HS20 این مدل هم نویز نسبتا بالایی دارهو از طرفی باز هم فوجی هست
اونا لنز نیستند سنسور هستند
این جا رو بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HS20 این مدل هم نویز نسبتا بالایی دارهو از طرفی باز هم فوجی هست
اونا لنز نیستند سنسور هستند
این جا رو بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی نظرتون چیه مثلا به جای اینکه این دوربین الانیم را با یه دوربین نیمه حرفه ایی حول و حوش 500 تومان عوض کنم با یه دوربین کامپکت خوب ( مثل سونی WX7 یا WX10 ) که 16 مگاپیکسل CMOS و فیلم برداری full HD هستند عوض کنم . ؟
قیمتشم حول و حوشه 350 هست . اونجوری زیادم نباید پول روش بزارم .
دوستان ميشه جواب پست ١١٠٧٠ رو هم بديد؟!!عجله دارم
من نباید بگم که جیگر ، فقط خودت باید بگی
حالا چرا اونا، SX230 کنن هست بهتر از اونا هم هست ولی نزدیک 400 میشه
دوست عزيز،شما نظری نداری در مورد سؤال من؟post 11070
منظورم اینه که این دوربین های کامپکت علی رغم داشتم ویژگی های خوب میتونن با این نیمه حرفه ایی ها رقابت کنن ؟
نظرتون در مورد Sony wx7 چیه ؟ دوربین خوبی هست؟
نه متاسفانه من نمیتونم کمکی به شما بکنم
بهتره انجمن رو جستوجو کنی من تاپیکایی دیدم که کمکت میکنه
اره، اندازه سنسور ها همه در یه حده و تفاوت کیفیت لنز و پردازنده و سنسور زیاد نیست
نمیشناسم اما از سونی بخصوص سری W اصلا خوب نشنیدم
شما یا پانا بگیر یا کنن برای این که مشکل دوربین الانت رو نداشته باشی
با سلام
من قصد دارم عکاسی رو به عنوان علاقه ام یه کم حرفه ای تر دنبال کنم به نظر شما باید سراغ دوربین های نیمه حرفه ای برم یا با همین کامپکت ها کار کنم؟ البته قبلاً کامپکت داشتم ولی احتیاجاتم رو برآورده نمی کرد.
ممنون
سلام
میزان علاقه و پشتکار و آشنایی تون از عکاسی در چه حدی هسن
دوستان که اصلا کمک نکردن!!
من امروز دوربين رو خريدم،مينويسم که شايد کسه ديگه اي به دردش بخوره!
من پاناسونيک مدل Tm80 خريدم! به قيمت 780 تومان با گارانتی بانیان!رفته بودم که Hs80 بخرم،اما به دليل hard و مشکلاتش نگرفتمش.
فيلمی که تو نور خونه گرفته ميشه،کيفيت نداره و منو راضی نکرد!پيکسل ها به طور واضحی تو ذوق ميزنه!
راضی نيستم از خريدم،با اينکه انقدر گرون خريدم! نکته ديگه اينکه تو نور خونه،سيستم فوکوس ش خيلی ضعيف کار ميکنه!اما اين قضيه چون صبح خريد کردم،کاملا خوب و سريع عمل ميکرد!
در کل اگه برای جاهای کم نور ميخوايد استفاده کنيد،راضی کننده نيست!اما تو نور بيرون از خونه تا وقتی آفتاب باشه،قابل قبول هست.
راستی اين دوربين به 16 گيگ حافظه داخلی از نوع sd مجهز هست!باطريش برای فيلم برداری حدود يک و نيم ساعت جواب ميده.
باز هم اگه چيزی از دوربين بر خوردم،ميگم.
شاد باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)