اوکی مر30 من خیال کردم تا آخر طرح همین 999 گیگ هست
اوکی مر30 من خیال کردم تا آخر طرح همین 999 گیگ هست
ببخشید دادا من فکر کردم که محدود داری.شرمنده نمیدونستم نامحدود داری.چون نامحدود ها همون 999 گیگ هستن چه ماهانه چه سالانه.
بازم ببخشید![]()
آقایون سلام
من دو روز پیش اینترنت گرفتم (از مخابرات) اما سرعت اینترنتم خیلی کمه!(512 محدود دارم)
دانلودم خیلی کنده ...یه طوری که سرعتش از گوشی ایرانسل هم کمتر هست... حتی از دایل اپ خونگی هم کمتر هست...تا این حد!!!
مثلا بین 8 تا 12 نوسان داره...چرا؟
باید کد های خاصی رو جایی وارد کنم که سرعتم بالا بره؟
یه عکس بزار از مودمت ببینیم که خطت رو چند بسته شده در ضمن از دم در تست کردی؟
یه جای کار میلنگه![]()
سلامیه عکس بزار از مودمت ببینیم که خطت رو چند بسته شده در ضمن از دم در تست کردی؟
یه جای کار میلنگه
الان دوربین ندارم عکس بگیرم اما برات توضیح میدم
مودمم TP link هست مدل 8811
بعدم اینکه چراغ پاور و اون ADSL ثابته اما اون دوتای دیگه همینطور تند تند چشمک میزنن !(نمی دونم چرا!!)
و اینکه (در مورد دم در که گفتی ) چکار کنم وصل کنم اونجا؟ممکنه سیم داخلی خراب باشه میگی؟
خب یه چیزی بگم ....من پریز و اینا ندارم که!...همینطوری سر سیمو کندم لخت کردم بستم به اون سیم سیاهه که از دروازه میاد تو خونه!!....عب داره !!
آقا یه چیز دیگه هم الان دیدم که تعجب کردم
من هیچ کاری نکردم میگه 200 مگ مصرف کردم!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با گوشی سه روزه 150 مگ میگرفتم نمی تونستم تموم کنم با اینکه دائم تو سایتا بودم!
این مگه کیلو بایتی چند حساب میکنه؟؟
آخه من تموم عکسا و فلش ها اهنگ و اینا همش قعطه! (برای صرفه حویی کمتر)
خوب حجمی همینطوری هست دیگه پس چرا مشترکای مخابرات رفتن نامحدود 256 گرفتن چون یه چند وقتیه که بیخود کنتور میندازه.
تو صفحه مودم که رفتی همون print screen sysrq بزن یعنی همون عکسی که برای پنلت گرفتی همون جوری هست.
خوب چشمک میزنه دیتا رد و بدل میکنه مشکلی نداره.
اره ممکنه که سیم پوسیده باشه مودمت رو ببر دم در کابل لن هم بهش وصل کن و بزن به لبتاپ و بعد سیم تلفن و برق رو هم بزن ببین اونجا سرعتت چنده.
سلام
از دیروز بعضی سایت ها بالا نمیاد، توی ایمیلم هم نمیتونم برم کسی این مشکل رو داره؟
من سرویس 512 با ترافیک 4 گیگ گرفتم برای ماه بعد میخوام 1 گیگ ماهانه بگیرم.کسی اطلاع داره که سرویس 1 مگ ماهانه دانلود شبانه رایگان هم داره یا نه؟
کلا سرویس های یک ماهه شبانه ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)