راستي يكي توي اون مدتي كه من بن بودم پرسيد كه چرا ممد مادريد يه يوزر ديگه باز نميكنه و با اون نمياد
در جوابش كه يادم نيست كي بود بايد بگم كه ip ممد توسط مديرا(سوپرمدير) بسته شده و با هيچ يوزري نميتونه بياد
راستي يكي توي اون مدتي كه من بن بودم پرسيد كه چرا ممد مادريد يه يوزر ديگه باز نميكنه و با اون نمياد
در جوابش كه يادم نيست كي بود بايد بگم كه ip ممد توسط مديرا(سوپرمدير) بسته شده و با هيچ يوزري نميتونه بياد
میگم چطوری متن اسپویلر زدی ؟
اون که غیر فعاله !
یعنی فردا شب
ساعت 23 به وقت ما
مراسم معارفه کاکا
ابر ستاره جدیدمون هستش
همگی باهم منتظریییییم
-------
راستی جناب TD اول که با اجازت دیگه با اسم صدات میکنم مشکلی نداره؟؟؟ دی
دوم اینکه امضات ایوله ایول امضات ایوله ایول
دی
راه حل های زیادی داره اون موضوع !راستي يكي توي اون مدتي كه من بن بودم پرسيد كه چرا ممد مادريد يه يوزر ديگه باز نميكنه و با اون نمياد
اره بسته بود ! الان بازش کردن ! :ديمیگم چطوری متن اسپویلر زدی ؟
اون که غیر فعاله !
من خودم پارسال به سینا گفتم قبول نکرد الان بازش کردن !
اشکال نداره ! صدا کن الان دیگه علی هم می دونه من کیم منظورم اون قرمزه بود !! :ديراستی جناب TD اول که با اجازت دیگه با اسم صدات میکنم مشکلی نداره؟؟؟ دی
دوم اینکه امضات ایوله ایول امضات ایوله ایول
دی
کسی نظرشو درباره امضا من نگفت؟؟
باید برای 1 دقیقه مراسم معارفه تا فردا ظهرش صبر کنیم تلویزیون ما که نمیده بجاش سریال زیبا وجذاب رستگاران رو میده
جان من به کاکا بگین تو رئال مدل موهاشو عوض کنه یا کوتاهه کوتاه یا بلند
موهاش که فوق العاده قشنگه !: دی
اصلا هیچ خبری نیست ازش !
بلایی سرش نیومده ؟
-----------------------------------------
بازم بایرن گفته ریبری رو نمیفروشه ! (تا 10 ژوئن تکلیفش معلوم میشه !)
تکلیف زلاتان هم معلوم نیست مدیر برنامه هاش گفته هر باشگاهی که با اینتر به توافق برسه مشکلی نیست !!!
t-d از بچه هاي قديم تاپيكه كه جز كساني هم هست كه بيشترين پستهارو تو اين تاپيك داده
اما بن شده و با يك يوزر ديگه مياد
هیچ میدونین این 1000 امین پست من تو این تاپیک هست؟: دی
آقا یکی بگه این اسپویلر چطوری کار میکنه؟!
دکمه ی جدیدی که اضافه نشده!![]()
تبريك ميگم دي:
اين احتمالا جريانش شبيه همون امضاي منه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)