تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1108 از 1219 اولاول ... 108608100810581098110411051106110711081109111011111112111811581208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,071 به 11,080 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

اون کسی که می فروخت گفت همه بازی های جدید و اجرا می کنه ولی من خودمم دقیق نمی دونم گفتم اون موقع هم نمی دونم یه ذره دقت کن به جای اینکه گیر بدی به چیز های دیگه که می گی بقیه رو گمراه می کنه حالا شما که می

گی به مشکل خورده بگو تا من بپرسم ببینم اجرا می کنه یا نه چون همین The House of the Dead Overkill هنوز درست برای 3.55 نیومده و مشکل داشت تا چند روز پیش حالا این چند روزه نمی دونم که Fix کردن یا نه
    ای خدا من نمیدونم شما چرا هر بحثی که میشه فکر میکنید کسی باهاتون دعوا داره یا یه مشکلی باهاتون داره.
    ببینید شما گفتید فکر کنم تمام بازی هارو اجرا میکنه منم در جواب گفتم نه متاسفانه این کار رو هنوز نکرده(پس یعنی قسط من این بود که با دقت کامل حرفتونو تموم کنم و بهتون اطلاع برسونم همه بازی هارو اجرا نمیکنه فعلا)
    و بعدش تو بند دوم حرفم گفتم که:

والا من این بحث رو برای این پیش کشیدم چون که اینن حرفتون میتونست کسایی که باtbآشنایی ندارن رو گمراه بکنه

و این حرفم به خاطر اون قضیه ای بود که شما گقتید این دانگل داونگرید میکنه.و این حرفو زدم چون فکر کردم یخورده لحنتون داره تند میشه(یه خورده)و اگر سو تفاهمی بوده باشه حل بشه.
    در واقع شما گفتید داونگرید میکنه و تو پست بعدیتون گفتید اونشو نمیدونم.حرف منم اینه که وقتی نمیدونید نباید بگید داونگرید میکنه
    بعد الان قضاوت کنید کی باید دقت کنه.
    بعد شما میگید همه بازی هارو اجرا میکنه که نمیکنه مثلا بازیASSASSINS CREEDفعلا قابل اجرا نیست و
    بعد قضیه اینه که وقتی از چیزی اطلاع ندارید چرا غلط حرف میزنید؟فکر کنید الان یکی هیچی نمیدونه و میاد پست شما رو میخونه.سریع میره یهtbمیخره به امید اینکه ofwشو داونگرید کنه یعنی چیزی که شما گفتید و100 تومن میده میخره در آخر هم میمونه رو دستش الان همچین آدمی باید چی کار کنه؟
    امید وارم سو تفاهم پیش نیاد. و البته شما هم نباید به گفته های یک مغازه دار اکتفا کنید و باید بیشتر جست و جو کنید هر چند که اون گفته مربوط به بازی هارو هم اصلاح کردید و از این نکته ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مشکل دسته PS3 :

من یه PS3 دارم بعضی وقتها با رفقا یه Fifa 2011 میزنیم...

یکی از دسته ها برا خودش شوت میزنه یا پاس میده
    من رفتم ۶۰.۰۰۰ تومان یه دسته فابریک دیگه خریدم مشکل رفع شد
    دوباره بعد از چند ماه یکی از دسته ها اونطوری شده ولی کمتر از حالت اول

تو بازی های دیگه هیچ مشکلی نداره...

تنظیمات کنترل ستینگ Fifa رو هم تاحالا دستکاری نکردیم همه چیز روی حالت Classice

نمیدونم چیکار کنم ! درضمن دسته ها هیچ کدوم نه ضربه نه .... هیچ اتفاقی براشون نیوفتاده...

ممنون میشم راهنمایی کنید و علتش رو بهم بگید و چه باید کرد ؟ دوباره باید دسته بخرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مشکل دسته PS3 :

من یه PS3 دارم بعضی وقتها با رفقا یه Fifa 2011 میزنیم...

یکی از دسته ها برا خودش شوت میزنه یا پاس میده
    من رفتم ۶۰.۰۰۰ تومان یه دسته فابریک دیگه خریدم مشکل رفع شد
    دوباره بعد از چند ماه یکی از دسته ها اونطوری شده ولی کمتر از حالت اول

تو بازی های دیگه هیچ مشکلی نداره...

تنظیمات کنترل ستینگ Fifa رو هم تاحالا دستکاری نکردیم همه چیز روی حالت Classice

نمیدونم چیکار کنم ! درضمن دسته ها هیچ کدوم نه ضربه نه .... هیچ اتفاقی براشون نیوفتاده...

ممنون میشم راهنمایی کنید و علتش رو بهم بگید و چه باید کرد ؟ دوباره باید دسته بخرم ؟
    تو سیتینگ کنسول قسمت کنترلر رفتید کالیبره کنید شاید درست بشود اگه تو یک بازی این طوری هست بعیده مشکل از دسته باشد

4. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

آقا این ویدئو رو ببینید »

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو این ویدئو یکی از برادران فک کنم اسپانیولی بازی F1 رو با فریم ور 3.72 اجرا می کنه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا این ویدئو رو ببینید »

کد:
    تو این ویدئو یکی از برادران فک کنم اسپانیولی بازی F1 رو با فریم ور 3.72 اجرا می کنه ...
    این همون ویدیو گروهDEMONS HADEهست آخرشم هیچ کاری نتونست بکنه ادعا میکرد3.72رو -- کرده با کلی امکانات دهن پر کن.آخرش دیدم یهCFWداد برای3.56به هیچ دردی هم نمیخوره
    کلا این گروه تشریف ببره درک بهتره
    به قول امضا یکی از دوستان
    JFW DH=====>FAKE

7. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MLunatic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان توی سایت ps3hax.net رفتم پست خبری اولش این بود

جریانش چیه به درد مایی که 3.6 هستیم می خوره؟
    Version Spoofer and Rebug Update Packages 3.7

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان زیاد به دلتون صابون نزنید فک نکنم حالا حالا ها حــک 3.73 بیاد مگه اینکه سونی اپدیت جدید بده بیرون و منه بدبخت اپدیت کنم بعد شرط میبندم 3 سوته 3.73 حـــک میشه
    این بد شانسیه من تاحالا که به نفع شما تموم شده
    پس دعا کنین زودتر اپدیت جدید بیاد و من راه رو برای شما کپی خورا باز کنم باشد که هدایت شوید و سپاسگزار

10. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان توی سایت ps3hax.net رفتم پست خبری اولش این بود

جریانش چیه به درد مایی که 3.6 هستیم می خوره؟
    Version Spoofer and Rebug Update Packages 3.7
    به هیچ دردتون این یه آبدیت برای اونیاست کهcfw rebug3.55دارن و میخوان آبدیت کنن و همچنین اسپوفر برای3.55 در واقع این اسپوفر کاری میکنه که کنسول فکر کنه3.73 داره و مثلا اگه بازی آبدیت 3.73 داشت اونو آبدیت نکنه.فقط همین به درد دیگه ای نمیخوره.
    ---------------------------------------
    دوستان زیاد به دلتون صابون نزنید فک نکنم حالا حالا ها حــک 3.73 بیاد مگه اینکه سونی اپدیت جدید بده بیرون و منه بدبخت اپدیت کنم بعد شرط میبندم 3 سوته 3.73 حـــک میشه
    پس دعا کنین زودتر اپدیت جدید بیاد و من راه رو برای شما کپی خورا باز کنم باشد که هدایت شوید و سپاسگزار
    والا حق با شماس.ما هم خسته شدیم از بس به مردم گفتیم صبر کنید.این سونی هم مسخره کرده ها مرتیکه

داره خودمونی میشه hill-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 2سال XBOX 360 داشتم، ولی به یه دلایلی مجبور شدم بفروشمش
    حالا میخوام دوباره کنسول بخرم
    فقط نمیدونم XBOX بگیرم یا PS
    سوالم ازتون اینه که دردسر کدومش کمتره
    قبلا که XBOX داشتم اکثر بازی های جدید که میومد رو میشد راحت بازی کرد
    و هر چند وقت یبار لازم بود تا دوباره کپی خورش کنی که اونم خودم انجام میدادم و زیاد مشکل نبود
    حالا شما PS رو بهم پیشنهاد میکنید یا XBOX رو؟
    ممنون

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

ای خدا من نمیدونم شما چرا هر بحثی که میشه فکر میکنید کسی باهاتون دعوا داره یا یه مشکلی باهاتون داره.
    ببینید شما گفتید فکر کنم تمام بازی هارو اجرا میکنه منم در جواب گفتم نه متاسفانه این کار رو هنوز نکرده(پس یعنی قسط من این بود که با دقت کامل حرفتونو تموم کنم و بهتون اطلاع برسونم همه بازی هارو اجرا نمیکنه فعلا)
    و بعدش تو بند دوم حرفم گفتم که:

والا من این بحث رو برای این پیش کشیدم چون که اینن حرفتون میتونست کسایی که باtbآشنایی ندارن رو گمراه بکنه

و این حرفم به خاطر اون قضیه ای بود که شما گقتید این دانگل داونگرید میکنه.و این حرفو زدم چون فکر کردم یخورده لحنتون داره تند میشه(یه خورده)و اگر سو تفاهمی بوده باشه حل بشه.
    در واقع شما گفتید داونگرید میکنه و تو پست بعدیتون گفتید اونشو نمیدونم.حرف منم اینه که وقتی نمیدونید نباید بگید داونگرید میکنه
    بعد الان قضاوت کنید کی باید دقت کنه.
    بعد شما میگید همه بازی هارو اجرا میکنه که نمیکنه مثلا بازیASSASSINS CREEDفعلا قابل اجرا نیست و
    بعد قضیه اینه که وقتی از چیزی اطلاع ندارید چرا غلط حرف میزنید؟فکر کنید الان یکی هیچی نمیدونه و میاد پست شما رو میخونه.سریع میره یهtbمیخره به امید اینکه ofwشو داونگرید کنه یعنی چیزی که شما گفتید و100 تومن میده میخره در آخر هم میمونه رو دستش الان همچین آدمی باید چی کار کنه؟
    امید وارم سو تفاهم پیش نیاد. و البته شما هم نباید به گفته های یک مغازه دار اکتفا کنید و باید بیشتر جست و جو کنید هر چند که اون گفته مربوط به بازی هارو هم اصلاح کردید و از این نکته ممنونم
    والا من هیچ دعوایی ندارم کسی که خودشو الکی بندازه جلو و چرت و پرت بگه اون خوشم نمیاد من کسی می بینم اشتباه می کنه بهش پیغام میدم که این اشتباهشو درست کنه نه اینکه حالا من کار اون jb2 رو اشتباه نوشته باشم

حالا اشتباه نوشتم پیغام می دادی درستش می کردم این همه هم بحث نمی کردیم منم خوشم نمیاد هی دعوا کنم دیدی هم باز هیچی بهت نگفتم حالا خودت می گی حرفت تند شد

بعد هر کی هم نمی ره درجا اونو بخره بعدشم مگه بده که بخره این همه بازیو داره اجرا می کنه حالا من ASSASSINS هم می پرسم اون مغازه ای که من می پرسم به کارش اطمینان دارم که کارش درسته و اول از همه همه چیو اون

میاره که دوستان هم ازش تو همین فروم بازی گرفتند و هیچ مشکلی نداشته

حالا یه چیزی مگه این JB2 نیست پس چرا می گی JBT ؟ مکن فکر کنم تو داری E3FLASHER رو میگی

بعدشم پس اینجا برا چی نوشته دانگرید می کنه ؟ من فکر کنم منظور منو با یه چیزی اشتباه گرفتی یا داری اشتباه می کنی ؟ این تو که ASSASSINS هم هست

کد:

چه طوری امین

اومد زود برو اپدیت کن کار مارو راحت کن دیگه
    Last edited by shahin_mp3; 30-11-2011 at 01:12.

14. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •