تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1109 از 4751 اولاول ... 10960910091059109911051106110711081109111011111112111311191159120916092109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,081 به 11,090 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من که اسکنم نگرفتم همینجوری ازش یه عکس گرفتم با گوشیم تازه با کیفیت داغون واسشون فرستادم چیزی هم نگفتن....
    شما کدوم شهری؟
    من حتی امروز که میخواستم دوباره شارژ کنم بهشون گفتم ولی حتی تاکید میکرد که باید نامه رو حضورا بیاری شرکت و مهرش هم باید اصل باشه و ...

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

من تهران هستم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . بابا دمتون گرم.... تركونديد اين تاپيك رو ! هزار و صد و نه صفحه !!؟؟

من آرت يك دارم . همونطوري كه مي دونيد ، ترافيك آرت 1 ، دوازده گيگه . ولي توي پنل كاربري كه ميرم ، نوشته حد اكثر ميزان مصرف 18 گيگ !

اين چيه جريانش ؟؟

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سلام دوستان . بابا دمتون گرم.... تركونديد اين تاپيك رو ! هزار و صد و نه صفحه !!؟؟

من آرت يك دارم . همونطوري كه مي دونيد ، ترافيك آرت 1 ، دوازده گيگه . ولي توي پنل كاربري كه ميرم ، نوشته حد اكثر ميزان مصرف 18 گيگ !

اين چيه جريانش ؟؟

بیشتر از 12 گیگ استفاده کنی هزینش روی فاکتور یکی دو ماه بعد میاد....

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

اين چيه جريانش ؟؟

جریانش اینه که تا18 گیگ میتونی مصرف کنی و بیشتر از 12 گیگ اگه مصرف کنی هزینه ترافیک اضافی را در فاکتور دوره بعد حساب میکنن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این 3 گیگ هدیه به مناسبت سال تحصیلی جدید داستانش چیه ؟ اگر هدیه هست برای چی پول میگیرن؟ یعنی من که 128 دارم به جای 29.900 باید24 تومن بدم با 3 گیگ ترافیک بیشتر؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

این 3 گیگ هدیه به مناسبت سال تحصیلی جدید داستانش چیه ؟ اگر هدیه هست برای چی پول میگیرن؟ یعنی من که 128 دارم به جای 29.900 باید24 تومن بدم با 3 گیگ ترافیک بیشتر؟
    کدوم 3گیگ به مناسبت سال تحصیلی؟!
    به جای 29900 خوبه که 24 داد
    اگه این منظورته که برای تهران هست و مشترکین جدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت sr.pooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

1

سلام
    دوستان من از کاربرای داتک هستم الان سرویس حجمی 128 داتک رو دارم می خوام اما چون داتک سرویس رایگان شبانه نداره من هیچ دانلودی نمی تونم داشته باشم به همین علت مجبورم برای کم نگه داشتن هزینه و از سرگیری دانلودهام چون مدتیه تقریبا 3 ماه دانلود نکردم حتی یه ترک ویدیوکلیپ ...
    بگذریم ! خلاطه می خوام شاتل بگیرم! حتی مدارک شرکتی هم دارم که اکو 512 بگیرم ! فقط میمونه یک سوال ! اگه من 128 بگیرم شبانه به من 512 شیر میده یا 128 و اگه 512 بگیرم چطور!؟
    راستی من یک کارت تخفیف دارم اما ی خوام برای یکی از دوستانم هم سفارش شاتل بدم بنابراین یک عدد کارت تخفیف دیگه هم لازم دارم! کسی میتونه شماره کارت برام بفرسته اگه میشه به آیدی یاهوم بفرستین ممنون میشم Y!ID: liferfooie و یک سوال دیگه میشه دوستان سرعتشون رو با این سایت هم شب و هم روز تست کنن به من بگن ؟ ترجیحا از سرور سانفرانسیسکو استفاده کنین
    کد:
    از همکاریتون صمیمانه سپاسگذارم

در آغاز فعالیت sr.pooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من 128 حجمی داتک دارم به خاطر free نبودن شبانش نمی تونم دانلود داشته باشم 2gig چیه که آدم بخواد دانلود هم داشته باشه خلاصه به همین خاطر تصمیم گرفتم با شاتل عوض کنم! تماس گرفتم دیدم هم پرت خالی داره هم اکو رو رو خط من ساپورت می کنه می خوام 512 اکو رو بگیرم ! مدارک شرکتی هم ارم اونو قبول هم نکنن کارت دانشجویی نشون میدم ... از اینا هم که بگذریم میمونه چند سوال و نکته که ممنون میشم پاسخگو باشین !
    اینترنت شبانه شاتل سرعتش با سرعت روزانش یکیه ؟ یعنی اگه 128 بگیرم شب هم 128 دارم یا 512 شیر شده ؟ اگه 512 بگیرم شبانش چطوری میشه ؟
    راستی برای یکی از دوستامم دارم میگیرم اما چون هم خودم می خوام هم دوستم 2 تا کارت تخفیف لازم دارم یکیش موجوده اما دومی رو ندارم کسی هست بتونه کمکی کنه ؟
    راستی میشه لطف کنید از این سایت هم یه تست سرعت بگیرید ؟!! نشون بدید !! ممنون میشم
    کد:
    ترجیحا از سرور سانفرانسیسکو استفاده کنید . متشکرم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    دوستان من 128 حجمی داتک دارم به خاطر free نبودن شبانش نمی تونم دانلود داشته باشم 2gig چیه که آدم بخواد دانلود هم داشته باشه خلاصه به همین خاطر تصمیم گرفتم با شاتل عوض کنم! تماس گرفتم دیدم هم پرت خالی داره هم اکو رو رو خط من ساپورت می کنه می خوام 512 اکو رو بگیرم ! مدارک شرکتی هم ارم اونو قبول هم نکنن کارت دانشجویی نشون میدم ... از اینا هم که بگذریم میمونه چند سوال و نکته که ممنون میشم پاسخگو باشین !
    اینترنت شبانه شاتل سرعتش با سرعت روزانش یکیه ؟ یعنی اگه 128 بگیرم شب هم 128 دارم یا 512 شیر شده ؟ اگه 512 بگیرم شبانش چطوری میشه ؟
    راستی برای یکی از دوستامم دارم میگیرم اما چون هم خودم می خوام هم دوستم 2 تا کارت تخفیف لازم دارم یکیش موجوده اما دومی رو ندارم کسی هست بتونه کمکی کنه ؟
    راستی میشه لطف کنید از این سایت هم یه تست سرعت بگیرید ؟!! نشون بدید !! ممنون میشم
    کد:
    ترجیحا از سرور سانفرانسیسکو استفاده کنید . متشکرم
    برای خیلیا 128 همون 512ه
    شب و روز سرعتش فرق نداره

512 هم همون 512ه نامردا!!!!!!!!!!!!

11. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •