تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1108 از 1783 اولاول ... 1086081008105810981104110511061107110811091110111111121118115812081608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,071 به 11,080 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز من پارس هم سرویس دارم 3600 زده در ضمن صبا هم اولش که تصویب شده بود 3600 زده بود الان کرده 3880 در ضمن با در نظر گرفتن 8 درصدی یا هر درصدی دیگه ( عوارض .مالیات و......)که شما فرمودید میشه 3600
    اینم لیست قیمت مورد تصویب سازمان مقررات
    خوب دوست عزیز منم که همینو میگم.حجم هر گیگ 3600 تومان اعلام شده(بدون عوارض و مالیات)که عوارض و مالیات در سال 93 شده 8 درصد که وقتی این 8 درصد رو به3600 تومان اضافه کنی میشه 3880 تومان.من الان با آسیاتک و پارس آنلاین هم کار میکنم همین قیمت رو میدن.اکثرشون حجم یک گیگ حجم اضافه رو زدند 3600 تومان بعد زیرش در تبصره هزارم همچین کوچولو نوشتن به مبالغ فوق 8 درصد مالیات و عوارض تعلق می گیرد.البته پارس آنلاین زرنگی کرده تو وبسایتش و برای حجم اضافه حتی همین تبصره رو هم ننوشته و فقط برای سرویسهاش نوشته اما شما بهشون بزنگ و بپرس بهت میگن قیمت واقعی رو. ولی مثلا شاتل و آسیاتک مثل بچه آدم وقتیکه تو جدول یک گیگ حجم اضافه رو زدن 3600 زیرش تو توضیحات و تبصر ها گفتن که به مبالغ فوق مالیات افزوده میشود.
    Last edited by david-ebi; 28-06-2014 at 20:01.

2. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

صبانت الان پینگش چطوره دوستان؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

صبانت الان پینگش چطوره دوستان؟
    از 18 تا 30 نوسان داره.

5. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت تا سه دقیه بعد از دو حول و حوش 180 بعد حول 40

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوب دوستان امشب هم عکسهای مربوط به نتایج تست در speedtest.net و همچنین سرعت دانلود سرورها و سایتهای مختلف رو در اوایل ساعات رایگان براتون میزارم.زمان و تاریخ در عکسها مشخص است.

تو این پست عکسهای مربوط به تست پهنای باند توسط سایت speedtest.net رو براتون میزارم تا ببینید که نتایج نیمی از سرورها با نیمی دیگر فرق داره.یعنی با اینکه سیستم و isp و نوع سرویس adsl فرقی نکرده اما سرورها نتایجشون شبیه هم نیست که این جای سوال داره برای من.
    اسم هر سرور رو خودتون تو عکس میتونید ببینید.

8. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوب تو این پست هم نتایج تست سرعت دانلود سرورها و سایتهای مختلف رو در اوایل ساعات رایگان براتون میزارم.زمان و تاریخ در عکسها مشخص هست.

این عکس مربوط به دانلود از یک سایت با سرور داخلی است.

این عکس مربوط به دانلود از یک سایت با سرور خارج از کشور هستش.

این عکس مربوط به دانلود از سایتی که جناب mahdi.sh معرفی کردند و گفتم بالاخره نفهمیدم سرورش داخلیه یا خارجی.چون یک شب سرعتش مثل سرورهای داخلی هست و یک شب سرعت دانلودش مثل سرورهای خارج از کشوره.

این عکس مربوط به دانلود از ی.و.ت.ی.و.ب با قندشکن هستش.

و این عکس هم مربوط به دانلود از ف.ی.س.ب.و.ک با قندشکن هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فاتحتا مع صلوات !!! سرعت دانلود از 500 به 50 افت کرد سایت internetspeedtest رو هم باز نمی کنه که تست بگیرم

11. این کاربر از mahde1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز -اگر ناراحت نمیشید- لزومی داره شما دقیقه به ساعت اطلاع رسانی میکنید؟ یعنی کسی درخواست داده؟ یا اقدامی خودجوش هست؟! چون اگر قرار باشه همه مثل شما عمل کنند که این تاپیک رکورد تاپیکهای قبلی صبانت رو میشکنه و یکروزه 100 ص جلو میره ...
    ضمن اینکه با این تصاویر سنگین png که گذاشتید ترافیک ملت رو دارید بی جهت حروم میکنید. اگر واجبه تند تند آمار اعلام کنید حداقل تصاویر رو بصورت لینک بذارید تا اون کسی که براش مهمه بازش کنه
    Last edited by 3274; 29-06-2014 at 07:41.

13. 3 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز -اگر ناراحت نمیشید- لزومی داره شما دقیقه به ساعت اطلاع رسانی میکنید؟ یعنی کسی درخواست داده؟ یا اقدامی خودجوش هست؟! چون اگر قرار باشه همه مثل شما عمل کنند که این تاپیک رکورد تاپیکهای قبلی صبانت رو میشکنه و یکروزه 100 ص جلو میره ...
    ضمن اینکه با این تصاویر سنگین png که گذاشتید ترافیک ملت رو دارید بی جهت حروم میکنید. اگر واجبه تند تند آمار اعلام کنید حداقل تصاویر رو بصورت لینک بذارید تا اون کسی که براش مهمه بازش کنه
    دوست عزیز 3274 هیچ وجوبی بر ممتد الآماری نیست.(عجب اصطلاح حوزوی به کار بردم ) کلا چیزی که باعث شد من عکس بزارم مخصوصا اون عکسهای بزرگ رو درخواست دوست عزیز hoseinsps در صفحه 1106 این تاپیک بود که گفته از وقایع گفته شده عکس بگذارید و دلیل دومش هم سوالی بود که خودم از دوستان داشتم که دیشب مطرح کردم ولی هنوز کسی جواب نداده و اونم اینه که با توجه به عکسهایی که از speedtest.net گذاشتم چرا هاستها و سرورهای مختلف هر کدوم یه پهنای باند مختلف رو برای من نشون میدن و مجبور بودم برای اینکه اسم اون سرور و هاست معلوم باشه عکس به اون بزرگی رو بزارم و گرنه هم یاد دارم و هم برای خودم راحتتره که شکل کوچیک شده نتیجه تست speedtest.net رو بزارم.و دیگه اینکه یقین داشته باش که منم نه اونقدر حوصله دارم و نه اونقدر بیکارم و بی خواب که بخواهم هر شب چنین آمار دقیقی رو با عکسها و جزییات بزارم.خواستم فقط دو شب پشت سر هم گذاشته باشم تا روال کار برای دوستانم مشخص بشه.و فکر نمیکنم کلا 10 یا 12 تا عکسی که تو این دو شب گذاشتم آنچنان حجمی از کاربران بخت برگشته(بلانسبت دوستان) ببره.در هر صورت گفتم که بنده هم حوصله دادن چنین آماری را هر شب نداشتم و ندارم و نخواهم داشت و فقط به جهت درخواست دوست عزیزی بود که نام بردم که فکر کنم ناظم سایت تیونینگ خودرو هم هستند.اما یقینا به محضی که گند زده بشه تو سرعت شبانه باز دو تا از این آمارهای حالگیر واسه شما به جهت روشن شدن اذهان عمومی خواهم داد. .آره داداش. آخ آخ تازه یادم رفت عکسهایی که مربوط به تست سرعت این سایتها در 6 صبح بود رو بزارم.فکر کنم 15 عکس حجم بالا با کلی توضیحات هست الان اونا رو هم میزارم .نه بابا شوخی کردم بی خیالشون شدم.وگرنه ایندفعه دوستان حتما ما رو به ضیافت فحش مهمان میکردند.نه خدایا توبه. ما چاکر همه دوستان هم هستیم. بازم گل خدمت شما
    Last edited by david-ebi; 29-06-2014 at 14:16.

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز 3274 هیچ وجوبی بر ممتد الآماری نیست....
    اتفاقا بنده و دیگران خیلی هم خوشحال خواهیم شد وقتی می بینیم پهنای باند اینترنت کاربران ایران تدریجا داره از حالت کمونیستی اسفناک و قطره چکانی درمیاد که مایه ی ننگ ایران در رتبه های جهانی شده گرچه همین سرعت 8 مگ و 10 مگ در استانداردهای جهانی رقمی محسوب نمیشه
    من عرض کردم لزومی نداره هی پشت سر هم اینهمه عکس بذاری. به همون ذکر پهنای باند شبانت در پاسخ اکتفا کنی کافیه دیگه اینقدر عکس گرفتن پیاپی و مدرک گذاشتن نمیخواد

ضمن اینکه محض اطلاع سایر دوستان ، اینا اینقدر دو رو و روباه صفت هستند که توی سایتشون تا پهنای باند 2مگ اونم فقط بر اساس ضوابط ! می فروشند اما اگر به خود عامل فروش تماس گرفته بشه تا سقف 12 مگ و بدون هیچ ضوابط ! حاضره بفروشه
    مملکت نیست جنگله
    Last edited by 3274; 29-06-2014 at 14:58.

17. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •