سلام دوستان ،ممنون برای جواب خوبتون
این ادکلن های کپی شرکت ارماف از نظر کیفیت چطور هستن؟ مثلا من از the warrrior خوشم اومد ارزش خرید داره؟
سلام دوستان ،ممنون برای جواب خوبتون
این ادکلن های کپی شرکت ارماف از نظر کیفیت چطور هستن؟ مثلا من از the warrrior خوشم اومد ارزش خرید داره؟
سلام دوستان کسی عطر های زیر رو تست داشته؟ نظرتون؟
اینها انتخابهای من برای خرید هدیه روز مادره به علاوه اومنیا کریستال که اون رو تست کردم.
البته دو سه مدل خنک از برند اسکادا هست که اگه دیدم و بینیم یاری کرد اونا رو هم تست میکنم.
البته اینهارو هم امروز تست خواهم کرد اما نظر مصرف کننده هاش رو هم بدونم بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کسی که نت گلیِ ورساچه برایت کریستال رو خیلی میپسنده کدوم یکی از اینهارو بیشتر دوست خواهد داشت؟
نسبت به ورساچه، دربین اینها کدومش نظرش رو بیشتر جلب خواهد کرد؟
ممنون![]()
Last edited by shervin1996; 08-04-2015 at 13:33.
سلام دوستان براي روز زن يك ادكلن گرم و شيرين تا قيمت 200 -220 باشه چي خوبه ادكلن هاي كه قبلا داشته كوكو مادمازل - كارولينا 212- و جاسمين نوير اگه راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم اگه چند تا معرفي كنيد ممنون ميشم تشكر![]()
یه پیشنهاد من Flora از برند Gucci هستش به نظر من واقعا عالیه. گرم و ملایمه حدود قیمت 280 هزار تومان البته از قیمتی که خواستید مقداری بیشتره.سلام دوستان براي روز زن يك ادكلن گرم و شيرين تا قيمت 200 -220 باشه چي خوبه ادكلن هاي كه قبلا داشته كوكو مادمازل - كارولينا 212- و جاسمين نوير اگه راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم اگه چند تا معرفي كنيد ممنون ميشم تشكر![]()
اگر حتما می خواین گرم و شیرین باشه این یکی رو پیشنهاد میکنم.
یه مورد دیگه که من واقعا دوستش دارم Wish از برند چوپارد ولی این قیمتش کمتره حدود 100هزار و خورده ای ولی من خیلی حسی خوبی نسبت بهش دارمالبته این هم گرم و شیرینه. اینا رو پیشنهاد دادم چون تجربه شخصی بودن امیدوارم مفید باشند چون سلیقه ها خیلی متفاوته
![]()
سلام
من از این سه تا مورد اول رو در حد تست دیدم
گلی هست ولی گل+میوه ی ترش! من شخصا خوشم نمیاد! کلا با عطرهای ترش رابطه خوبی ندارم
دلیل هم داره
البته عذرمیخوام واصح توضیح میدم
وقتی عطرهای ترش کمی بمونه با بوی بدن درهم می امیزد و خصوصا در فصل های گرم فاجعه بار هست
این عطر از لانوین همچنین پخش بوی پایینی داره...
=================================
ورساچه ورسنس (خنک و عالی! یاداور چنل چنس سبز رنگ)
امنیا کریستال از بولگاری هم انتخاب خوبیه (چوبی-گلی و خنک)
و همچنین پردا اینفیوژن
گوچی فلورا اون اولی موافقم عطر گلی و خوش رایحه ای هست
+
ویش از چوپارد رو من هم بینهایت میپسندمولی به هیچ عنوان به درد بهار و تابستون نمیخوره
عطری خوش قیمت خوش رایحه با پخش و ماندگاری بالا و در مجموع عطر بسیار خوبیه![]()
جای بسی خوشحالیست که دوستان معرفی عطر داشته باشند...
مثلا به واسطه ی همین معرفیه شما من همین امروز این عطر رو تست کردم
بله بنظر من هم خیلی رایحه ی خوب و جالبی داره
بیشترین نت هایی که حس کردم
لیمو ترش به طور کامل از ابتدا تا انتهای کار حس میشه
نعناع هندی و خس خس
به خوبی یاداور رایحه ی لانویت (ورژن تویلت) هست خصوصا در نت پایانی
البته قطعا ملایم تر و بنظرم پخش بوی کمی داره
![]()
البته که گرم و شیرین به هیچ عنوان به درد فصل پیش رو نمیخوره ولی بهرحال:
سینما از ایو سن لورن
همین ویش از چوپارد
آنجل از تری ماگلر (اینو تاکید بیشتری میکنم البته از حد قیمتی مدنظر کمی بالاتره ولی ارزشش رو داره)
ولی من به شما یک عطر شکلاتی جالب با پخش خوب معرفی میکنم که همه جا گفتن به درد تابستون میخوره ولی من میگم نمیخورهولی واقعا عطر خوبیه و میتونه در بهار پاییز و زمستان کارایی داشته باشه
212 گلم از کارولینا هررا
سلام. دوستان کسی اودکلنی به نام ملکول می شناسه؟ لطفا در موردش بنویسین. ممنون.
سلام
Geza Schoen طراح آلمانی عطرهای سری ذهن زیبا و طراح عطرهای برند Escentric Molecules و Boudicca که هر دو عطرهای نیچ هستند
6 عطر برند Escentric Molecules رو که هر 6 عطر یونی(قابل استفاده هم برای اقایون و هم خانمها) حدفاصل سالهای 2006 تا 2010 طراحی کرده
سه عطر این برند به نام مولکول هستند با نامهای مولکول1، مولکول 2 و مولکول 3
مولکول 1 (تنها نت سازنده ایزو e سوپر هستش که یک نوع کتون سنتزی میباشد) گروه بویایی چوب-گل-مشک
مولکل 2 (تنها نت سازنده امبراکسان هستش که از اکسایش ماده ی طبیعی عنبر بدست میاد)گروه بویایی اورینتال(شرقی)
ملکول 3 (تنها نت سازنده خس خس هست)گروه بویایی (اختصاص داده نشده)
بهرحال این عطرها نیچ هستند بنابراین با روایح خاصی طرف خواهیم بود که قضاوت در مورد اونها ساده نیست
موفق باشید.
دوستان کسی میتونه تلخ ترین ادکلن های مردونه رو برام لیست کنه ؟!
ادکلن هایی میخوام تقریبا به سبک نارسیسو فر هیم و حتی تلخ تر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)