PS3 Firmware 4.0 Realesed
حالا باید بگیم کی واسه 4 -- میاد)
PS3 Firmware 4.0 Realesed
حالا باید بگیم کی واسه 4 -- میاد)
سلام دوست عزیز
از من میشنوی برو xbox بگیر و راحت بازیتو کن
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
دوستای عزیز کابل hdmi من کیفیتش خوب نیست . میخوام برم یکی دیگه بگیرم که ps3 رو وصلش کنم به مانیتور
چه مارکی و مدلی از همه کیفیت و سرعتش بهتره؟
حالا تا همین 3.7 بیاد کلی بازی هست!!!
FIFA 12
Assassins Creed
Need for Speed
Call of Duty
اینا بزرگتریناش...
نه خیر شما نگران نباشید من درست میگم شما اشتباه میکنی اسم این دانگلtrue blueهست و من مخفف دو کلمه اول رو گفتمjb2هم مخففjail break2هست که عوام اون اول به این نام نهادنش در حالی که اسم اصلی این دانگلtbهست.
اون لیست هم که دوستمون اونجا گزاشتن برای اونموقع بود که تیم اعلام کرد این بازی هارو به زودی به صورت کپی عرضه میکنه و بعضی هاشم کرد ولی بعضی هاش متاسفانه هنوز امکان پزیر نشده.
کو کجای اینجا نوشته داونگرید میکنه؟اگه هم نوشته باشه قطعا اشتباه نوشته.من منظور شما رو کاملا دقیق فهمیدم و فهمیدم که اطلاعاتتون غلط بود.
در ضمن اگه بحثی اینجا میشه به خاطر اینه که خیلی ها ممکن مثل شما فکر کنن و همه پروفایلتونو نمیخونن تا متوجه اشتباهتون بشن.فروم هم محیطی برای بحث هست نه سوال و جواب ساده.
در کل از ایجاد بحث منظور خاصی ندارم و اگر مشکلی بود حاظرم ادامه بدم و قطعا این کارم بحث به حساب میاد و مشکلی نداره
دوستانی که ps3 دارند لطف کنند بگن که میشه هارد اکسترنالی که توش بازی های ps3 هست رو به کامپیوتر وصل کرد و بکاپ گرفت لطف کننید راهنماییم کنید
من که دیگه خسته شدم این ps3 خم دیگه قرار نست ه-ک بشه . شاید تابستون که یه خورده گرون شد کنسولو فروختم شایدم رفتم تو کار اوریج ..
PlayStation®3 system software update version 4.00
4.002011-11-30
PS3™ system software version 4.00 was released on November 30, 2011. Version 4.00 adds or updates the following features.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 4.00
■ PlayStation®Vita system compatibility
You can now copy content such as music, video and image data, and games and other applications, from the PS3™ system to the PS Vita system and vice versa. You can also back up the data saved in the PS Vita system to the PS3™ system hard disk. You can also update the system software for your PS Vita system using the network features of the PS3™ system.
To use these features, connect the PS3™ system and the PS Vita system with a USB cable. Operations are done from the PS Vita system.
Settings
[Delete PS Vita System’s Backup Files] has been added as a feature under @(System Settings).
Game [PS Vita System Application Utility] has been added.
Other new or revised features in version 4.00
Setting
Upscaler output and Cinema conversion are now supported for Blu-ray Disc™ (BDMV) content.
"Blu-ray Disc™"and "Blu-ray™" are trademarks of the Blu-ray Disc Association.
You can now select the items you want to update under (System Settings) > [Automatic Update].
This feature is exclusively for use by PlayStation®Plus members.
[English (United Kingdom)] and [Portuguese (Brazil)] have been added as options under (Settings) > (System Settings) > [System Language].
PlayStation®Network
@ (Privacy Settings) has been added as a feature under (Account Management).
بله چرا نمیشه ... یه کپی پیست ساده است...!
دوستای عزیز کابل hdmi من کیفیتش خوب نیست . میخوام برم یکی دیگه بگیرم که ps3 رو وصلش کنم به مانیتور
چه مارکی و مدلی از همه کیفیت و سرعتش بهتره؟
به این میگن خبر خوب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)