ای خدا من نمیدونم شما چرا هر بحثی که میشه فکر میکنید کسی باهاتون دعوا داره یا یه مشکلی باهاتون داره.
ببینید شما گفتید فکر کنم تمام بازی هارو اجرا میکنه منم در جواب گفتم نه متاسفانه این کار رو هنوز نکرده(پس یعنی قسط من این بود که با دقت کامل حرفتونو تموم کنم و بهتون اطلاع برسونم همه بازی هارو اجرا نمیکنه فعلا)
و بعدش تو بند دوم حرفم گفتم که:
والا من این بحث رو برای این پیش کشیدم چون که اینن حرفتون میتونست کسایی که باtbآشنایی ندارن رو گمراه بکنه
و این حرفم به خاطر اون قضیه ای بود که شما گقتید این دانگل داونگرید میکنه.و این حرفو زدم چون فکر کردم یخورده لحنتون داره تند میشه(یه خورده)و اگر سو تفاهمی بوده باشه حل بشه.
در واقع شما گفتید داونگرید میکنه و تو پست بعدیتون گفتید اونشو نمیدونم.حرف منم اینه که وقتی نمیدونید نباید بگید داونگرید میکنه
بعد الان قضاوت کنید کی باید دقت کنه.
بعد شما میگید همه بازی هارو اجرا میکنه که نمیکنه مثلا بازیASSASSINS CREEDفعلا قابل اجرا نیست و
بعد قضیه اینه که وقتی از چیزی اطلاع ندارید چرا غلط حرف میزنید؟فکر کنید الان یکی هیچی نمیدونه و میاد پست شما رو میخونه.سریع میره یهtbمیخره به امید اینکه ofwشو داونگرید کنه یعنی چیزی که شما گفتید و100 تومن میده میخره در آخر هم میمونه رو دستش الان همچین آدمی باید چی کار کنه؟
امید وارم سو تفاهم پیش نیاد. و البته شما هم نباید به گفته های یک مغازه دار اکتفا کنید و باید بیشتر جست و جو کنید هر چند که اون گفته مربوط به بازی هارو هم اصلاح کردید و از این نکته ممنونم