فرقش فقط.تو همون سرعت اولیست
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
فرقش فقط.تو همون سرعت اولیست
پهنای باند شرکت آسیاتک اضافه شده؟
با سلام
دوستان این سرویس چلچله (512) چطوره؟ از نظر سرعت روز و شب منظورم هست
من میخوام یک سرویس 3 ماهه 6 گیگ بگیرم برای همین میخواستم اول نظر شما رو بدونم
دوستان نوسان در سرعت و پینگ می تونه از شلوغی مرکز باشه؟
به خیلی شرایط بستگی داره.
دور بودن از مرکز مخابراتی کیفیت بد خط و اتصالات و isp دزد و پشتیبانی مزخرف و...
ولی این و شما بدون 90 درصد بستگی داره به عاملان این بدبختی که ما پینگ 100 میگیم خوبه!
دیروز پینگ عالی شده بود ، امروز دوباره Rرید
تبریک ، مثل این که دوباره مثل چند روز پیش شد ، بازی انلاین اینا دوباره رفت کما ...
Last edited by r32A.j; 20-05-2013 at 22:16.
سلام دوست عزیز
شما رو نمیدونم ولی برای من پینگ 100 خوبه،من همین الان پینگ خارج از کشور دور و بر 1000(حتی تا کشوری مثل عراق).دوستان وضعیت اینترنت من الان افتضاح در حدی که به سرور بازی کال اف حتی وصل هم نمیشه.pocket loss هم بالای 50 %.الان دیگه حتی pingtest.net ارور مشکل از نت میده
.وبگردی هم کند و طاقت فرسا شده و سرعت سرورهای خارجی به شدت پایینه.پشیمون شدم که سرویس حجمی 256 گرفتم.
![]()
حرف شما کاملا تایید میشه.
سلام
نه منظورم مقایسه با استاندارد جهانی بود وگرنه پینگ من هم مثل شماست و شایدم بدتر.
در ضمن من از دیشب با خارج مشکل پیدا کردم و بشدت سرعت پایینه و اینترانت و پینگ افتضاح و چیزشکن هم تعطیل.
دیروز خو ب شده بوده برای منم تا صبح خوب شده بود ! بعد اس ام اس تمدید امد وگفتن تمدید کن اما بعد تمدید دوباره سرویس ترکید پس از روش گول زنک استفاده میکنن عزیزان آسیاتکی
خدا لعنتشون کنه اعصاب منو کلا داغون کردن سرویس نامحدود چند ماه دارم میگیرم این ماه دقیقا سه هفتس که سرعت دانلودم به 14نمیرسه ولی وقتی میخواستم بگیرم گفت باید بالای 70-80 باشه
Using tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)