دوستان سلام تست کردم 2 تا 6 کاملا رایگان بود و 6 گیگ دانلود کردم زود بگیرید تا برش نداشتن همینو... اینم بخاطر شماهااگه شبانه نداشت 230 تومان پولم میپرید...
دوستان سلام تست کردم 2 تا 6 کاملا رایگان بود و 6 گیگ دانلود کردم زود بگیرید تا برش نداشتن همینو... اینم بخاطر شماهااگه شبانه نداشت 230 تومان پولم میپرید...
Last edited by ___vampire___; 09-06-2014 at 15:29.
دوستان تست کردم سرویس های 20 گیگ کاملا شبانه داره 1 تا 6 صبح ... خدایی بخاطر شما گرفتم اگر شبانه نداشت 230 هزار تومان ازم می پرید... سرعت دانلود به من 280 ثابت میداد ولی خب به هرکس یه چیز میده.. تازه دیشب من 1 سره دانلود نکردم اگر نه حدود 4 تا 5 گیگابایت دانلود میداد.... فقط زود بگیرید احتمالش هست همین رو هم جمع کنند برادران زحمت کشمون....
Last edited by ___vampire___; 09-06-2014 at 15:46.
بابا گولشونو نخورید خیلی گرون دارن میدن وایرلس که گرونتر از adslه هم اینقدر گرون در نمیاد تازه اون از ساعت 7عصر تا 7صبح رایگانه
1مگ راصد با سرعت 250کیلوبایت در طول شبانه روز 39800تومن از ساعت 7 عصر تا 7صبح هم رایگان یعنی ببینید شبی چقدر دانلود میکنه حالا تصمیم گیری با خودتون از ما گفتن![]()
حالا ما که به راصد دسترسی نداریم چه خاکی باید توی سر بکنیم؟
سلام فرشاد آره درست میگی... منم متاسفانه خونمون آخر سنگره هیچی اینجا درست آنتن نمیده و کیفیت نداره ( قبلا تست کردم ) واسه همین مجبورم با همین سر کنم واسه من شبی 4 گیگ کافیه زیادم هست... ولی خدارو شکر تونستم بگیرم اگه نه دیوونه میشدم....
256 های وب میگن خوبه شبانه هم 250 سرعت میده !
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
دو روزه درخواست دادیم هنوز تخلیه نشده!! ای باباااا
سامی باید پشت سر هم بهشون زنگ بزنی پیگیر باشی تا زود جمع کنن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
متاسفانه اخرش باید باهاشون دعوا کرد تا یه کاری انجام بدن
شماره تلفن بچه ها رو ميخواي؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)