تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1108 از 2403 اولاول ... 10860810081058109811041105110611071108110911101111111211181158120816082108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,071 به 11,080 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه ___lord___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ت
    سرعت و پینگتون تو تهران چقد بود؟؟؟
    دیگه از این به بعد هرروزتو باید تو این تاپیک بگذرونی برادرنصف عمرت تو این تاپیک فنا میشه
    آقا وایمکس مبین نت هم هستش.پول مول داشته باشین میتونید یه امتحان بکنید.از کیفیتش هیچ خبری دستم نیست.ولی طرح هاش بدک نیست.سرعت و پینگشو نمیدونم
    در پایان اینکه خوش اومدی به استانمون...دریا خوش بگذره... دریاشم میزونه آفتابه نمیخواد ببری
    اول عذر خواهی میکنم از اینکه دیر جواب دادم در مرحله ی بررسی به سر میبرم هنوز
    پینگ بین 120 تا 130 در حالت عادی منظم و بدون تایم اوت البته در اکثر مواقع

من زیاد دانلود شبانه نمیکردم اما میشد شبی 1.5 گیگ دانلود کرد سرعت بین 40 تا 50 بود(البته الان پشیمونم که هرشب دانلود نمیکردم)

ایشالا ما تا آخر در این تاپیک کنار شما رفقا ایستاده ایم

راستی زنگ زدم اندیشه گفتم تو خط 5 وضعیت چجوریه؟ گفت معمولا 1 ماه طول میکشه
    منم این شکلی شدم==> بعد یارو خواست کاری کنه مشتری نپره گف البته تا 2 هفته هم مورد داشتیم

یه تماس هم میخوام با شاتل بگیرم ببینم چی میگن( تو کف سرویس داداشمون سوسمارم)

اینا همه به خاطر اینه که از پارس بدم میاد

2. این کاربر از ___lord___ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من اشتراک حجمی از اندیشه دارم واسه همین در مورد اندیشه بهتر میتونم نظرم رو بگم اما خیلی از دوستام از شاتل و پارس هم اشتراک دارن که از نزدیک کیفیت سرویس اونا رو هم دیدم و نظرشون رو هم پرسیدم ...

در مورد اندیشه که دوستمون سوال کردند باید بگم که برای اشتراک محدود حجمی روزها سرعت خیلی خوبه و دانلود با برنامه idm اکثرا بین 100 تا 130 کیلو بایت نوسان داره اما بعضی اوقات تایم اوت و قطعی داره که واقعا آزار دهندست و از این بابت هم شرکت شاتل فعلا تایم اوت کمتر و پینگ بهتری داره و سرعت روزانش هم طوری که دیدم خوبه و حتی بعضی اوقات بهتر از اندیشه...( پارس هم فعلا توی پینگ و تایم اوت دست کمی از اندیشه نداره و اصلا جالب نیست... یکی از دوستان واسه کافی نت از پارس اشتراک داره و بدجوری شاکیه نصف مشتریاش واسه قطعی بیش از حد پریدن ! ) اما در مورد دانلود شبانه اندیشه باید خدمتتون عرض کنم که با اشتراک 128 محدود حجمی تا تاریخ 30 شهریور 90 ( که هنوز ساعت ها تابستانی بود ! ) از ساعت 1 شب سرعت به حدود 50 تا حداکثر 60 کیلو بایت محدود میشد و دقیقا سر ساعت 4:15 شب محدودیت سرعت برداشته میشد و تا 6 صبح سرعت عین روز بود که کلا از 1 شب تا 6 صبح میشد متوسط بین 800 مگ تا1گیگ دانلود کرد... از 31 شهریور که ساعتها 1 ساعت به عقب کشیده شد اینها نرم افزار سرور رو تا چند روز تغییر ندادن و چند شب اول مهر ماه شبها از ساعت 3:15 سرعت عین روز میشد و در نتیجه شبها میشد تا حدود 1300 مگ دانلود کرد ...
    اما وضعیت فعلی اندیشه :
    متاسفانه دیگه سرعت دانلود شبانه از ساعت 3:15 یا 4:15 تا 6 صبح افزایش پیدا نمیکنه و از 1 شب تا 6 صبح یکسره بین 50 الی 60 کیلو بایت در نوسان هست ... ( بجز شبهایی که اختلال داره و کلا باید بیخیال شد! ) در نتیجه اگه خیلی خوش شانس باشین با IDM میشه حداکثر بین 600 الی 800 مگابایت دانلود رایگان شبانه داشت .تنها خوبیش اینه که به کسی ربطی نداره هر شب دانلود میکنین یا یک شب در میان !!! وقتی اسمش دانلود رایگان شبانست باید هم همین طور باشه
    پس فعلا در مورد اندیشه میشه گفت : سرعت روزانه خوب - دانلود شبانه رایگان با سرعت حدود 50 تا 60 کیلوبایت بدون اجرای قانون مزخرف Fair Use Policy !!! - پینگ بالا و تایم اوت بیشتر نسبت به شاتل ولی کمی بهتر از پارس آنلاین .

در مورد شاتل دوستانی که خودشون اشتراک شاتل دارند بارها نظر دادن و خیلیها از سرعت و پینگ و کمتر بودن تایم اوت راضی بودن و بعضی ها هم گله داشتن من در این مورد نظری نمیدم ...

اما این قانون مزخرف Fair Use Policy تو شاتل گریبان چند نا از دوستام رو هم گرفته و اگه هم تو تاپیکهای مشترکین شاتل تو اینترنت یه نگاهی بندازین میبینین خیلی ها شاکی هستن ... این قانون رو در اصل همه شرکتها ( حتی اندیشه ) هم داره ولی عملا اجرا نمیکنه چون واقعا فقط بهانه بیخودی برا محدود کردن سرویسه .. با اینکه شرکت شاتل ادعا میکنه عادلانست و با این کار حقوق مشترکین دیگه حفظ میشه اما در عمل دارن میگن سرویس شبانه رایگان هم محدوده ! این کار بطور اتوماتیک از طریق یه نرم افزار تو سرور شاتل انجام میشه و اگه سیستم تشخیص بده که مثلا چند شب پشت سر هم شما دانلود شبانه داشتین اتوماتیک برای بار اول شما رو 10 روز تو لیست سیاه (black list) قرار میده و نتیجه این میشه که سرعتتون در حد دایل آپ افت میکنه !!! تو این مدت بیخودی خودتون رو کوچیک نکنین و تماس نگیرین چون این یه جور جریمه من در آوردی از طریق شرکته که از طریق اون نرم افزار شما رو دارند تنبیه میکنن! و تا دوره تنبیهتون تموم نشه وضعیت نرمال نمیشه !!! جالب اینجاست اگه باز هم جرم بزرگ دانلود هر شب رو مرتکب بشین برای بار دوم ممکنه تا 1 ماه هم تو بلک لیست برنامه شاتل بمونین و سرعتتون پایین بمونه ! .. البته اگه به سایت شرکت سری بزنید میبینید نوشته این قانون رو فقط برا سرویسهای نامحدودشون اجرا میکنن اما کافیه یه پرس و جوی ساده بکنین میبینین حتی دانلود شبانه رایگانشون تو سرویسهای حجمی اکو هم شامل این تنبیهات میشه !!! این نکته رو هم اضافه کنم که با همه ضعف هایی که الان سرویس اندیشه داره من تا حالا ندیدم که این قانون مزخرف رو حتی تو سرویسهای نامحدودشون عملا اجرا کنن و مثلا بیان سرویس نامحدود کسی رو قطع کنن یا سرعتش تا حد دایل آپ پایین بیاد اونم به جرم رعایت نکردن این قانون و دانلود هر روز !!!

تا کی باید حق مشترکان اینترنت به بهانه های مختلف ضایع بشه خدا داند ... فقط میشه تاسف خورد
    Last edited by birak; 12-10-2011 at 20:38.

4. 6 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من اشتراک حجمی از اندیشه دارم واسه همین در مورد اندیشه بهتر میتونم نظرم رو بگم اما خیلی از دوستام از شاتل و پارس هم اشتراک دارن که از نزدیک کیفیت سرویس اونا رو هم دیدم و نظرشون رو هم پرسیدم ...

در مورد اندیشه که دوستمون سوال کردند باید بگم که برای اشتراک محدود حجمی روزها سرعت خیلی خوبه و دانلود با برنامه idm اکثرا بین 100 تا 130 کیلو بایت نوسان داره اما بعضی اوقات تایم اوت و قطعی داره که واقعا آزار دهندست و از این بابت هم شرکت شاتل فعلا تایم اوت کمتر و پینگ بهتری داره و سرعت روزانش هم طوری که دیدم خوبه و حتی بعضی اوقات بهتر از اندیشه...( پارس هم فعلا توی پینگ و تایم اوت دست کمی از اندیشه نداره و اصلا جالب نیست... یکی از دوستان واسه کافی نت از پارس اشتراک داره و بدجوری شاکیه نصف مشتریاش واسه قطعی بیش از حد پریدن ! ) اما در مورد دانلود شبانه اندیشه باید خدمتتون عرض کنم که با اشتراک 128 محدود حجمی تا تاریخ 30 شهریور 90 ( که هنوز ساعت ها تابستانی بود ! ) از ساعت 1 شب سرعت به حدود 50 تا حداکثر 60 کیلو بایت محدود میشد و دقیقا سر ساعت 4:15 شب محدودیت سرعت برداشته میشد و تا 6 صبح سرعت عین روز بود که کلا از 1 شب تا 6 صبح میشد متوسط بین 800 مگ تا1گیگ دانلود کرد... از 31 شهریور که ساعتها 1 ساعت به عقب کشیده شد اینها نرم افزار سرور رو تا چند روز تغییر ندادن و چند شب اول مهر ماه شبها از ساعت 3:15 سرعت عین روز میشد و در نتیجه شبها میشد تا حدود 1300 مگ دانلود کرد ...
    اما وضعیت فعلی اندیشه :
    متاسفانه دیگه سرعت دانلود شبانه از ساعت 3:15 یا 4:15 تا 6 صبح افزایش پیدا نمیکنه و از 1 شب تا 6 صبح یکسره بین 50 الی 60 کیلو بایت در نوسان هست ... ( بجز شبهایی که اختلال داره و کلا باید بیخیال شد! ) در نتیجه اگه خیلی خوش شانس باشین با IDM میشه حداکثر بین 600 الی 800 مگابایت دانلود رایگان شبانه داشت .تنها خوبیش اینه که به کسی ربطی نداره هر شب دانلود میکنین یا یک شب در میان !!! وقتی اسمش دانلود رایگان شبانست باید هم همین طور باشه
    پس فعلا در مورد اندیشه میشه گفت : سرعت روزانه خوب - دانلود شبانه رایگان با سرعت حدود 50 تا 60 کیلوبایت بدون اجرای قانون مزخرف Fair Use Policy !!! - پینگ بالا و تایم اوت بیشتر نسبت به شاتل ولی کمی بهتر از پارس آنلاین .

در مورد شاتل دوستانی که خودشون اشتراک شاتل دارند بارها نظر دادن و خیلیها از سرعت و پینگ و کمتر بودن تایم اوت راضی بودن و بعضی ها هم گله داشتن من در این مورد نظری نمیدم ...

اما این قانون مزخرف Fair Use Policy تو شاتل گریبان چند نا از دوستام رو هم گرفته و اگه هم تو تاپیکهای مشترکین شاتل تو اینترنت یه نگاهی بندازین میبینین خیلی ها شاکی هستن ... این قانون رو در اصل همه شرکتها ( حتی اندیشه ) هم داره ولی عملا اجرا نمیکنه چون واقعا فقط بهانه بیخودی برا محدود کردن سرویسه .. با اینکه شرکت شاتل ادعا میکنه عادلانست و با این کار حقوق مشترکین دیگه حفظ میشه اما در عمل دارن میگن سرویس شبانه رایگان هم محدوده ! این کار بطور اتوماتیک از طریق یه نرم افزار تو سرور شاتل انجام میشه و اگه سیستم تشخیص بده که مثلا چند شب پشت سر هم شما دانلود شبانه داشتین اتوماتیک برای بار اول شما رو 10 روز تو لیست سیاه (black list) قرار میده و نتیجه این میشه که سرعتتون در حد دایل آپ افت میکنه !!! تو این مدت بیخودی خودتون رو کوچیک نکنین و تماس نگیرین چون این یه جور جریمه من در آوردی از طریق شرکته که از طریق اون نرم افزار شما رو دارند تنبیه میکنن! و تا دوره تنبیهتون تموم نشه وضعیت نرمال نمیشه !!! جالب اینجاست اگه باز هم جرم بزرگ دانلود هر شب رو مرتکب بشین برای بار دوم ممکنه تا 1 ماه هم تو بلک لیست برنامه شاتل بمونین و سرعتتون پایین بمونه ! .. البته اگه به سایت شرکت سری بزنید میبینید نوشته این قانون رو فقط برا سرویسهای نامحدودشون اجرا میکنن اما کافیه یه پرس و جوی ساده بکنین میبینین حتی دانلود شبانه رایگانشون تو سرویسهای حجمی اکو هم شامل این تنبیهات میشه !!! این نکته رو هم اضافه کنم که با همه ضعف هایی که الان سرویس اندیشه داره من تا حالا ندیدم که این قانون مزخرف رو حتی تو سرویسهای نامحدودشون عملا اجرا کنن و مثلا بیان سرویس نامحدود کسی رو قطع کنن یا سرعتش تا حد دایل آپ پایین بیاد اونم به جرم رعایت نکردن این قانون و دانلود هر روز !!!

تا کی باید حق مشترکان اینترنت به بهانه های مختلف ضایع بشه خدا داند ... فقط میشه تاسف خورد

من بالای 1 ساله سیستمم خاموش نشده و پیوسته در حال دانلود 128 بینهایت و تازه با سرعت 30 از اندیشه راضیم فقط پینگش اصابخورد کنه

6. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اول عذر خواهی میکنم از اینکه دیر جواب دادم در مرحله ی بررسی به سر میبرم هنوز
    پینگ بین 120 تا 130 در حالت عادی منظم و بدون تایم اوت البته در اکثر مواقع

من زیاد دانلود شبانه نمیکردم اما میشد شبی 1.5 گیگ دانلود کرد سرعت بین 40 تا 50 بود(البته الان پشیمونم که هرشب دانلود نمیکردم)

ایشالا ما تا آخر در این تاپیک کنار شما رفقا ایستاده ایم

راستی زنگ زدم اندیشه گفتم تو خط 5 وضعیت چجوریه؟ گفت معمولا 1 ماه طول میکشه
    منم این شکلی شدم==> بعد یارو خواست کاری کنه مشتری نپره گف البته تا 2 هفته هم مورد داشتیم

یه تماس هم میخوام با شاتل بگیرم ببینم چی میگن( تو کف سرویس داداشمون سوسمارم)

اینا همه به خاطر اینه که از پارس بدم میاد
    فرقي نداره شاتلم همينه. مركز 5 پره. پرت خالي ندارن اين دو تا شركت( شاتل و انديشه). در واقع تو رو رو پرتاي جمعاوري شده ميذارن برا همين ميگن 1 ماه.
    Last edited by soosmar_asl; 12-10-2011 at 21:57.

8. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نوکر نیم؟

اندیشه خط 4 محدود

10. 2 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازگشت غیور مندانه دوست عزیزمون birak رو به تاپیک گرامی میداریم....
    من هم بعد از مدت ها یه گزارشی از وضعیت نتم بدم، خلاصه بگم افتضاح شده هر روز بدتر از دیروز، هم سرعت هم پینگ... من که کلا بیخیال اینترنت مریضمون شدم و فقط خدا خدا می کنم که همین هم قطع نشه.. الهی آمین...

دوستان همشهری موفق باشید...

12. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فرقي نداره شاتلم همينه. مركز 5 پره. پرت خالي ندارن اين دو تا شركت( شاتل و انديشه). در واقع تو رو رو پرتاي جمعاوري شده ميذارن برا همين ميگن 1 ماه.
    کلا مرکز 5 مشکل زیاد داره... پورتهای اندیشه تو مرکز 5 خیلی وقته ( از پارسال ) پر شده و یادمه پارسال همین موقع یکی از دوستام که مرکز 5 بود بعد از 2 هفته انتظار طاقتش تموم شد و رفت شاتل ظرف چند رو خطش فعال شد اما الان شاتل هم همین مشکل رو داره .. علاوه بر این مشکل تا جایی که میدونم سرعت هم واسه بعضی مشترکان مرکز 5 پایین تره و برخلاف مراکز دیگه خیلیاشون رنگ سرعت بالای 100 کیلوبایت تو اشتراک حجمی رو نمی بینن...

من بالای 1 ساله سیستمم خاموش نشده و پیوسته در حال دانلود 128 بینهایت و تازه با سرعت 30 از اندیشه راضیم فقط پینگش اصابخورد کنه
    کاملا تایید میکنم که خوشبختانه اون قانون مزخرفو ناجوانمردانه رو تا حالا اندیشه اجرا نکرده و این مزیت بزرگیه ... شاتل تو اشتراکای نامحدود هم با کسی شوخی نداره ... اگه چند روز پشت سر هم و بطور یکنواخت تو ساعات متوالی دانلود کنید یه دفعه میبینین تو بلک لیست رفتین ... سرعتتون تا زمان سپری شدن دوره محکومیت تا حد دایل آپ افت میکنه و عملا اینترنت بلااستفاده میشه و اگه هم یه چورایی ازش در رفته باشین و مثلا میزان دانلود به 20 گیگ رسیده باشه کلا اشتراکتون رو باطل میکنن ! در اصل باید گفت با این بگیر ببندا اصلا نباید اسمش رو نامحدود گذاشت ! سرعتشم که محدوده ! الکی اسم نامحدود داره ...البته تو تهران خیلی وقته این سخت گیریها کاملا جدی وجود داشت اما به نظر میرسه مشترکین عزیز شمالی تازه کم کم دارن با این بازیها مواجه میشن .
    اگه با اندیشه با اشتراک 128 نامحدود متوسط روزی 1.5 تا 2 گیگ هم دانلود بشه باز هم بالای 40 گیگ در ماه امکان دانلود وجود داره.
    این جینگولک بازیها منو یاد GPRS نامحدود ایرانسل میندازه که اولش گفتن نامحدوده 10 تومن در ماه ( البته عملا 20 گیگ در ماه بود با سرعت 20 الی 30 کیلوبایت که اونم خوب بود ) بعد دیدن ای بابا چقدر زیادی دست و دل بازی کردیم نکنه ملت رودل کنن ! وقتی میشه با 2.5 گیگ و با همون اسم نامحدود همون اسکناس 10تومنی قبلی رو گرفت چرا آب تنگش نبندیم؟! چرا که نه ... ؟!!!

بازگشت غیور مندانه دوست عزیزمون birak رو به تاپیک گرامی میداریم....
    ...
    ممنون از محبتت دوست عزیز. شما لطف داری. همچین کار غیورمردانه ای هم نبود ! مخلص همه شمالی ها عزیز هستیم . چه باشیم چه نباشیم !

14. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم بازگشت دوست عزیز و خوبمون بیراک رو به همه بچه ها تبریک میگم خیلی وقت بود جاش خالی بود دلمون تنگ شده بود بیراک یکی از مغز های اصلی این تاپیکه با کلی اطلاعات از اینتررررررررررررررنت

16. این کاربر از darkman.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کلا مرکز 5 مشکل زیاد داره... پورتهای اندیشه تو مرکز 5 خیلی وقته ( از پارسال ) پر شده و یادمه پارسال همین موقع یکی از دوستام که مرکز 5 بود بعد از 2 هفته انتظار طاقتش تموم شد و رفت شاتل ظرف چند رو خطش فعال شد اما الان شاتل هم همین مشکل رو داره .. علاوه بر این مشکل تا جایی که میدونم سرعت هم واسه بعضی مشترکان مرکز 5 پایین تره و برخلاف مراکز دیگه خیلیاشون رنگ سرعت بالای 100 کیلوبایت تو اشتراک حجمی رو نمی بینن..

نه رفیق سرعت و پینگ که خیلی عالیه مرکز 5 از قبل هم خیلی بهتر شده سرویسم. اما دیگه دوستای هم مرکزیمو که میفرستم شاتل یه یک ماهی سر کار میمونن!!!!!! حتی یکیشون تو ام دی اف آشنام داشت آشناش میگفت من نمیتونم کاری کنم پرت خالی نداره شاتل!!!! بعد دو هفته انتظار آخرشم رفت پارس آنلاین.

18. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

واقعا جالبه همون رفیقامون که رفتن شاتل زیرمجموعه من بودن جفتشون اینترنت محدود شاتل داشن و رو حساب اندیشه که شباش رایگان و کلا دانلودش قوانین مضخرف نداشت هر شب گزاشتن دانلود شه که جفتشون تو بلک لیست رفتن و وقتی زنگ زدن بهشون گفتن داشتین اشتراک میگرفتین مگه قوانینو نخوندین به هر حال سرعتشونو برنگردوندن یکیشون خط 7 بود یکیشونم 8
    اینا دیگه شورشو در اوردن یه چیزی میزارم ببینید :
    عین چی دارن مردم ایرانو میدوشن :

20. 6 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •