کتاب فقط جمع بندی مهر و ماه![]()
کتاب فقط جمع بندی مهر و ماه![]()
Last edited by koroshfe; 05-06-2014 at 14:44.
یه دانش آموزی که کنکور رو گذرونده ، اگه به سال دوم برگرده ، خوب می دونه باید چکار کنه و چطوری از وقتش استفاده کنه
یه چنین شخصی بیشتر سعی می کنه کتاب هایی رو بخونه که مفهوم رو در بر دارند ، نه تستی باشند ! دلیلش هم اینه که کنکور امتحان تسلط و ورزیدگی دانش ـه دانش آموز محسوب می شه !
اما چون اکثر سوأل های کنکور ( مفهوم و راه حلشون ) تکراری سال های گذشته هستند ، دانش آموزی که تست های مختلف رو تمرین کرده و تسلط کافی بر اون ها داره هم می تونه به اندازه ی دانش آموزی که فقط و فقط دنبال مفاهیم بوده موفق باشه ! حتی می تونه کنکور بهتری بده ! ( به این دلیل که کنکور چند تا سوأله و هر کی بیشتر سوأل حل کنه برندست ! برای کسی مهم نیست کی چی می دونه !!! )
اگه کتاب هایی برای آمادگی در زمینه ی تست کنکوری می خواید :
کتاب ریاضی انرژی اتمی خیلی خوبه ، تست هاش تمامی پیچ و خم هایی که ممکنه روی یه سوأل مانور بدن رو در بر گرفته ، اگه صفحه آرایی و خوب کتاب حوصلتون رو سر نمی بره ( و برعکس ترغیبتون به درس خوندن می کنه ) بله ، کتاب بسیار خوبیه !
فیزیک 2 مطالبی مشترک با فیزیک پیش دانشگاهی داره ، برای همین از فیزیک 2 همون 2 فصل آخری که خودتون گفتید بیشتر مد نظر مؤلف های عزیز واقع شده ! ( البته فصل 1 و فصل 4 ، بردار و کار و انرژی ، در فیزیک پیش دانشگاهی نیستند اما اکثر دبیر ها قبل از شروع درس پیش دانشگاهی یه یادآوری از بردار می کنند ( همچین فصل دشواری هم نیست ! ) و راجع به کار و انرژی هم اینکه ، اکثر کتاب های کمک آموزشی فیزیک پیش دانشگاهی این فصل رو شامل می شن ! ) خیلی سبز با تألیف آقای مصلایی کتابی داره به نام " فشار و گرما " ! که 2 فصل آخر فیزیک 2 رو آموزش می ده ! به نظر من بهترین کتاب برای این 2 فصلی که گفتید همینه !
شیمی 2به نام خدا ، مبتکران
خب ، از سال ها پیش که کتاب های آقای بازرگانی اصلاً واسه مبتکران نبود (
) این کتاب شایستگی خودش رو نشون داد ! درس نامه های عالی ، تست های جامع و خوب ( البته خودم دوست دارم تست هاش رو یکم نقد کنم ! مثلاً سال سوم می خونید " تکرار پیاپی این دو واکنش سبب می شود که یک اتم کلر به تنهایی بتواند هزارها مولکول اوزون را از بین ببرد " سوأل داده صحیح غلط ، به جای اتم کلر ، نوشته مولکول کلر
خب شاید قبلاً چنین سوألاتی تو کنکور می اومد ولی بسیار بعیده که چنین سوألاتی رو از کنکور 88 به بعد ببینیم ! البته این تست ها به بهتر شدن ـه دید و دقت و بینش دانش آمورز خیلی کمک می کنه ! ) اما خب ، کتابی ـست با نقص های بسیار اندک ! چند وقتیه کتاب های شیمی خیلی سبز هم مورد قبول خیلی از دانش آموزا قرار گرفته و خیلی ها می رن سمتش ( اکثر دبیرای شهر تهران خیلی سبز رو پیشنهاد می کنن ، البته نه دوم ، برای سوم و پیش دانشگاهی ) اما نظر بنده همون شیمی مبتکران هست !
کتاب هایی هم که مفهوم رو بیشتر از تست مد نظر داشته باشن کم نیستن ، مجموعه کتاب های مبتکران آقای نصیری ( ریاضیات ) و همینطور مجموعه کتاب های مبتکران آقای محمودزاده ( فیزیک ) کتاب هایی هستن که مطلب رو می چلونن ! ( البته آقای احمد مصلایی مؤلف کتاب های فیزیک خیلی سبز ، واقعاً حرفه ای کار می کنن ! می شه گفت کتاب هاشون با اینکه کنکوری ـه ، چیزی از مبتکران کم نداره ! )
با تشکر![]()
Last edited by koroshfe; 05-06-2014 at 15:07.
کتاب های جمع بندی مهر و ماه عالی هستند ! می شه گفت بدون نقص و کاملاً حرفه ای !
گسسته و تحلیلی : جمع بندی مهر و ماه
عربی : نظری برای جمع بندی ندارم ! حتی خوندنش هم زیاد دردی رو دوا نمی کنه ! بهترین کار حل تست های کنکوره ! حتی بدون دانستن مطلبی از عربی ، اگه با تست های کنکور اون رو یاد بگیرین + کمی دقت = می تونین به 100 درصد در کنکور برسین ! ( چون همه ی سوأل های عربی هر ساله تکراری هستند ! )
ادبیات : کتاب جمع بندی مهر و ماه برای ادبیات می شه گفت " خوب " ـه ولی اگه خلاصه نویسی ای ، چیزی از خودتون دارید ، بهترین گزینه هستش ! واقعاً برای ادبیات نمی شه نظر قطعی داد ! نیاز به تمرین فراوان + منش و خوی ادبیاتی ( !!! ) + تسلط کافی داره ! برای لغت و املا و تاریخ ادبیات که به این گزینه ها نیاز ندارند و فقط باید بخونیدشون : " لغت و املا + تاریخ ادبیات الگو " یا " مهر و ماه ( جمع بندی ) " !
آرزوی موفقیت
با تشکر![]()
( الگو ؟ )
کتاب خوبیه ، فقط باید از قالب کتاب خوشتون بیاد
یادگیری مطالب این کتاب با حل تست هاش میسر می شه و درس نامه هاش مفصل نیستند
اگه تست هاش رو حل کنید ، ادعاشون مبنی بر پاسخ گویی به 5 6 سوأل زبان فارسی در کنکور کاملاً منطقی خواهد بود( البه تکواژ که همیشه یه پاش می لنگیده
)
( دانش آموزای سومی عزیز : ) این نتیجه گیری هم شخصاً به دست اومده و هم همه ی دوستان بر اون تأکید دارن : تو این سال ها بیهوده ترین بحث و نگرانی ، نگرانی انتخاب کتاب ـه ! اصولاً به دلایل کاملاً منطقی انتشارات مختلف سعی می کنند کتاباشون کامل و بی نقص باشه ( هر چند شاید نیتشون زیاد درست و پاک نباشه ! اما در هر صورت کتاب ها کامل هستند ! ) و تقریباً هر ساله دانش آموز های کنکوری ، استرس تهئه ی کتابشون ، از استرس ـه کنکورشون بیشتره ! ( یکیش خودمون )
تو بحث کتاب ، بهتر و کامل تر معنی نداره ! فقط باید از ادبیات و شکل و شمایل کتاب خوشتون بیاد !
اما بعضی کتاب ها هستند که کمی پرت تشریف دارن و 5 بحث زبان فارسی اگو از این دسته نیست و کتاب کامل و خوبیه
با تشکر فراوان![]()
یه توصیه جامع برای بچه های متوسط البته شاید بدرد بچه های قوی هم بخوره,چون خودم پارسال در به در دنبال این اطلاعات بودم
فقط اگه بدردتون خورد یه دعاییم مارو بکنید که رتبمون خوب بشه
ادبیات :
ببینید ادبیات رو باید مبحثی خوند کلا شیش تا مبحث ادبیات کنکور سوال داره : قرابت(9تا تست) آرایه(3تا) تاریخ ادبیات(3تا) املا:یعنی همین کلمه های زبان فارسی شکل صحیحشون رو تشخیص بدید که ه هست یا ح و ...(2تا) و معنای واژه ها : اصلش کلمات ته کتاب های دوم و سوم و پیش هست و کلمات زبان فارسی و داخل متن درسها(3تا) و باقیشم زبان فارسی
کتاب های پیشنهادی من : قرابت: همین امروز برو یک کتاب تناسب مفهومی و قرابت هامون سبطی(انتشارات دریافت) بخر روزی حداقل پنج صفحه بخون باور کن یه قدم بزرگ رو برای کنکورت برمیداری.نکته: این کتاب رو باید تا ته بخونی و تمام تستاشم بزنی,تازه وقتی تمومش کردی مبینی استاد قرابت شدی,بعضی دوستام خریدن تا نصفه خوندن گفتن اینچیه بابا بعدشم ول کردن ولی من تا ته خوندم و از نه تا تست هشتا رو راحت زدم. کتاب کمکی تست هم فقط کتاب قرابت تست نشر الگو که من خودم اسفند خریدم یعنی وقتی که کتاب سبطی رو جویده بودم.
توضیح :منظورم از جویدن اینه که روش مسلط بشی
ببین من خودم از مرداد شروع کردم روزی 5 تا 10 صفحه ازش میخوندم و سعی میکردم بفهمم چی میگه بعد تمرینای داخل متنشم حل میکردم
آخر هر فصل هم مینشستم کل تستاش رو میزدم میرفتم فصل بعد.(دیگه مثلا داشتم فصل بعد رو میخوندم برای فصل قبل تست نمیزدم) تا اینکه کلش رو توی مهر تموم کردم بعد تا اسفند یه مدت همینطوری از رو الگو هفته ای سی چهلتا تست میزدم نزدیک عیدم دوباره سرفصلاش و اون نوشته های کادرهاشون مرور کردم دوباره تست زدم
در ضمن فصل اولش یکم وقتگیره,فصل های بعدی سریع پیش میرن
آرایه : نشر الگو هم تست کافی هم درسنامه کافی - روزی یه آرایه بخون بسه کل آرایه های مهم کنکوراینا هستن:تشبیه- استعاره- تشخیص ایهام و ایهام تناسب -جناس -مجاز-حس آمیزی- کنایه-تضاد-تناقض-تلمیح- حسن تعلیل-مراعات النظیر-واج آرایی بقیه رو که تو کتاب هست حذف کن چون مال رشته انسانی هست. کتاب کمکی هم کتاب همایش ادبیات نشر دریافت جلد اول که من خودم فروردین خریدم اونم واسه رفع ابهام بین آرایه ها
تاریخ ادبیات : آفاردئون تاریخ ادبیات فار(همون دوماه آخرم میشه خوند الکی الان وقت روش نذار) ---------- - معنای واژه ها : کلمات ته کتاب های درسی ادبیات دو و سه و پیش رو باید بخونی برای کلمات زبان فارسی و داخل متن درس ها هم کتاب املا و لغت نشر دریافت که همه رو یه جا نوشه راحت حفظشون میکنی (اینم باز هنوز زوده,کلا حفظی رو هرچی بخونه دوباره یادت میره بذار اول مهما رو بخون برا اینا وقت هست)-------- - املا هم همون کتاب املا و لغت نشر دریافت داره
زبان فارسی هم کتاب نشر دریافت(همین تابستون کلکش رو بکن)
عربی : بنظر من عربی بهتره بری کلاس - ولی با اینحال اگه واقعا نمیتونی کتاب تخته سیاه عالیه
اول قسمت آخر کتابو بخون که ترجمه هست - ترجمه هشتا سوال داره که میشه 30 درصد و خیالت از عربی کمی راحت میشه و در ضمن خوندنشم خیلی آسونه و راحت میفهمیش
دینی : گاج (اینم باز بنظرم زوده) --- زبان : کتاب از متن نترسیم انتشارات شبقره برای دوتا متن و یک کلوزی که تو کنکور میدن,و کتاب زبان جامع مبتکران شهاب اناری برای گرامر و کلمات.اولی خیلی مهمه حتما بخرش,نصف سوالای زبان از متن و کلوز هست
-------------------
اختصاصی ها ماجراشون فرق میکنه,من خودم ریاضی بودم
اول فیزیک:ببین من خودم کلی کتاب آموزش فیزیک خریدم,کتابای خیلی سبز و ... کلاس نرفتم ها,و کل فیزیک رو از روی پاسخنامه تشریحی گاج نقره ای (هم پایه هم پیش) خوندم و همشم فهمیدم وتستاشم همه رو زدم ,ولی آخر بار رفتم همایش فیزیک یه استاد فیزیک خوب,باورم نمیشد خیلی فرق میکرد,مثلا تو گاج برای حل یه نوع مسئله فیزیک سه تا فرمول میگفت به کار ببر تا به جواب برسی ولی تو همایش استاده یه فرمول گفت با همون جواب بدست میود البته نه اینکه همش اینجوری باشه ولی خوب چندجا فرق میگرد.
اگه میخوایی فیزیکت بهتر بشه به نظر من برو پیش یه استاد خوب(نری پیش یه نفر که از رو همون گاج درس میده),من خودم خیلی اهل کلاس نیستم ولی اینو واقعا به چشم دیدم - برای تست گاج نقره ای هم پایه هم پیش که پاسخنامه تشریحشون هم درسنامه های خوبی هست برای کسایی که کلاس نمیتونن برن
نکته خیلی مهم : برای کلاس های کنکور مثلا اگه دوتا استاد خوب هست,جلسه اول و دوم همه کلاسا رایگانه برای معرفی,اول برو سر کلاس هر دوتاشون بشین,هر کدوم بنظرت بهتر بود برو سر همون,نری حول حولکی مث ما که قبل شروع کلاسا رفتیم پول دادیم آخرشم پشیمون شدیم از انتخابمون(سر کلاس ریاضی برام همین موضوع اتفاق افتاد)
ریاضیات : ببین من کتاب آموزش خوب برای دیفرانسیل و ریاضی پایه و گسسته و هندسه و دیفرانسیل نمیشناسم
برای دیفرانسیل و ریاضی پایه که باید بری کلاس(منظور من از کلاس اینه که استادش خوب باشه یعنی اگه معلم مدرستون هم عالیه برید پیش همون تو کلاسای مدرسه حتما که نباید بری کلاس بیرون,اینهمه ملت میرن چرا نصف بیشترشون هیچی نمیشن) کتاب تست هم هرچی استادتون گفت
برای هندسه کلش (تحلیلی و پایه) و گسسته و جبر بشین اول فکرات رو خوب بکن,اگه در خودت میبنی که میتونی و استعدادش رو داری بنظر من از رو کتاب به جایی نمیرسی.من خودم چنتا کتاب آموزشی خریدم هیچی بدردم نخورد پولمو ریختم دور,نیاز یه یه استاد خوب داری حالا مدرسه باشه یا بیرون
برای شیمی: ببین شیمی دو قسمته به نظر من,قسمت آسونش که میشه شامل شیمی دو و شیمی پیش یک(فصل یک و دو) و فصل چهار شیمی پیش که میشه 50 درصد شیمی. برای شیمی دو مبتکران ,برای شیمی پیش یک خیلی سبز عالیه(یه عده میگن مبتکران ولی باور کن حتی اگه میخوایی بترکونی خیلی سبز کافیه) برای پیش دو فصل چهار اما مبتکران بهتره (میدونید که شیمی پیش هم مبتکران هم خیلی سبز دوجلدن که یکی پیش یک(فصل یکو دو )و یکی پیش دو(سه و چهار) )
اما قسمت گیر دارش میشه شیمی سه و فصل سه شیمی پیش که نیاز به کار بیشتری دارن : برای هر دوشون مبتکران
در مورد کلاس شیمی ببین اگه واقعا پیش آدم کاردرستی بری که خیلی خوبه مخصوصا برای قسمت سخت شیمی که گفتم یه استاد خوب خیلی کارسازه
اصلا بذار یه چیزی بگم,فرق یه کلاس کنکور خوب با کتابای کمکدرسی اینه که تو کتابه هم چیز رو گفته ولی تو کلاس کنکور خوب اون اصل کاریا رو مفصل میگن و اون فرعی رو هم میگن ولی با تاکید کمتر,مثلا همین شیمی مبتکران,درسنامه هاش واقعا بعضی جاهاش اضافس
فقط تورو خدا جوگیر نشید یه مشت کتاب بخرید آخرش مث ...(من ) پشیمون میشید
Last edited by botia; 27-06-2014 at 12:05.
آيا زيست شناسي خيلي سبز هنوز مفيده ؟ تا سال 91 پرفروش ترين كتابهاي زيست شناسي مال انتشارات خيلي سبز بودن و علي الاطلاق بهترين كتابهاي زيست شناسي بودن دليلش هم اين بود كه براي كنكور هاي سال هاي قبلش خوب جواب ميدادن ولي از سال 91 سبك طرح سوالات كنكور سراسري عوض شد و ديگه خبري از تست هاي تركيبي سطر به سطر و مفهومي تك جمله اي با پاسخ هاي تك كلمه اي نشد و تست هاي تعميمي و شمارشي و مقايسه اي جايگزين تست هاي قديمي شدن. متاسفانه كتابهاي زيست شناسي خيلي سبز هنوز كه هنوزه ( تابستان سال 93 ) به سبك كنكور هاي ماقبل 91 تست طرح ميكنن و به همين خاطر ديگه از نظر صاحبنظران بهترين منبع براي زيست شناسي نيستن. در حال حاضر از نظر من فقط كتابهاي نشرالگو و گاج ( زيست جامع گاج نه زيست 8000 تست ) تنها منابع استاندارد و مناسب براي كنكور سراسري هستند. از اين رو توصيه ميكنم به جز زيست جامع گاج يا زيست هاي نشرالگو هيچ كتاب ديگه اي براي زيست نداشته باشين. البته اگه در حل مسايل ژنتيك ضعيف هستين ميتونين كتاب ژنتيك تخته سياه رو هم استفاده كنين. خيلي سبز جزء نخستين انتشارات هايي بود كه تست هاي مفهومي و تركيبي خيلي خوب رو طراحي ميكرد اميدوارم هرچه زودتر كتابهاي زيست شناسيش رو ويرايش كنه و به سبك كنكور هاي جديد تست طراحي كنه و كتابهاي زيست شناسيش دوباره منبع خوبي براي دانش آموزان بشه. مثل كتاب رياضي تجربيش كه بهترين منبع براي درس رياضي رشته تجربي هست
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1.کتاب زیست جامع گاج درسنامه هاش چطوره
2.برای شیمی به جز مبتکران چه کتابی پیشنهاد میکنید وفیزیک
سلام
1. درسنامه نداره پاسخ سوالات فقط که خودش از هر درسنامه ای بهتره.
2. بعد از مبتکران خیلی سبز خوبه
برای فیزیک هم پیش یک و سوم خیلی سبز - پیش دو نشر یا فار - فیزیک نور هم خیلی سبز
...................................... .
Last edited by B-Prot; 11-12-2014 at 08:38.
اول از همه زیست جامع گاج! دیگه به چیزی نیازی نیست
بعد از اون دوم خیلی سبز
سوم هیچیهمشون در پیتن
پیش نشر الگو
برای خوندن زیست درسنامه ها و نمودار های مهر ماه لازمه! مهر ماه رو داشته باشین همیشه
ژنتیک هم تخته سیاه
ولی کتاب های دیگه تخته سیاه آشغالِ مخصوصا کتاب جامع!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)