکرده بودمش) ولی متاسفانه خبری از هیچ تیم فرانسوی نشد و من به ناچار به یک تیم اسپانیایی رفتم فقط به خاطر اینکه تنها افتخار باقی مونده اون یعنی قهرمانی در لیگ اسپانیا رو هم کسب کنم و این مسئله به حقیقت پیوست و در انتهای فصل تیم لیل فرانسه وقتی پیشنهاد داد با کله رفتم توش و فرانسه با تمام افتخاراتش فتح شد. اما بشنوید از انگیزه من برای ادامه در حالیکه در ششمین فصل حضورم تمامی افتخارات باشگاهی کسب شده بود.
    غیر از افتخارات باشگاهی افتخارات ملی (اختصاصی اروپایی) در پیش روی من قرار داشت من سال اول به تیم ملی دعوت شدم جهت حضور در جام جهانی 2010 ولی نتونستم آقای گل بشم همه افتخارات جام جهانی کسب شد غیر از آقای گلی بنابراین من در دومین حضورم در جام جهانی انگیزه داشتم ولی به خاطر یک اشتباه خجسته انگیزه ادامه پیدا کردم در دوره دوم که قصد داشتم آقای گل بشم به اشتباه فکر کردم افتخار بهترین پاسو مونده نه آقای گلی بنابراین گل نزدم بلکه پاس دادم و نهایتا افتخار تکراری بهترین پاسور بودن جام نصیبم شد. و من موندم و افسوس و اینکه با گذراندن 2 جام جهانی از کسب افتخار اقای گلی جام باز موندم. ولی این باعث شد 4 سال دیگه ادامه بدم و بالاخره در سومین حضورم در جام جهانی تنها افتخار کسب نشده یعنی آقای گلی جام جهانی کسب شد. افتخارات بهترین بازیکن اروپا رو هم اولین بار به خاطر درخشش توی منچستر یونایتد بدست اوردم و وقتی بازیکن لاتزیو بودم این توپ طلا رو دریافت کردم و زمانی که در لیل بودم (سال 2014) به خاطر درخششم توی والنسیا توپ طلای بهترین بازیکن رو دریافت کردم برای اولین بار و به این ترتیب بعد اون سال تقریبا به جز چند مورد که اسکیپ کرده بودم هر ساله بهترین بازیکن اروپا و جهان می شدم. و به این شکل تمامی افتخارات کسب شد. ولی اگه به قسمت Records Room >> Total Titles Won بریم توی قسمت National تعداد زیادی افتخار کسب نشده خواهیم دید. که اونها عبارتند از قهرمانی در جام ملتهای آفریق و افتخارات مربوطه و ...

شما برای کسب اینها نیاز دارین یک BAL جدید با ملیت غیر اروپایی شروع کنید مثلا یه بار ملیت ایرانی داشته باشید البته با برنامه Pro- Evo می تونید هر 4 سال یه بار تغییر ملیت بدید و افتخارات قاره های مختلف رو کسب کنید. و یا چند بال مختلف بازی کنید و فایل Achive رو که در my Document هست رو از دست ندید.

سر درد دادم شرمنده برم یکمی بازی بزنم تو رگ

موفق و گیمر باشید

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام ،دوست من ميتوني اون اسكريپ رو كه گفتي بزاري دانلود كنيم يا لينكش،هرچي گشتم پيدا نكردم

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    نیدونم این سئوال رو باید کجا مطرح میکردم اگر جاش اینجا نیست معذرت میخوام ولی خواهش میکنم که کمکم کنید .

من پچ های 1.9 و 2 و 2.1 و 2.2 و 22.2.1 رو از سایت pesediet.com دانلود کردم و همه رو نصب کردم . یعنی تو توضیحاتش نوشته بود که باید پچ ها رو به ترتیب نصب کرد .
    من تا حالا علاقه ای به کاپ و لیگ و مستر لیگ نداشتم . اما حال که میخوام هر کدوم رو اجرا کنم بعد از انجام چند بازی یو هویی از بازی خارج میشه و پیغام معروف send error va dont send رو میاره .
    من این مشکل رو در pes2009 هم داشتم اما چون زیاد کاپ و لیگ نمیکردم توجهی نمیشد .
    میشه از دوستان با تجربه بگه مشکل من کجاست ؟

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

من DLC رو از پست 9000 دانلود کردم و همونطوری که اونجا توضیه داده شده بود اونو تو درایو C کیپ کردم...ولی بازم بازی اپدیت نمیشه...قبل از قرار دادن اون باید برنامه نصب کنم؟؟؟؟خواهشآ یکم در مورد طرز استفاده ی DLC توضیه بدین...باید قبل از اون کیت سرور رو نصب کنم؟؟؟؟؟دارم گیج میشم...
    شما باید اون فایل dlc رو در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار بدید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    نیدونم این سئوال رو باید کجا مطرح میکردم اگر جاش اینجا نیست معذرت میخوام ولی خواهش میکنم که کمکم کنید .

من پچ های 1.9 و 2 و 2.1 و 2.2 و 22.2.1 رو از سایت pesediet.com دانلود کردم و همه رو نصب کردم . یعنی تو توضیحاتش نوشته بود که باید پچ ها رو به ترتیب نصب کرد .
    من تا حالا علاقه ای به کاپ و لیگ و مستر لیگ نداشتم . اما حال که میخوام هر کدوم رو اجرا کنم بعد از انجام چند بازی یو هویی از بازی خارج میشه و پیغام معروف send error va dont send رو میاره .
    من این مشکل رو در pes2009 هم داشتم اما چون زیاد کاپ و لیگ نمیکردم توجهی نمیشد .
    میشه از دوستان با تجربه بگه مشکل من کجاست ؟
    دقیقا این مشکل هست
    من کاملا تجربه اش کردم
    من حتی رفتم از خود شخص سازنده هم پرسیدم
    ببینید این پچ سه تا فایل Switch داره شما وقتی میخواید مسترلیگ برید اون فایل سویچ مسترلیگ رو اجرا کنید یا مثلا میخواید بازی عادی انجام بدید Standard رو بزنید
    مشکل حل خواهد شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •