تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1108 از 1547 اولاول ... 108608100810581098110411051106110711081109111011111112111811581208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,071 به 11,080 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وضع نت چقدر خراب شده این چند روز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

وضع نت چقدر خراب شده این چند روز
    بله اینترنت افتضاح شده. سراسری هم هست.
    من با ایرانسل و شاتل و مبین نت تست کردم همه همینطور هستن.
    حتی به دوستان هم گفتم و گفتن که مشکل دارن.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان امروز اتفاقی در گفتگوی آنلاین شاتل از پشتیبانی فروش پرسیدم سرویس VDSL رو فقط به مجتمع ها میدن یا نه؟ . ( یکبار پارسال پرسیده بودم گفتند فقط مخصوص مجتمع ها است) ولی در کمال تعجب اینبار گفت نه . گفتم اگه بخوام بگیرم باید چیکار کنم گفت به پشتیبانی زنگ بزن ببین خط کشش داره یا نه . زنگ زدم پشتیبانی گفت مودم رو خاموش کنم که تست کنند و من اینکار رو کردم و تست کردند و گفتند خطتون میکشه. دوباره به فروش زنگ زدم و گفتند باید درخواست از طریق سایت بدی که اینکار رو کردم و منتظر جوابم
    میخواستم بدونم اینجا کسی از شاتل VDSL گرفته ؟ من در مورد گیم پرسیدم پشتیبانی گفت رو VDSL پروفایل گیم نداریم که البته مهم هم نیست چون یک سرویس کاهش پینگ فوقش میخرم بعد هم گفتند فقط یک مدل سرویس داریم یعنی با حجم زیاد سرویس ندارند و باید ترافیک بیشتر رو خودمون بخریم و به سرویس اضافه کنیم. بجز این دو مورد مشکل خاصی نداره ؟ و اگر کسی داره واقعا همون 50 مگ سرعت داره؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پیام شما رو که دیدم ، منم زنگ زدم شاتل برای دریافت سرویس VDSL
    که گفت مودم رو خاموش کن و بعد تست کرد ، موضوع جالبش اینجا بود که من با گوگل مپ فاصله بین منزل و مرکز مخابرات رو اندازه گرفته بودم که بطور واقعی و کوچه به کوچه ، سه کیلومتر هست ، ولی کارشنانس گفت من اندازه گیری کردم 1600 متر نشون میده به من .
    هیچی دیگه گفت نمیشه و سرویس VDSL تا 500 متر فاصله به مرکز مخابراتی رو عالی جواب میده و تا 1000 متر رو هم فقط جواب میده اما دیگه عالی نیست.

البته جوابی که پشتیبانی به من داد با جوابی که یک وب سایت محاسبه لینک به من داد ، حدودا یکی بود و واسه همین شما بدون زنگ زدن به پشتیبانی هم میتونید مقدار تقریبی فاصله خودتون تا مخابرات رو بدست بیارید و متوجه بشید میتونید VDSL بگیرید و یا نه .
    و اگه این امکان وجود داره کیفیت خط شما تا چه اندازه است .

روش محاسبه :
    وارد تنظیمات مودم خودتون بشید ، از بخش وضعیت اینترنت / Internet Status یا DSL Status مقدار Line Attenuation را بر حسب dB برای Downstream پیدا کنید .
    اون وقت مقدار پیدا شده را داخل سایت زیر قرار دهید ، (بدون دست زدن به مقدار پیشفرض افت سیگنال در طول مسافت) دکمه Calculate را بزنید و مقدار فاصله تقریبی خودتون تا مرکز مخابرات را مشاهده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن با همین محاسبه ساده ، شما می توانید حداکثر سرعت دانلود با استفاده از VDSL را در صورت برقراری این سرویس روی خط خودتون مشاهده کنید.
    Last edited by shaahani; 11-01-2019 at 11:58.

5. 6 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان امروز اتفاقی در گفتگوی آنلاین شاتل از پشتیبانی فروش پرسیدم سرویس VDSL رو فقط به مجتمع ها میدن یا نه؟ . ( یکبار پارسال پرسیده بودم گفتند فقط مخصوص مجتمع ها است) ولی در کمال تعجب اینبار گفت نه . گفتم اگه بخوام بگیرم باید چیکار کنم گفت به پشتیبانی زنگ بزن ببین خط کشش داره یا نه . زنگ زدم پشتیبانی گفت مودم رو خاموش کنم که تست کنند و من اینکار رو کردم و تست کردند و گفتند خطتون میکشه. دوباره به فروش زنگ زدم و گفتند باید درخواست از طریق سایت بدی که اینکار رو کردم و منتظر جوابم
    میخواستم بدونم اینجا کسی از شاتل VDSL گرفته ؟ من در مورد گیم پرسیدم پشتیبانی گفت رو VDSL پروفایل گیم نداریم که البته مهم هم نیست چون یک سرویس کاهش پینگ فوقش میخرم بعد هم گفتند فقط یک مدل سرویس داریم یعنی با حجم زیاد سرویس ندارند و باید ترافیک بیشتر رو خودمون بخریم و به سرویس اضافه کنیم. بجز این دو مورد مشکل خاصی نداره ؟ و اگر کسی داره واقعا همون 50 مگ سرعت داره؟
    سلام
    سرویسی که برای vdsl داره حجم و قیمتش چند بود؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    فقط همین سرویس رو در سایت نوشته

Last edited by NIMA_e2; 11-01-2019 at 14:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    فقط همین سرویس رو در سایت نوشته

این که خیلی افتضاح هست 24 گیگ برای یکسال 288 هزارتومن!
    حجمش حتی کفاف وبگردی هم نمیده گرفتن این سرویس با این حجم و قیمت حماقت محضه

9. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بله اینترنت افتضاح شده. سراسری هم هست.
    من با ایرانسل و شاتل و مبین نت تست کردم همه همینطور هستن.
    حتی به دوستان هم گفتم و گفتن که مشکل دارن.
    آقا جمع نزن خیلی هم وضع ایرانسل خوبه من همین اخر هفته فیلم 1080 چندتا استریم کردم. کاملا عالی

ADSL کم سرعت را حساب بقیه نزن اینو بدان
    Last edited by italodance; 12-01-2019 at 12:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز برام پیام اومد که متاسفانه نمیتونیم رو خط شما سرویس VDSL بدیم بعد زنگ زدم فروش گفتم بخش فنی خط من رو هفته پیش چک کردن گفتند امکانش هست الان چرا نمیشه . گفت اصلا اینجوری نیست که بتونند فنی خط رو چک کننه چون خیلی پارامتر داره مثل فاصلتون تا مرکز . من یکم هنگ کردم بعد گفتم خوب برای من رو که چک کردن گفت به هر حال ما خوشحال میشیم بتونیم سرویس بفروشیم ولی نمیشه . گفتم خسته نباشید گفتش ممنون در نظر سنجی هم شرکت کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

دوستان عزیز، به دنبال استقبال شما از شرایط ویژه فروش بسته‌های ترافیک، شاتل تخفیف‌های ویژه‌ای برای خرید بسته ۲۰۰ گیگابایتی ترافیک در نظر گرفته است.
    شما می‌توانید در دوره‌ی زمانی ۲۳ تا ۲۸ دی ۹۷، بسته ترافیک ۲۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۳۰ روز اعتبار به قیمت ۳۰٬۰۰۰ تومان تهیه کنید.
    به هزینه‌های یاد شده برای خرید هر بسته، مالیات بر ارزش افزوده نیز اضافه خواهد شد. همین الان می‌توانید برای خرید این بسته‌ اقدام کنید. (my.shatel.ir)

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

13. 2 کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •