تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1108 از 2376 اولاول ... 10860810081058109811041105110611071108110911101111111211181158120816082108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,071 به 11,080 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جدول گلزنان ليگ برتر

۹ گل: آرش برهانى (استقلال تهران)
    ۷ گل: عليرضا واحدى نيكبخت و كريم باقرى (پرسپوليس)، ايگور كاسترو (ذوب آهن)، فريد عابدى (برق)، اشپيتيم آرفى (پيام) و سيد مهدى سيدصالحى (پيكان)
    ۶ گل: محمدرضا خلعتبرى (ذوب آهن)، فريدون فضلى (صباى قم)
    ۵ گل: على كريمى (پرسپوليس)، اسماعيل فرهادى (ذوب آهن)، ايمان حيدرى و محمدرضا طهماسبى (پيكان)، عماد رضا (سپاهان) و مجتبى جبارى(استقلال)
    ۴ گل: عيسى ترائوره (سايپا)، مهدى شيرى (برق)، امين متوسل زاده (مقاومت)، ميثم بائو (ابومسلم)، فراز فاطمى (مس)

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

ترديد روى عدد شش!
    استقلال مهاجم مى خواهد يا نمى خواهد

ايران ورزشى - امروز اگر بحث خريد مهاجم جديد در استقلال را به قضاوت كارشناسان و اهالى فن بسپاريم چند نفر موافق اين هستند كه امير قلعه نويى به حضور يك يا چند مهاجم جديد ديگر نياز دارد و بايد باز هم تيمش را با جذب بازيكن جديد تقويت كند به طور قطع اگر اين تصميم به قضاوت اهل فن گذاشته شود بسيارى مخالفت خود را با جذب مهاجم در استقلال اعلام خواهند كرد اما قلعه نويى و دستيارانش در تلاش پردامنه به دنبال جذب بازيكن جديد هستند. كه اين تلاش با توجه به عملكرد مطلوب و شايد دور از تصور مهاجمان استقلال در ۱۳ بازى گذشته بسيار غير ضرورى محسوب مى شود. نتايج جذب بازيكن جديد در استقلال در واقع ۲ حالت بيشتر ندارد اول اينكه حضور مهاجم جديد باعث باانگيزه تر شدن ديگر مهاجمان شود و دوم اينكه حضور مهاجم جديد و احتمال قرار گرفتن اين بازيكن در تركيب اصلى اعتماد به نفس را از مهاجمان تازه راه افتاده استقلال سلب خواهد كرد كه به نظر مى رسد با توجه به شكننده بودن روحيه مهاجمان استقلال دومى محتمل تر باشد و با جذب بازيكن جديد خط حمله استقلال از همبستگى و انسجام كنونى فاصله بگيرد و به گروهى چند پاره تبديل شود.
    امير قلعه نويى خود در صحبت هايش به فرسايشى بودن بازى هاى استقلال در عرصه جام باشگاه هاى آسيا و حتى جام حذفى اشاره كرده است. بنابر اين منطق حكم مى كند استقلال يك نيمكت قوى يا به عبارتى يك تيم دوم قوى هم داشته باشد كه اين احساس نياز در واقع ضرورى اجتناب ناپذير است. براى رسيدن به اين هدف مهم امير قلعه نويى نبايد تراكم را در خط حمله تيمش بيشتر كند. در حال حاضر استقلال داراى ۶ مهاجم است. آرش برهانى، سياوش اكبرپوش، على عليزاده، فرهاد مجيدى، عليرضا عباسفرد و احمد خذيراوى بازيكنانى هستند كه به طور تخصصى مى توانند در اين پست بازى كنند. نگاهى به عملكرد ۴ مهاجم استقلال به غير از عباسفرد و خذيراوى نشان مى دهد اين بازيكنان به خوبى توانسته اند در بازى هاى اخير براى تيم شان گلزنى كنند. نگاهى به گل هاى زده استقلال در ۱۳ بازى اخير گواهى صادقى بر اين مدعا است، هر چند كه نبايد مشاركت هافبك هاى استقلال را در گلزنى ناديده گرفت كه اين مهم از ويژگى هاى استقلال در باز يهاى گذشته بود يعنى قلعه نويى به غير از مهاجمان گلزنى كه در اختيار دارد از هافبك ها و حتى مدافعان گلزن هم برخوردار است كه تعامل ميان هافبك ها و مهاجمان در حقيقت از خصوصيات بارز استقلال محسوب مى شود.
    اشاره به هافبك هاى گلزن استقلال در واقع نبايد ما را از بحث اصلى دور كند. استقلال مى بايست از داشته هاى خود به نحو احسن بهره بگيرد و اين وظيفه اى است كه به دوش امير قلعه نويى به عنوان نفر اول كادر فنى نهاده شده است. امير قلعه نويى در حرف هايش به ساختن يك تيم ديگر اشاره مى كند اما در عمل به دنبال جذب بازيكن است! آيا امير قلعه نويى قادر نيست در خط حمله اش به غير از زوج موفق آرش - سياوش از دل بازيكنانى كه در اختيار دارد باز هم زوج هاى موفقى بسازد چاره استقلال در جذب يا خريد مهاجم جديد نيست. شايد تجربه تلخ دى كارمو درس خوبى براى استقلالى ها باشد كه حالا در سرزمين فوتبال به دنبال بازيكن آرزوهاى خود مى گردند. در استقلال به هزار و يك دليل قانع كننده مى توان از عليرضا عباسفرد يك گلزن قهار ساخت، فرهاد مجيدى را بيشتر در تركيب بازى دارد و حتى احمد خذيراوى را به عنوان يك مهره جوان و خوش آتيه به بازيكنى گلزن بدل كرد. اگر چنين نيست واضح بگوييد تا همه بدانند...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

38 ساعت تا پایان پیشبینی.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويى: احمدزاده راست مى گويد انزلى جهنم است

ازناراحتى نيمكت نشين ها خوشحالم

ايران ورزشى - امير قلعه نويى پيرامون بحث نيمكت نشينى فرهاد مجيدى و ديگر بازيكنان حرف هايى مى زند كه از اشراف او به استقلال نشأت مى گيرد. قلعه نويى ناراحتى بازيكنانش را از نيمكت نشينى مثبت و اميدوار كننده ارزيابى مى كند:

«بازيكنان ما به خاطر اين ناراحت اند كه جزو فيكس ها باشند و اين خيلى خوب است چون ايجاد انگيزه مى كند اما بايد بگويم كه آن ها با باشگاه قرارداد دارند و وظيفه دارند كه در تمرينات بهترين عملكرد را داشته باشند. بزرگ ترين نيمكت نشين ما مجيدى است كه بعضى ها مى خواهند او را وارد حاشيه كنند ولى واقعاً چقدر خوب جواب آن ها را مى دهد. اين طبيعى است تيم هاى بزرگى چون استقلال و پرسپوليس وقتى نتيجه مى گيرند، بعضى ها شيطنت مى كنند. ما و مطبوعات بايد كمك كنيم تا اين روش منسوخ اعتراض از فوتبال حرفه اى حذف شود. قلعه نويى پس از آن درباره جذب مهاجم خارجى حرف مى زند: « انشا ا... تا چند روز آينده مهاجم جديدمان به ايران مى آيد اما بايد بگويم كه دنبال مسائل حاشيه اى نيستم و به دستيارانم اجازه نمى دهم به رقيب سنتى، هواداران و مسؤولان اين تيم كه قابل احترام هستند، براى جذب بازيكن خارجى توهين شود. ما يك باشگاه حرفه اى هستيم و كارى به خريدهاى خارجى پرسپوليس نداريم.» امير قلعه نويى شايد سخت ترين بازى نيم فصل نخست را عصر پنج شنبه در ورزشگاه تختى انزلى تجربه كند. قلعه نويى بازى بسيار سختى پيش روى تيمش مى بيند: «بازى خيلى سختى است به خصوص با آن شرايطى كه زمين انزلى دارد. احمدزاده مربى بزرگى است كه سال قبل اين تيم را با آن بضاعت و مشكلات مالى و يك عده جوان در حد مدعى مطرح كرد. هميشه تيم احمدزاده فوتبال جسورانه اى بازى مى كند.» قلعه نويى به ادعاى احمدزاده درباره جهنم ورزشگاه تختى انزلى اين طور پاسخ مى دهد: «وقتى احمدزاده گفته حتما درست است! اما ما براى ادامه روند خود و براى كسب پيروزى مى رويم ولى نتيجه دست خداست.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هدف اصلى ، قهرمانى ليگ برتر است

پژمان منتظرى: مقابل ذوب آهن كم اشتباه بوديم

ايران ورزشى - پژمان منتظرى اگر بتواند به شكل يكنواخت در خط دفاع استقلال بازى كند دفاع اين تيم كمتر تهديد خواهد شد. منتظرى از عملكرد خط دفاع در بازى با ذوب آهن دفاع مى كند: «بازى خوبى انجام داديم و خوشحالم مقابل تيمى به پيروزى رسيديم كه خط حمله اى قوى داشت.
    تيم ما به لحاظ نفرى و تاكتيكى بازيكنان بسيار خوبى دارد؛ ولى متاسفانه در چند هفته گذشته گل هايى خورديم كه تيم هاى دسته دومى هم مشابه آن را دريافت نمى كنند.
    مقابل ذوب آهن اين اشتباهات را نداشتيم و به گونه اى دفاع كرديم كه خط حمله تيم حريف هيچ موقعيتى نداشت. انتقادهايى كه از خط دفاع مى شد با اين بازى به خوبى پاسخ داده شد.»
    منتظرى درباره قهرمانى احتمالى در نيم فصل مى گويد: «همه چيز بستگى به شرايط آينده دارد. ما تمام تلاش خود را براى رسيدن به اين مهم به كار مى گيريم، هدف اصلى تيم قهرمانى در ليگ برتر است كه بايد با ادامه پيروزى ها به هدف خود برسيم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چند نكته در بازى منتظرى
    در بازى پژمان منتظرى چند نكته وجود دارد؛ او بازيكنى سريع و دونده است كه مى تواند به موقع خود را به حريف برساند اما منتظرى بعضا در دفع توپ با استرس همراه است كه بايد با تمركز بيشتر اين ويژگى را هم به بازى اش اضافه كند. پژمان در واقع به دليل قرار گرفتن در آخرين نقطه خط دفاعى ليدر خط دفاع محسوب مى شود. به همين دليل وظيفه پوشش دادن به عمق دفاع استقلال به عهده اوست. گل هايى كه استقلال در بازى هاى گذشته دريافت كرد حاصل نفوذ هاى حريف از عمق است كه منتظرى بايد با رهبرى خود در خط دفاع اين روزنه را هم مقابل حريفان ببندد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جان واريو: لطفاً مرا با جباري مقايسه نكنيد

نورا مهدوي

* خيلي زود خودت را با جو استقلال وفق دادي.

** امير قلعه نويي و دستيارانش همگي به من كمك كردند تا با اوضاع جديد هماهنگ شوم. نكات ديگري هم دخيل بود. سازگاري من با اين تيم به خاطر تفكر خوب و بازيكنان بزرگي است كه كنار هم قرار گرفته اند.
    * در پرتغال در چه پستي فوتبال بازي مي كردي؟ الان در استقلال هافبك چپ هستي. خودت در كدام پست راحت تري؟
    ** اين بستگي به سيستم تيم دارد. استقلال اگر 2-4-4 بازي كند، قطعاً من هافبك چپ خواهم بود.
    * اما در 2-5-3 هم معمولاً هافبك چپ بازي مي كني.
    ** اين اولين باري است كه در سيستم 2-5-3 بازي مي كنم و بايد بگويم بيشتر نقش يك هافبك آزاد را دارم كه هم چپ بازي مي كنم و هم راست. اگر دقت كنيد متوجه مي شويد كه من و مجتبي جباري جايمان را با هم عوض مي كنيم. در پرتغال معمولاً وقتي 2-4-4 بازي مي كرديم، من هافبك هجومي بودم و هافبك وسط آزاد هم بازي كرده ام.
    * از بين ميثم منيعي، مهدي امير آبادي و هاشم بيگ زاده با كدام پيستون چپ استقلال راحت تري؟
    ** ببينيد ميثم، مهدي يا هاشم فرقي ندارد. بايد بگويم كه هر سه چپ پاهاي خوبي هستند. اينجا نظر مربي تعيين كننده است. او بايد پيستون چپ تيمش را انتخاب كند و تشخيص بدهد كه من با كدام يك هماهنگ ترم.
    * قبول داري كه فوتبالت خيلي شبيه جباري است؟
    ** نه، من فكر نمي كنم بازي ما شبيه هم باشد. شما مي گوييد استقلال در گذشته به مجتبي وابسته بوده، من واقعاً نمي دانم در گذشته استقلال چطور بوده من حالا دراين تيم هستم و به همين حالا هم فكر مي كنم.
    * به تو لقب جباري دوم استقلال را داده اند.
    ** من نظري راجع به اين مسأله ندارم، چون اصلاًَ به آن توجهي نكرده ام... .
    * بازيكني با جثه تو قاعدتا نبايد يك بازيكن فيزيكي و درگير باشد، اما تو خيلي در درگيري ها شركت مي كني.
    ** هر بازيكني سيستم خودش را دارد. من سعي مي كنم همه جاي زمين باشم، چون مي خواهم بهترين نمايش خودم را ارائه بدهم. همه اين تلاشي كه داريد مي گوييد، براي اين است كه من مي خواهم استقلال در هر بازي برنده از زمين بيرون بيايد. من تحمل باخت را ندارم و هميشه مي خواهم برنده باشم.
    * معمولاً خيلي شوت مي زني. شايد گاهي زياد از حد اين كار را مي كني.
    **راستش را بخواهيد من خودم شوت زدن را خيلي دوست دارم. شايد براي همين تعداد شوتهايم دريك بازي زياد مي شود.
    * انگار بيشتر ترجيح مي دهي پاس بدهي در صورتي كه خودت هم مي تواني گل بزني.
    ** جوابش ساده است، چون من مي خواهم كار را راحت كنم. براي اينكه نگاه مي كنم و مي بينم بازيكن ديگري در موقعيت بهتري قرار دارد، پس ترجيح مي دهم پاس بدهم تا گل به ثمر برسد. حالا ديگر واقعاً فرقي نمي كند كه من اين گل را زده باشم يا يك نفر ديگر.
    * تا به حال چند درصد از توانايي هايت را در استقلال بروز داده اي؟
    * من فكر مي كنم بازي به بازي در حال بهتر شدن هستم، پس هنوز صددرصد توانايي خودم را به اجرا نگذاشته ام. هر بازي كه مي گذرد من بيشتر با تيم هماهنگ مي شوم.
    * رابطه ات با امير قلعه نويي چطور است. او دقيقاً از تو چه مي خواهد؟
    ** ارتباط من و سرمربي خيلي ساده و دوستانه است. من فارسي نمي توانم صحبت كنم و او هم به انگليسي مسلط نيست.مربي بدنساز ما همه حرفهايم را براي سرمربي ترجمه مي كند. او هر وقت بخواهد چيزي را من بدانم، جلو مي آيد و از طريق مربي بدنساز به من منتقل مي كند.
    * حتماً مي داني كه چقدر از سيستم 2-5-3 امير قلعه نويي انتقاد شده. خود تو به عنوان بازيكن كه سالها در اروپا بازي كرده اي، راجع به اين سيستم چه تفكري داري؟
    ** انتقاد براي چه؟ به نظر من انتخاب سيستم بستگي به اين دارد كه مربي چه بازيكناني را در اختيار داشته باشد. مربي نگاه مي كند و مي بيند چه چيزي در دستش است و با توجه به آنچه كه دارد، سيستم تيمش را انتخاب مي كند. مربي بهتر از هر كسي مي داند كه با توجه به مهره هايي كه در اختيارش هستند، با چه سيستمي بايد بازي كند. او همه تلاشش را مي كند تا تيمش با بهترين سيستم، بهترين بازي را بكند. پس اگر 2-5-3 انتخاب كرده، يعني مهره هايش را دارد و بهترين سيستم را انتخاب كرده است.
    * استقلال چقدر با فولاد متفاوت است؟
    ** احساس مي كنم تفاوت بسيار زيادي وجود دارد، حتي سر تمرينهاي ما هم مردم مي آيند، مي نشينند و تشويق مي كنند. بازيكني كه دارد دراين تيم بازي مي كند، وقتي مي بيند زير نظر هواداران است، حواسش را جمع مي كند. اين فوق العاده است كه مي داني تماشاگران مي آيند، تو را مي شناسند و زير نظرت مي گيرند. اين كمك مي كند كه بهترين بازي ات را ارائه بدهي.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اردوگاه آبى

قلعه نويى با يك ساعت تاخير رسيد
    يك ساعت از تمرين گذشته بود كه تازه سر و كله اميرخان پيدا شد. وقتى علت تاخير يك ساعته را از سرمربى استقلال پرسيدند گفت كه براى تماشاى بازى ملوان به باشگاه استقلال رفته است. البته ورود قلعه نويى به ورزشگاه بيش از همه تماشاگران اين تيم را خوشحال كرد چرا كه حراست ورزشگاه اجازه ورود به آنها را نمى داد و با پا در ميانى سرمربى استقلال اجازه ورود آنها صادر شد.

جبارى نيامده رفت
    مجتبى جبارى كه در جريان بازى مقابل ذوب آهن مصدوم شد نمى تواند در تمرينات استقلال شركت كند. به همين دليل جبارى حدود ۵ دقيقه در ورزشگاه دستگردى حاضر شد و بدون اينكه با هم تيمى هايش تمرين كند، ورزشگاه را ترك كرد.

كاظمى بالباس شخصى
    حسين كاظمى با لباس شخصى فقط نظاره گر تمرين بود. كاظمى كه به شدت سرما خورده نمى تواند درتمرينات استقلال شركت كند و معلوم نيست او به بازى ملوان مى رسد يا نه. انگار مشكلات قلعه نويى براى بازى با ملوان كم نيست.

خوشحالى از محروميت رافخايى
    جلال رافخايى به دليل تحريك تماشاگران از سوى كميته انضباطى تا اطلاع ثانوى محروم شد. وقتى اين خبر به اردوى استقلالى ها رسيد آنها خوشحال شدند. چرا كه استقلالى ها معتقدند تنها بازيكنى كه از تيم ملوان مى توانست دردسرساز باشد جلال رافخايى بود كه از سوى كميته انضباطى محروم شد.

پولادى مصدوم است
    آمار نشان مى دهد كه مهرداد پولادى طى دو سالى كه در استقلال حضور داشته بيشترين مصدوميت را در بين استقلالى ها به خود اختصاص مى دهد. هافبك هميشه مصدوم استقلال روز گذشته نيز به دليل آسيب ديدگى غايب تمرين بود. پولادى اين روزها زمزمه رفتن هم سر داده است.

عليزاده در تركيب اصلى
    در جريان بازى دستگرمى امير قلعه نويى، يدا... اكبرى و عليزاده را در تركيب تيم اصلى قرار داد، اين طور كه از شواهد پيدا است سرمربى استقلال قصددارد سياوش اكبرپور را يك خط عقب تر آورده و در پست هافبك از اين بازيكن استفاده كند و عليزاده به عنوان مهاجم مقابل ملوان بازى كند البته به خاطر زمين نامساعد انزلى اوت هاى عليزاده مى تواند براى استقلال راهگشا باشد.

مصدوميت شديد طالب لو
    در بازى تيم به تيم شوت مهدى اميرآبادى به صورت وحيد طالب لو برخورد كرد كه اين برخورد باعث آسيب ديدگى دروازه بان استقلال شد. طالب لو به دنبال اين برخورد دقايقى روى زمين افتاد و همين مسأله باعث وقفه چند دقيقه اى تمرين شد.

اردوى استقلال در كيش
    ايران ورزشى- اعضاى تيم استقلال پس از برگزارى ديدار هفته چهاردهم مقابل ملوان بندرانزلى و تعطيلى ليگ برتر به دليل بازى هاى تيم ملى، اوايل هفته آينده عازم اردوى كيش مى شوند.
    اين اردو از روز يكشنبه يا دوشنبه آينده در جزيره كيش آغاز مى شود و يك هفته يا ۱۰ روز به طول مى انجامد.
    با توجه به شرايط جوى تهران، امير قلعه نويى جزيره كيش را به عنوان محل اردوى استقلال در نظر گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هنوز منتظرم ببینم وضع اب و هوای انزلی در روز بازی چگونه هست تا بعد پیشبینی کنم!
    این بازی به نظر خیلی سخت میاد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من هنوز منتظرم ببینم وضع اب و هوای انزلی در روز بازی چگونه هست تا بعد پیشبینی کنم!
    این بازی به نظر خیلی سخت میاد.
    سلام
    سخت که هست ولی امیدم به خداست
    میبریم شک نکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •