این دوستمون اشتباه عرض کردنا من غیبت ندارم. مگه اعزام ها توی همه ماه ها هست ؟ ضمنا من امسال تا 31 شهریور به صورت قانونی تحصیل میکردم از اون به بعد ترک تحصیل هستم. من هم مثل بقیه یک سال فرصت دارم که دفترچه بفرستم ؟
این دوستمون اشتباه عرض کردنا من غیبت ندارم. مگه اعزام ها توی همه ماه ها هست ؟ ضمنا من امسال تا 31 شهریور به صورت قانونی تحصیل میکردم از اون به بعد ترک تحصیل هستم. من هم مثل بقیه یک سال فرصت دارم که دفترچه بفرستم ؟
اگر به اینصورت باشه و شما غیبت نداشته باشید یک سال فرصت دارید
در مورد اعزام هم بله برخلاف افراد دارای تحصیلات دانشگاهی که فقط ماه های زوج اعزام دارند
افراد دیپلم و زیر دیپلم 18 ام همه ماه ها اعزام دارند
این رو همین الان از سایت سازمان نظام وظیفه دیدم : """""" 5- دانش آموزي كه قبل از 22/8/90 (قبل از اجراي قانون جديد وظيفه عمومي) در مقطع متوسطه شروع به تحصيل كرده اند تاچه زماني مجاز به تحصيل خواهند بود؟ ----- چنانچه در رشته ي كاردانش يا فني حرفه اي به تحصيل اشتغال دارند حداكثر تا پايان 22سالگي ورشته هاي مختلف پيش دانشگاهي حداكثر تا 24 سالگي مجاز به تحصيل خواهند بود. """""" دقیقا همون چیزیه که پارسال پلیس +10 به من گفت که قانون جدید عطف به ماسبق نخواهدشد. یکشنبه و دوشنبه میرم از طریق سازمان نظام وظیفه پیگیری میکنم که چرا باوجود اینکه این قانون عطف به ماسبق نمیشه باز هم به من اجازه نمیدن تحصیل کنم ! خودم احتمال میدم مشکل از مدرسه باشه که قانون رو خبر نداره یا از آموزش پرورش ناحیه که قانون رو ابلاغ نکرده. در غیر اینصورت از طریق دادستانی پیگیری میکنم. من امسال توی کنکور رتبه خوبی آوردم و پزشکی پذیرفته شدم منتها چون پیش دانشگاهی رو تموم نکرده بودم مجبور هستم که ترم اول رو مرخصی بگیرم و بهمن ماه که پیش دانشگاهی تموم کردم دانشگاه رو شروع کنم. اگه بهم اجازه ندن پیش دانشگاهی رو بخونم بیچاره میشم هم باید درس رو ول کنم برم خدمت و هم تا دوسال حق ندارم مجددا کنکور بدم.
Last edited by Alireza SM; 02-11-2012 at 11:53.
با سلام
ميخاستم بدونم اگه در اعزام تعويق بزنيم بعد پشيمون بشيم چند روز بعد- ميتونيم تعجيل بزنيم؟
شما تاریخ ترک تحصیلت هر تاریخی هست 1 سال وقت داری
الان شما رفتید ثبت نام کنید برای دروس پیش دانشگاهی که مونده گفتن ثبت نام نمی کنن؟
برو نظام وظیفه و نامه ای که توش تاریخ فارغ التحصیلی یا ترک تحصیل رو زده ببر بخش معافیت تحصیلی سالن 3 ، اونجا اگه ثبت شده باشه تاریخش که کاری لازم نیست انجام بدی اگر هم ثبت نشده باشه اون برگه رو میدی برات معافیت تحصیلی رو ثبت می کنن
Last edited by mehran_pqqp; 03-11-2012 at 14:27.
سلام دوستان
من آموزشم یگان ویژه افتادم میخواستم بدونم آموزشی همه جا یکی هستش یا من که یگان ویژه هستم آموزش یگان ویژه میبینم ؟ و بعد برای تقسیمات هم یگان ویژه میرم یا نه ؟
واسه دوره آموزشی من شهر خودم هستم میتونم برم خونه مثلا پنجشبه تا شنبه یا نه ؟ لطفا توضیح بدین ممنون
Last edited by Ashkan_Oveisi; 03-11-2012 at 15:36.
دوستان در طی آموزشی با چه سلاحهایی شلیک می کنیم؟
یکی میگفت آر پی جی هم شلیک کردهبه نظر میومد الکی میگفت
ســـلام
کسی که متولد سال 71 و دانشجوی کارشناسی هست و بخواد برای کنکور کاردانی به کارشناسی یه رشته ای غیر رشته خودش شرکت کنه طبق این عکس
که از رو دفترچه گرفتم از کدوم بند میتونه استفاده کنه.
![]()
آر پی جیییی؟ شاید دوره کد خورده و در شرایط خیلی خاص. ولی به طور معمول اگر سپاه هستین با کلاشنیکف و اگر ارتش هستید با ژ 3 شلیک میکنید.
به امید خدا رفتین آموزشی متوجه میشین زرنگ کسی هست که اصلا شلیک نمیکنه!
به هیچ عنوان حتی در شرایط خاص و حتی دوره های تفنگداری که برای سربازن در نظر گرفته میشه کسی با ار پی جی شلیک نمیکنه فقط با شبیه ساز ار پی جی و در مانیتور
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)