تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1108 از 1298 اولاول ... 108608100810581098110411051106110711081109111011111112111811581208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,071 به 11,080 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

2. این کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سرویس شباهنگ
    یکساله 52 گیگ
    سرعت سرویس و سرعت دانلودش چند مگابایت هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از ما که هنوز کلی قطعی داره شبها هم سرعت دانلود بالا 40 نمیره روزها هم که همش قطع و و صل میشه خدا را شکر از بعضی دوستان مثل اینکه درست شده
    من هم دقیقاً همین وضعیت رو دارم
    طرح حرفه ای ها هستم که باید سرعت 10Mb باشه ولی سرعت دانلود به 100Kb هم نمیرسه
    با پشتیبانی هم تماس گرفتم میگه پهنای باند پر شده و باید صبر کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرویس شباهنگ
    یکساله 52 گیگ
    سرعت سرویس و سرعت دانلودش چند مگابایت هست؟
    بستگی به منطقه اتون بین 2 نا 10 مگ شیر میشه براتون
    Last edited by mohsen19x; 25-08-2015 at 11:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از ماست که بر ماست. قبلا طرح کمپین، خوب بود. منتها مخابراتی ها دیدند اینطوری نمیتونن جیب مردم رو درست حسابی بچاپن. گفتن چیکار کنیم چیکار نکنیم، اومدن طرح حرفه ای ها زدن که بتونن به صورت حرفه ای تری جیب مردم رو بچاپن!!!!!

توی کمپین، من ماهیانه 7 گیگابایت حق مصرف داشتم و شبانه هم رایگان بود. به عبارتی، در طی قرارداد یک ساله (که تازه پس پرداخت هم بود) بنده 84 گیگ حق استفاده داشتم + شبانه ی رایگان.

الان توی طرح حرفه ای ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط 24 گیگ حق استفاده دارم و شبانه هم رایگان نیست. بین 90 تا 99 درصد بسته به اینکه مودم گرفته باشیم یا نه.

همه جای دنیا روز به روز بهتر میشه جز این خراب شده. من که راضی نیستم. انشالا این پولا یه جا تلافی میشه. شاید زناتون تلافی کنن!

7. 2 کاربر از pershianix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقا قصد دخالت ندارم ولی شما اصفهان چی میکشین از دست مخابرات
    واقعا وضعتون داغونه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

9. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان توی طرح حرفه ای ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط 24 گیگ حق استفاده دارم و شبانه هم رایگان نیست. بین 90 تا 99 درصد بسته به اینکه مودم گرفته باشیم یا نه.
    24 گیگ تموم شد میشه دوباره گیگ گرفت من تو دو ماه تموم شد دوباره شارژ کردم.
    میتونید یک گیگ شارژ کنید شبانه 100 گیگ دانلود کنید دوباره شارژ کنید محدودیتی نداره

11. 2 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جالب اینجاست که حالا بعد از مدتها که یادشون افتاده مشترکین خطوط dlc هم حق استفاده از پهنای باند بالاتر دارن و بعضی رو روی 5مگ و بعضی رو روی 10 مگ بسته ن بعضی خطوط dlc کماکان فراموش شده هستند از جمله خطوط dlc شهرک میلاد شاهینشهر

13. این کاربر از bornamilad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: راه اندازی هاب ماهواره ای ایران در اصفهان 
    خبرگزاري آريا-همزمان با استانهاي تهران و مشهد ، هاب ماهواره اي ايران (هما) در اصفهان راه اندازي شد.
    به گزارش خبرگزاري آريا، در اين طرح مخابراتي که به صورت ويدئو کنفرانس و با حضور وزير ارتباطات افتتاح شد ، آقاي واعظي گفت: با راه اندازي اين هاب ماهواره اي در استان اصفهان زيرساخت توسعه دولت الکترونيک فراهم خواهد شد.
    وي افزود : طرحهاي مخابراتي که در سفر به استان اصفهان قول اجراي آن را داده بود به زودي اجرايي شود .
    استاندار اصفهان هم با اشاره به رتبه نخست شرکت مخابرات استان اصفهان در کشور گفت : براي توسعه دولت الکترونيک نيازمند همکاري مسوولان کشوري در استان اصفهان هستيم.
    زرگرپور گفت : افتتاح هاب ماهواره اي ايران در اصفهان اين امکان را مي دهد که در تمام استان خدمات الکترونيکي ارائه شود.
    مديرکل ارتباطات زير ساخت استان اصفهان نيز در اين آئين گفت : با راه اندازي اين هاب ماهواره اي امکان انتقال داده هاي مخابراتي از طريق ماهواره فراهم شد.
    آقاي محمد خاني گفت : طرح هاب ماهواره‌اي داراي سه ايستگاه در بوم هن ، همدان و اصفهان است که تجهيزات اين ايستگاه‌ها قابليت ارائه سرويس‌هاي صوت ، ديتا و انتقال ترافيک تا 1500پايانه ماهواره‌اي را دارند.
    وي افزود : ارائه سرويس به پايانه‌هاي متحرک و هدف‌هاي متحرک مانند قطار ، هواپيما و کشتي‌ها ، تأمين ارتباط نقاط صعب‌العبور جزاير ، سکوهاي نفتي و انتقال ترافيک اپراتورهاي موبايل به نقاط مختلف از جمله کاربردهاي هاب ماهواره‌اي است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: افتتاح 515 طرح مخابراتی استان اصفهان 
    همزمان با هفته دولت؛

افتتاح ۵ پروژه مخابراتی اصفهان

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان گفت: ۵۱۵ پروژه مخابراتی با اعتباری بالغ بر۳۵۶ هزار و ۷۹۳ میلیون ریال در هفته دولت به بهره‌برداری می رسد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیان این مطلب اظهار داشت: این پروژه ها مشتمل بر ۸۸ پروژه‌ اجرای ترانسمیشن در شهرستان‌های نایین، مبارکه، چادگان، شهرضا، شاهین شهر و میمه، کاشان، اصفهان، نطنز، تیران و کرون، فلاورجان، سمیرم، نجف‌آباد، فریدن، آران و بیدگل و مراکز تابعه استان است.
    وی افزود: همچنین پروژه‌های نصب و راه‌اندازی تجهیزات نیرو، تغذیه نیرو، ظرفیت‌سازی پورت دیتا در مراکز، توسعه دیتا، توسعه access و EDGE شبکه، توسعه سوییچ کارین و EWSD و ZTE، توسعه کافوی نوری و تأسیس تجهیزات اکسس GPON در شهرستان های مختلف و شهرستان اصفهان به بهره برداری خواهد رسید.
    مدیرعامل شرکت مخابرات اصفهان تصریح کرد: پروژه‌های اجرای سایت BTS، افزایش TRX سایت BTS، اجرای NODEB سایت BTS و اجرای دکل و تغذیه نیروی سایت BTS در سطح استان نیز افتتاح می‌شود.
    وی در ادامه پروژه اجرای طرح فیبر نوری ارتباطی، طرح کانالسازی و کافو و همچنین اجرای طرح تقویت آبونه کافو، توسعه شبکه کابل، جابجایی و جایگزینی کابل و تقویت شبکه کابل را از دیگر طرح های قابل افتتاح برشمرد.

منبع: مهر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •