بلد بودم دیگه اینجا نمیزاشتمآرش جان زیر نویس فارسی نداری ؟![]()
قبلی رو هم ترجمه نکردید![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بلد بودم دیگه اینجا نمیزاشتمآرش جان زیر نویس فارسی نداری ؟![]()
قبلی رو هم ترجمه نکردید![]()
Hi people. Although I've posted the main info on the forum, tomorrow morning's defence of Middleton stance seems like a golden opportunity to find out how the forts will work out, and how defending them is handled.
Hope to see some of you all there too.
Mak
ترجمه:
سلام مردم!گرچه من تو فروم پستی درباره ی اطلاعات اصلی رو دادم اما دفاع فردا صبح از مواضع میدل تون،به نظر میرسه که یه فرصت طلایی برای فهمیدن اینه که فورت ها چطوری کار میکنند و دفاع از اونا به چه صورتی مدیریت میشه.امیدوارم که همه ی شما رو اونجا ببینم.
مک!
ChaGHaL
با تشکر از ارسال این مطلب !
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
با تشکر فراوان از تیم مدیریت که نسبت به اینجانب لطف فراوانی دارند . از 4 پست 3 تا نیاز به تایید داشت .
اینجانب امیدوار است تا برادر aqua قبل از اینکه تاپیک 10 صفحه دیگر جلو برود پست های اینجانب را خارج از نوبت تایید نمایند .
مترجم دستی هست ؟
میگم چقدر ساکتی !! برو توی بخش هایی که پست شمارش میده یکم اسپم بده !! زیر 100 باشه پست هات ازین مسخره بازی ها در میاره !!
چطور مگه؟....خوب ترجمه کردم دیگه!![]()
من جای تو بودم کلاس خصوصی تدریس زبان انگلیسی میزدم !!![]()
اونقدر ها هم سخت نیست....مقاله رو میدی به گوگل...بعد ترجمه شدش رو پس میگیری
البته گوگل اقتضاح ترجمه می کنه...اما اصل کلام رو میشه فهمید...من فقط جمله بندی رو درست می کنم!
ئه !! جدی ؟ یعنی گوگل انقدر پیش رفت کرد ؟ من یادمه آخرین بار آره رو از نه تشخیص نمیداد !!
نه بابا...هنوزم افتضاحه اما از هیچی بهتره!این ترجمه ی گوگل...من فقط غلطاش رو گرفتم:
مردم سلام. گرچه من فرستاده شده در تاریخ که اطلاعات اصلی در یک انجمن ، صبح فردا در دفاع از موضع Middleton به نظر می رسد می خواهم یک فرصت طلایی برای پیدا کردن چگونه forts کار خارج خواهد شد ، و چگونه آنها را در دفاع از مدیریت می باشد.
امید برای دیدن برخی از شما همه بیش از حد وجود دارد.
خداحافظ !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)